Een fantastische fotograaf met veel talent en oog voor detail. Ze legt niet alleen mooie beelden vast, maar weet ook echt een verhaal en sfeer te creëren. Professioneel, creatief en absoluut een aanra... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Sinds 2016 laten wij jaarlijks de product foto's voor ons handschoenen merk Schwartz & von Halen schieten door Gerard, in Wassenaar. Foto's zien er uitstekend uit. Tijdens de shoot wordt er altijd mee... Zobacz więcej
Je krijgt als eerste een bakje koffie wat natuurlijk altijd op prijs is. Daarnaast bespreek je uitgebreid (als dat moet) wat er gefotografeerd moet worden en op welke manier. Dit word dan ook uitsteke... Zobacz więcej
Na 3 jaar zelf foto's te maken was het resultaat wat we hier kregen wel even iets anders. Kwaliteit was ontzettend hoog, service was vriendelijk, en voor elk 'probleem' was er een fantastische op... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sinds 2008 productfotografie voor startende webshops tot grote E-Commerce partijen. Hoge resolutie, kleurechte en vrijstaande productfoto's. Wij zijn ingericht om hoge volumes te fotograferen tegen een lage prijs per foto. We hanteren een transparante prijsstelling met aantrekkelijke staffelkorting!
Dane kontaktowe
Keurmeesterstraat 15, 1187ZX, Amstelveen, Holandia
- +31 (0) 85-48 32 761
- marinus@uw-productfotograaf.nl
- uw-productfotograaf.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snel en goed
Wij werken al langer met Gerard en Marinus. Goede afspraken gemaakt, op uurbasis geschoten met een briefing vooraf. Snel, duidelijk en veel tips waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Dus: Gerard denkt mee en dat is erg fijn!
Topfotograaf en topservice
Marinus doet het echt super! Denkt goed met je mee en levert uitstekende kwaliteit! Ik kan alleen maar zeggen: zien is geloven.
Great service & excellent work
Great service & excellent work! Marinus was super helpfull and we had the result already within 24 hours. I would recommend him to anyone who is looking for professional product pictures.
Ik ben erg tevreden over …
Ik ben erg tevreden over Uw-Productfotograaf. Zeer scherpe foto's voor een eerlijke prijs.
Zeer tevreden over Uw-Productfotograaf
Zeer tevreden over Uw-Productfotograaf. Zijn blij met het eindresulaat! Communicatie verliep perfect en zeer vlot.
Op zaterdag ochtend ben ik bij Gerard …
Op zaterdag ochtend ben ik bij Gerard geweest om packshots te maken van onze sierkussens.
Gerard werkte prettig, snel en vakkundig.
Snelle service!
We konden met onze spoed opdracht dezelfde dag nog langskomen in de studio. Fijne samenwerking en snelle maar vooral goede afhandeling. Prefect!
Geweldige service!
Zeer tevreden. Professionele service, snelle levering en hoogwaardige kwaliteit productfoto's! Zeker aan te raden.
Super kwaliteit!
Kwaliteit was ontzettend hoog, service was vriendelijk, en voor elk 'probleem' was er een fantastische oplossing waar wij in geen 100 jaar aan zouden denken.
Vanaf nu hebben wij in ieder geval onze vaste productfotograaf gevonden!
Hoge kwaliteit en snelheid
Uw-Productfotograaf verstaat zijn vak. Kwaliteit van de foto's is uitstekend. Snelheid van levering heeft de verwachting overtroffen. Prijs is daarbij zeer goed! Een aanrader
Perfect & snel, super service!
Zowel Marinus als Gerard is super vriendelijk & ontzettend klantgericht. Daarbij is de kwaliteit van het product dat ze leveren ook nog eens perfect.
Ik was zelf veel te laat met het aanleveren van mijn briefing, maar ik had het wel snel nodig. Ze hebben toen alsnog een gaatje weten vrij te maken en mij, als verrassing, de foto's al een week eerder aangeleverd dan ik had verwacht (op een zondag zelfs). Ik vind ze echt fantastisch! Dank jullie wel, mannen.
Groetjes
Anne-Floor
Prettige samenwerking
Gerard is iemand met veel passie voor het vak en iemand die met alle plezier met je meedenkt. Een goede voorbereiding is het halve werk en bij binnenkomst stond alles klaar zodat er geen tijd verloren ging. Eenmaal begonnen werd goed naar onze mening gevraagd en verschillende posities/lichtinval etc geprobeerd voor een goed resultaat. Ook fijn dat naderhand de mogelijkheid is om geholpen te worden met photoshop aanpassingen.
Heel tevreden!
Wij hebben prettig samengewerkt met Uw-Productfotograaf. Het gaat razendsnel en de kwaliteit van de foto's is uitstekend. Wij komen zeker terug!
Tegenvaller
Ik begrijp de positieve reacties van de andere klanten, alleen zelf vond ik het een tegenvaller. Mijn ervaring met de fotograaf was niet top - wij hadden totaal geen klik en ik ervoer hem als nors en moeilijk in de omgang. Eigenlijk wilde ik al na 10 minuten vertrekken - de sfeer was gewoon te snijden. Van de 30+ foto's heb ik er 4 kunnen gebruiken de rest was o.a. te flets van kleur. Mijn ervaring hoeft natuurlijk niet voor anderen te spreken en vermeld hierbij mijn ervaring omdat ik twee keer werd gevraagd een beoordeling te geven.

Odpowiedź od Uw-Productfotograaf
Doświadczenie Trustpilot