Banner for Uwalls

Uwalls Recenzje 5160

4,3

Polecam. Szybka dostawa. Firma rzetelna, obsługa jest kompetentna, otwarta na klienta i gotowa do udzielania wyjaśnień. Byłam niezdecydowania co do rodzaju tapety i Pan pod telefonem doradził mi zakup... Zobacz więcej

DZIEŃ DOBRY, JESTEM ZADOWOLONY Z JAKOŚCI SKTUKTURY TAPETY - ALE BYŁEM ZASKOCZONY, ŻE NIE DOSTAŁEM KODÓW KOLORÓW -JAK MNIE WCZEŚNIEJ ZAPEWNIANO TYLKO OD RAZU GOTOWĄ TAPETĘ. OSOBIŚCIE MYŚLAŁAM, ŻE BĘDZ... Zobacz więcej

Wszystko zgodnie, z ofertą , począwszy od szybkiej realizacji zamówienia, propozycji wszelkiej pomocy w razie jakichkolwiek problemów. Tapeta piękna , tak jak na zdjęciu, równe pasy, kładła się bez p... Zobacz więcej

To nie pierwsza moja fototapeta, nie pierwsze zamówienie z Uwalls, ale tym razem niestety produkt jest kiepski. Tapeta slabo docięta, na odcinku 50 cm w jednym miejscu schodzi się idealnie, a za chwi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z tapetami
  2. Na miejscu 8. wśród 11 najlepszych firm w kategorii Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z artykułami domowymi
  4. Na miejscu 3. wśród 4 najlepszych firm w kategorii Projektant wnętrz
  5. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z ramami do obrazów
  6. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z plakatami

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Doskonała

5 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Dobre podejście do klienta

Dobre podejście do klienta. Co prawda dlugi czas oczekiwania na kontakt z BOK ale odpowiedź zawsze sie pojawiała. Firma kładzie nacisk na zadowolenie klienta. Oferuje produkty dobre jakościowo.

20 lutego 2026

Szanowny Panie Łukaszu,

Dziękujemy za Pana opinię. Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę i szczegółowe uwagi. Cieszymy się, że nasze podejście do klienta oraz jakość produktów spełniły Pana oczekiwania. Pana zadowolenie jest dla nas głównym priorytetem.

Jednocześnie informujemy, że pracujemy nad tym, aby udzielać odpowiedzi naszym klientom jak najszybciej, by skrócić czas oczekiwania na kontakt. Dziękujemy za Pana cierpliwość i będziemy radzi ponownie widzieć Pana jako naszego kupującego.

Zespół Uwalls ❤️

Zamówiłem tapetę ścienną od Uwalls…

Zamówiłem tapetę ścienną od Uwalls podczas remontu mojego domowego biura i bardzo się cieszę, że to zrobiłem. Strona internetowa była łatwa w nawigacji, można było łatwo wybrać wzór i dostosować rozmiar do mojej ściany. Jakość druku jest świetna, a montaż był łatwiejszy niż myślałem. Teraz pokój wygląda zupełnie inaczej i jest znacznie bardziej stylowy. Jestem naprawdę zadowolony z efektu.

3 marca 2026

Szanowny Elmo,

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że zdecydował się Pan na naszą tapetę podczas remontu domowego biura i że jest Pan zadowolony z efektu końcowego.

Miło nam słyszeć, że nasza strona internetowa była łatwa w obsłudze, a możliwość wyboru wzoru i dopasowania rozmiaru do ściany okazała się pomocna. Cieszy nas również, że jakość druku spełniła Pana oczekiwania, a montaż był prostszy, niż się Pan spodziewał.

Największą satysfakcję daje nam informacja, że tapeta całkowicie odmieniła wygląd pomieszczenia i nadała mu bardziej stylowy charakter.

Uwalls

Szybka sprawna dostawa i dobry kontakt…

Szybka sprawna dostawa i dobry kontakt z klientem

Szanowna Izabelo,

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z szybkiej i sprawnej dostawy oraz z dobrego kontaktu z naszą firmą.

Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali nie tylko produkty wysokiej jakości, ale także profesjonalną i pomocną obsługę na każdym etapie zamówienia.

Godne polecenia

Zamówienie zostało zrealizowane terminowo i bez żadnych problemów.

Szanowny Antoni,

Serdecznie dziękujemy za Pana opinię! Bardzo się cieszymy, że zamówienie zostało zrealizowane terminowo i bez żadnych problemów.

Dokładamy wszelkich starań, aby cały proces — od zamówienia po dostawę — przebiegał sprawnie i komfortowo dla naszych klientów, dlatego Pana pozytywna opinia jest dla nas bardzo cenna.

Profesjonalna obsługa.

Profesjonalna obsługa, super podejście do klienta, szybka i sprawna wysyłka.

Szanowna Anna Sworakowska,

Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani naszą obsługę oraz podejście do klienta.

Miło nam również słyszeć, że wysyłka przebiegła szybko i sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby cały proces — od zamówienia po dostawę — był dla naszych klientów jak najbardziej komfortowy.

Aneta

Brak wysyłki w podanym terminie. Po licznych mailach o status przesyłki nadal do mnie nie dotarła.
Już mija ponad 3 tygodnie!!

Za każdym razem otrzymuje informację że zamówienie jest realizowane. Bardzo nieprofesjonalne podejście.

Szanowna Aneto,

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz za opóźnienie w realizacji i wysyłce Pani zamówienia. Doskonale rozumiemy, jak frustrujące może być tak długie oczekiwanie oraz brak jasnych informacji o statusie przesyłki.

Przykro nam, że całe doświadczenie sprawiło wrażenie nieprofesjonalnego — zdecydowanie nie jest to standard obsługi, do którego dążymy.

Chcielibyśmy poinformować, że już kontaktujemy się z Panią mailowo i zajmujemy się rozwiązaniem tej sytuacji. Prosimy o sprawdzenie skrzynki odbiorczej — nasz zespół pracuje nad tym, aby jak najszybciej znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Dziękujemy za cierpliwość i jeszcze raz przepraszamy za powstałe niedogodności.

Świetne wykonanie

Świetne wykonanie. Tapeta wyglada bardzo realistycznie. Mimo gładkości sprawia wrażenie głębi motywu. Polecam😉

Szanowna Marlena Dobrzańska,

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z wykonania tapety i że motyw wygląda tak realistycznie.

To wspaniale wiedzieć, że mimo gładkiej powierzchni tapeta daje efekt głębi — właśnie taki rezultat staramy się osiągnąć w naszych projektach. Dziękujemy również za polecenie, to dla nas ogromna motywacja.

Uwalls

Tapeta ciemniejsza niż na zdjęciach

Tapeta ciemniejsza niż na zdjęciach, ładna ale porównując z inną firmą- mogłaby być lepszej jakości. Zamówienie wyszło później niż zapowiadano. Tapeta miała zagięcia, o których pisałam w e-mail, nikt nie odpisał. Na zapytanie o impregnat też nie.

3 marca 2026

Szanowna Pani Monika D.,
Dziękujemy za opinię i przepraszamy za niedogodności, które Pani spotkały podczas składania zamówienia. Przykro nam, że tapety okazały się ciemniejsze niż na zdjęciach i że pojawiły się na nich zagięcia, a nasze odpowiedzi na Pani e-maile dotyczące tapet i impregnatu nie dotarły na czas.

Chcemy naprawić tę sytuację — wkrótce skontaktujemy się z Panią drogą mailową, aby omówić sytuację i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Państwa uwagi są dla nas bardzo ważne i pomogą nam poprawić jakość produktów i usług.
Dziękujemy za szczerość i cierpliwość.

Uwalls

Wszystko OK zgodnie z planem …

Wszystko OK zgodnie z planem dostawa jakość efekt. Zamówiłem dwie tapety , ktore położyliśmy sami z żoną. Zwaraca uwagę precyzja dopasowania wzoru i jakość tapety co sprawia że jej montaż to prawdziwa przyjemność. No i najważniejsze efekt końcowy, źywe kolory i naturalny ciepły klimat. Jest WOW. Polecam

11 lutego 2026

Szanowny Tomek,

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i entuzjastyczną opinię! Ogromnie się cieszymy, że wszystko przebiegło zgodnie z planem — od dostawy, przez jakość, aż po efekt końcowy.

To wspaniale, że razem z żoną samodzielnie położyli Państwo obie tapety i że docenili Państwo precyzję dopasowania wzoru oraz jakość materiału. Dokładność wykonania to dla nas priorytet, dlatego tym bardziej cieszy nas, że montaż był prawdziwą przyjemnością.

Największą radość sprawia nam jednak to, że efekt końcowy zrobił na Państwu wrażenie — żywe kolory i naturalny, ciepły klimat to dokładnie to, co chcemy wnosić do wnętrz naszych klientów. „WOW” z Państwa strony to dla nas najlepsza nagroda!

Dziękujemy za zaufanie i polecenie Uwalls!

Uwalls

Tapeta super prezentuje się na żywo

Tapeta super prezentuje się na żywo, bardzo dobra jakość.
Miałam kłopot z dostarczoną przesyłką, być może z winy przewoźnika, lecz marka Uwalls nie zostawiła mnie z problemem i dostałam natychmiastową pomoc.
Jakość tapety oraz komunikację i proces wymiany oceniam bardzo dobrze. Z przekonaniem polecam 👌

Szanowna Agnieszko Głowacka,

Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą i szczegółową opinię! Ogromnie się cieszymy, że tapeta prezentuje się na żywo jeszcze lepiej i że jest Pani zadowolona z jej jakości.

Jednocześnie dziękujemy za docenienie naszej pomocy w sytuacji z przesyłką. Bardzo nam zależy, aby nigdy nie zostawiać naszych klientów z problemem — nawet jeśli trudności wynikają z kwestii logistycznych. Cieszymy się, że komunikacja oraz proces wymiany zostały przez Panią ocenione bardzo dobrze.

Pani rekomendacja to dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszej pracy

Tapeta ok

Tapeta ok, widać głębię 3D. Jeśli chodzi o kolorystykę, to na ekranie smartfona była bardziej w kolorze kremowego beżu, a w rzeczywistości jest to szary odcień.

13 lutego 2026

Szanowna Małgorzato,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że tapeta spełniła Pani oczekiwania pod względem efektu i widocznej głębi 3D — to dla nas ogromnie ważne.

Jednocześnie dziękujemy za uwagę dotyczącą kolorystyki. Różnice w odcieniach mogą niestety wynikać z indywidualnych ustawień ekranu smartfona, jasności wyświetlacza czy kalibracji kolorów, co czasem sprawia, że kolor na ekranie może nieznacznie różnić się od rzeczywistego. Rozumiemy jednak, że taka różnica może być zaskoczeniem.

Jeśli w przyszłości będzie miała Pani wątpliwości co do koloru, zachęcamy do kontaktu z nami przed zakupem — chętnie pomożemy dobrać odpowiedni wariant lub udzielimy dodatkowych informacji.

Uwalls

Wszystko ok pomimo problemów z tapeta…

Wszystko ok pomimo problemów z tapeta szybki kontakt i pomoc w rozwiązaniu problemu. W zupełności polecam

Szanowna Justyna,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz za polecenie naszej firmy! Bardzo się cieszymy, że mimo początkowych problemów z tapetą udało się szybko nawiązać kontakt i skutecznie rozwiązać sytuację.

Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby reagować sprawnie i zapewnić naszym klientom realne wsparcie, dlatego tym bardziej cieszy nas, że doceniła Pani naszą pomoc.

Uwalls

Tapeta ma piękny wzór i kolorystykę

Tapeta ma piękny wzór i kolorystykę, ale musiałam zamówić drugą w lepszej akrylowej wersji. Wersja papierowa nie spełniła niestety moich wymagań...okazała się zbyt niskej jakości w stosunku do ceny.

13 lutego 2026

Szanowna Dorota Anglart,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że wzór oraz kolorystyka tapety spełniły Pani oczekiwania i przypadły Pani do gustu.

Jednocześnie chcielibyśmy uprzejmie doprecyzować, że w naszej ofercie nie posiadamy tapet papierowych — wszystkie nasze tapety są wykonane na podkładzie flizelinowym. Być może doszło do nieporozumienia w kwestii rodzaju materiału. Oferujemy różne warianty wykończenia (w tym wersję winylową na flizelinie o podwyższonej trwałości), które różnią się strukturą oraz właściwościami.

Jeśli ma Pani dodatkowe pytania dotyczące materiałów lub potrzebuje pomocy w doborze odpowiedniej wersji, z przyjemnością pomożemy i wszystko wyjaśnimy.

Dziękujemy za zaufanie i wybór Uwalls.

bardzo dobra jakość tapety

bardzo dobra jakość tapety i cena polecam mam

Szanowna Sandra,

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości tapety oraz że cena również spełniła Pani oczekiwania.

Państwa rekomendacja jest dla nas ogromnie ważna i motywuje nas do dalszego dbania o wysoką jakość naszych produktów oraz obsługi. To dla nas największa satysfakcja, gdy klienci są w pełni zadowoleni z efektu końcowego.

Z powaгою,

Obraz przepiękny 🪾

Obraz przepiękny.
Kolorystyka bardzo żywa i wyraźna.
Jestem naprawde bardzo zadowolona.
Polecam z całego serca!❤️

24 lutego 2026

Szanowna Patrycjo,

serdecznie dziękujemy za tak piękną opinię i najwyższą ocenę. Ogromnie się cieszymy, że obraz spełnił Pani oczekiwania, a kolorystyka okazała się żywa i wyraźna.

To dla nas wielka radość czytać, że jest Pani naprawdę bardzo zadowolona i poleca nas z całego serca ❤️ Takie słowa są dla nas największą motywacją.

Tapeta wygląda okropnie

Tapeta wygląda okropnie, jeden wielki piksel

Szanowna Monika Porzucek,

bardzo nam przykro, że tapeta nie spełniła Pani oczekiwań i że efekt końcowy wygląda jak „jeden wielki piksel”. Rozumiemy, jak duże może to być rozczarowanie, szczególnie gdy oczekuje się estetycznego i wyraźnego wydruku.

Serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację. Napisaliśmy do Pani wiadomość e-mail, aby wyjaśnić sprawę i zaproponować rozwiązanie problemu. Zależy nam na tym, aby jak najszybciej znaleźć satysfakcjonujące wyjście z tej sytuacji.

Uwalls

Bardzo dobrze przygotowane szale…

Bardzo dobrze przygotowane szale tapety. Gatunek i kolory super.

21 lutego 2026

Szanowna Ewo Stępień,

serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię i polecenie. Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani staranne przygotowanie brytów tapety oraz ich jakość i kolory.

Takie słowa to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i utrzymywania najwyższych standardów.

Dobrej jakości tapeta

Dobrej jakości tapeta

6 lutego 2026

Szanowna Marto Kuncewicz-Łuków,

serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i najwyższą ocenę. Bardzo się cieszymy, że tapeta spełniła Pani oczekiwania pod względem jakości.

Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych produktów.

Uwalls

Bardzo miła i profesjonalna obsługa

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. W projekcie uwzględnione wszystkie moje uwagi. Zamówienie zrealizowane terminowo.

3 lutego 2026

Szanowna Pani Alicjo,

serdecznie dziękujemy za Pani pozytywną ocenę. Bardzo cieszy nas fakt, że doceniła Pani naszą obsługę. Realizacja zamówienia zgodnie z terminem jest dla nas priorytetem, podobnie jak Pani satysfakcja. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie jako naszą klientkę.

Polecam Uwalls

Tapeta bardzo mi się podoba. Przesyłka przyszła zgodnie z terminem. Jestem zadowolona z jakości tapety. Polecam Uwalls

6 lutego 2026

Szanowna Pani Anno,

serdecznie dziękujemy za Pani pozytywną ocenę. Cieszymy się, że tapeta bardzo się Pani podoba, a przesyłka dotarła zgodnie z terminem. Informacja o tym, że jest Pani zadowolona z jakości naszych produktów, jest dla nas bardzo ważna, ponieważ Pani satysfakcja jest naszym głównym priorytetem. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie jako naszą klientkę.