Banner for Uwalls

Uwalls Recenzje 5161

4,3

Polecam. Szybka dostawa. Firma rzetelna, obsługa jest kompetentna, otwarta na klienta i gotowa do udzielania wyjaśnień. Byłam niezdecydowania co do rodzaju tapety i Pan pod telefonem doradził mi zakup... Zobacz więcej

Wszystko zgodnie, z ofertą , począwszy od szybkiej realizacji zamówienia, propozycji wszelkiej pomocy w razie jakichkolwiek problemów. Tapeta piękna , tak jak na zdjęciu, równe pasy, kładła się bez p... Zobacz więcej

To nie pierwsza moja fototapeta, nie pierwsze zamówienie z Uwalls, ale tym razem niestety produkt jest kiepski. Tapeta slabo docięta, na odcinku 50 cm w jednym miejscu schodzi się idealnie, a za chwi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z tapetami
  2. Na miejscu 8. wśród 11 najlepszych firm w kategorii Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z artykułami domowymi
  4. Na miejscu 3. wśród 4 najlepszych firm w kategorii Projektant wnętrz
  5. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z ramami do obrazów
  6. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z plakatami

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Doskonała

5 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

tapeta po założeniu na łączeniu…

tapeta po założeniu na łączeniu poszczególnych brytów ma białą krawędź ,która powstała napewno po cięciu . Złączenie dwóch pasków z białą krawędzią nie wygląda dobrze

27 kwietnia 2026

Szanowny Panie Przemysławie,

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro z powodu opisanego problemu z krawędziami tapety.

Informujemy, że skontaktowaliśmy się już z Panem bezpośrednio poprzez e-mail w celu wyjaśnienia tej sytuacji i znalezienia rozwiązania. Prosimy o sprawdzenie skrzynki pocztowej — czekamy na Pani odpowiedź, aby móc jak najszybciej pomóc.

Zespół Uwalls

Dziękuję bardzo za profesjonalizm…

Dziękuję bardzo za profesjonalne podejście do zamówienia. fototapeta juz zdobi naszą ścianę. Szczerze polecam.

27 kwietnia 2026

Szanowna Pani Elżbieto,

Bardzo dziękujemy za zaufanie i poświęcenie czasu na wystawienie opinii. Jest nam niezmiernie miło, że doceniła Pani profesjonalizm naszej obsługi na każdym etapie realizacji zamówienia.

Cieszymy się, że nowa fototapeta zdobi już Pani ścianę i mamy nadzieję, że efekt końcowy przynosi wiele radości każdego dnia. Pani polecenie jest dla nas najlepszą nagrodą za naszą pracę.

Zespół Uwalls

To już moja trzecia fototapeta ze…

To już moja trzecia fototapeta ze strony UWALLS. Każda zachwyca

29 kwietnia 2026

Szanowna Pani Karolino,

Dziękujemy serdecznie za ponowne zaufanie!

Jesteśmy dumni, że każda z nich spełnia Pani oczekiwania i zachwyca swoim wyglądem. Takie opinie od stałych klientów motywują nas do dalszej pracy nad najwyższą jakością naszych produktów.

Zadowolona jestem z produktu

Zadowolona jestem z produktu. Jakość printu i materialu zgodnie z oczekiwaniem. Kontakt z Firmą na wysokim poziomie. Polecam!

23 kwietnia 2026

Szanowna Pani Ewo,

Bardzo dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz podzielenie się swoją opinią.

Cieszymy się ogromnie, że jakość wydruku oraz materiału spełniły Pani oczekiwania. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas priorytetem, dlatego dbanie o wysoki standard obsługi i stały kontakt jest dla nas niezwykle ważne. Pani rekomendacja to dla nas najlepsza nagroda.

Mamy nadzieję, że produkt będzie Pani służył przez długi czas i sprawi wiele radości. Zapraszamy ponownie!

Piękna tapeta

Piękna tapeta, obsługa klienta bardzo pomocna i bardzo szybko reagują na wymagania klienta. Ze mną chyba nie było łatwo, ale finał w 100% zadowalający.
Polecam!!!!
Pozdrawiam Uwalls

Szanowna Pani Grażyna ,

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa oraz wystawienie najwyższej oceny! Jest nam niezmiernie miło wiedzieć, że końcowy efekt w 100% spełnił Pani oczekiwania.

Nasza obsługa klienta zawsze stara się być pomocna i elastyczna, ponieważ wiemy, że wybór idealnej tapety to proces, który czasem wymaga dodatkowej uwagi i doprecyzowania szczegółów. Cieszymy się, że wspólnie udało nam się wypracować satysfakcjonujący finał. Pani polecenie jest dla nas najlepszą nagrodą za wykonaną pracę.

Super

Wszystko fajnie wyszło

Szanowny Krzysztof Włodarczyk,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że wszystko wyszło świetnie i że jest Pan zadowolony z efektu

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

DZIEŃ DOBRY

DZIEŃ DOBRY, JESTEM ZADOWOLONY Z JAKOŚCI SKTUKTURY TAPETY - ALE BYŁEM ZASKOCZONY, ŻE NIE DOSTAŁEM KODÓW KOLORÓW -JAK MNIE WCZEŚNIEJ ZAPEWNIANO TYLKO OD RAZU GOTOWĄ TAPETĘ. OSOBIŚCIE MYŚLAŁAM, ŻE BĘDZIE JAŚNIEJSZA ZIELEŃ NIŻ W RZECZYWISTOŚCI PRZYSZŁO
POZDRAWIAM PIOTR

22 kwietnia 2026

Szanowny Panie Piotrze,

dziękujemy za pozostawienie opinii oraz za docenienie jakości i struktury naszej tapety — bardzo nam miło, że produkt spełnił Pana oczekiwania pod tym względem.

Jednocześnie przepraszamy za zaistniałe nieporozumienie dotyczące kodów kolorów oraz odcienia zieleni. Rozumiemy, że brak przekazanych informacji oraz różnica w odbiorze koloru mogły być dla Pana zaskoczeniem. Staramy się, aby wizualizacje jak najdokładniej oddawały rzeczywisty wygląd produktu, jednak w zależności od ustawień ekranu czy oświetlenia, odcień może się nieznacznie różnić.

Chcielibyśmy również poinformować, że skontaktowaliśmy się już z Panem drogą mailową, aby wyjaśnić tę sytuację oraz przekazać wszystkie potrzebne informacje.

Dziękujemy za Pana opinię — jest dla nas bardzo cenna i pomaga nam ulepszać nasze usługi.

Z poważaniem, Uwalls

Wszystko sprawnie i szybko

Wszystko sprawnie i szybko, fototapeta doskonałej jakości, bez problemu do położenia na ścianie, w pełni zadowolenie z zakupu.

Szanowna Kasia R.,

Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Bardzo się cieszymy, że cały proces przebiegł sprawnie i szybko, a fototapeta spełniła Pani oczekiwania pod względem jakości

Cieszy nas również, że montaż był bezproblemowy i że jest Pani w pełni zadowolona z zakupu — to dla nas największa satysfakcja.

Uwalls

Kolejny udany zakup w sklepie

Kolejny udany zakup w sklepie. Tapeta piękna

Szanowna MAGDALENA CZARNECKA,

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że to już kolejny udany zakup w naszym sklepie i że tapeta ponownie spełniła Pani oczekiwania

Pańskie zaufanie i powroty do nas są dla nas największym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy.

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Piękne wzory

Jako projektantka wnętrz wielokrotnie korzystałam z tapet Uwalls. Piękne wzory i świetne wykonanie! Ogromny wybór. Fototapety od Uwalls to 'kropka nad i' w moich realizacjach. Materiały są solidne, a obsługa klienta bardzo pomocna. Klienci chwalą sobie trwałość i to, jak tapeta odmienia ich wnętrza.

12 kwietnia 2026

Szanowna Katarzyna Smyk,

Serdecznie dziękujemy za tak wyjątkową i profesjonalną opinię! Jest nam ogromnie miło, że jako projektantka wnętrz regularnie korzysta Pani z naszych tapet i że spełniają one oczekiwania zarówno Pani, jak i Pani klientów

Bardzo cenimy sobie Pani słowa o jakości wzorów, wykonania oraz trwałości materiałów. Szczególnie cieszy nas, że fototapety Uwalls stanowią „kropkę nad i” w Pani realizacjach — to dla nas ogromne wyróżnienie.

Dziękujemy również za docenienie pracy naszego zespołu obsługi klienta. Takie opinie są dla nas najlepszą motywacją do dalszego rozwoju i utrzymywania wysokiego standardu.

Duży wybór

Duży wybór. Ładne wzory. Dobra jakość. Polecam

Szanowny Arkadiusz Kośmider,
Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że docenił Pan nasz szeroki wybór, estetyczne wzory oraz dobrą jakość produktów
Pańska rekomendacja jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszego rozwoju.

Piękna tapeta!

Szanowna Marta Ręczmin,
Serdecznie dziękujemy za miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że tapeta spełniła Pani oczekiwania i że jest Pani z niej zadowolona
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

Wspaniała jakość tapety

Wspaniała jakość tapety
Doskonała komunikacja z centrum obsługi klijenta
To już mój kolejny zakup i napewno nie ostatni

Dziękuję

16 kwietnia 2026

Szanowna kate,

Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani wysoką jakość tapety oraz komunikację z naszym działem obsługi klienta

To dla nas ogromna satysfakcja, że wraca Pani do nas ponownie — taka lojalność to najlepsze potwierdzenie jakości naszej pracy. Dołożymy wszelkich starań, aby kolejne zakupy były równie udane.

Uwalls

Tapeta piękna, doskonała jakość.
Szybka i sprawna wysyłka.

Szanowna Iwono,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że tapeta spełniła Pani oczekiwania pod względem jakości oraz że wysyłka przebiegła szybko i sprawnie.

Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze, dlatego bardzo doceniamy Pani miłe słowa.

Super

Super! Wygląda bardzo ładnie.

12 kwietnia 2026

Szanowny Oskar,

Bardzo dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania i wygląda bardzo ładnie. To dla nas ogromna satysfakcja, że jesteś zadowolony z efektu.

Zapraszamy ponownie i życzymy dalszej radości z użytkowania!

Tapeta unikatowa

Tapeta unikatowa, nie znalazłam takiej w innych sklepach.

Szanowna Maria Łapińska,

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że nasza tapeta okazała się dla Pani unikatowa i wyróżnia się na tle innych produktów dostępnych w sklepach. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować oryginalne i wyjątkowe wzory, które spełniają oczekiwania naszych klientów.

Mamy nadzieję, że tapeta będzie przez długi czas cieszyć oko i dodawać charakteru wnętrzu. Zapraszamy ponownie!

Uwalls

Pierwszy raz korzystałam z zakupu…

Pierwszy raz korzystałam z zakupu tapety w tej firmie. Jestem zadowolona z jakiści produktu i usługi dostawy. Polecam innym.

Szanowna Urszula Panuś,

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że Pani pierwsze doświadczenie z zakupem w naszej firmie było pozytywne i że jest Pani zadowolona zarówno z jakości produktu, jak i z usługi dostawy

Dziękujemy również za polecenie — to dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszej pracy.

Uwalls

Fototapeta ma naprawdę ładną grafikę i…

Fototapeta ma naprawdę ładną grafikę i prezentuje się estetycznie, natomiast jej jakość pozostawia trochę do życzenia. Materiał jest bardzo cienki, przez co niestety prześwituje farba ze ściany znajdującej się pod spodem.

Szanowna Angelika parczewska,

Dziękujemy za Pani opinię oraz za podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że doceniła Pani wygląd i estetykę fototapety

Jednocześnie bardzo nam przykro, że jakość materiału nie spełniła w pełni Pani oczekiwań i pojawił się problem z prześwitywaniem podłoża. Rozumiemy, jak ważny jest końcowy efekt i komfort użytkowania.

Chcielibyśmy poinformować, że skontaktowaliśmy się już z Panią mailowo i zaproponowaliśmy rozwiązanie tej sytuacji. Mamy nadzieję, że pozwoli ono w pełni rozwiać wszelkie niedogodności.

Dziękujemy za cenny feedback — pomaga nam on stale ulepszać nasze produkty i ofertę.

Wszystko zgodnie z zamówieniem

Szanowna Teresa Dawidziuk,

Serdecznie dziękujemy za opinię i rekomendację! Cieszymy się, że wszystko było zgodne z zamówieniem i spełniło Pani oczekiwania

Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap realizacji przebiegał sprawnie i bezproblemowo, dlatego bardzo cenimy takie potwierdzenie.

Tapeta prezentuje się rewelacyjnie

Tapeta prezentuje się rewelacyjnie! I oddaje wiernie krajobraz. Polecam!!!

8 kwietnia 2026

Szanowna Pani Magdalena,
Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Bardzo cieszy nas wiadomość, że tapeta wygląda pięknie i tak wiernie oddaje krajobraz — przywiązujemy do tego szczególną wagę, aby każdy klient otrzymał jak najbardziej realistyczny i wysokiej jakości efekt
Dziękujemy za rekomendację — to najlepsza ocena naszej pracy i ogromna motywacja dla całego naszego zespołu!