Zobacz, co mówią recenzenci
Eftersom jag bor i närheten beställer jag online och hämtar hos Utklasad. Otroligt trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Det ger mycket att bara kunna stå och snacka några minuter. Sen otroligt bra... Zobacz więcej
Super snabb leverans vilket uppskattas väldigt mycket. Sen brett och bra utbud på kvalitets produkter vissa produkter som dom är själva med i Sverige som deras INNO bombardor. Kan varmt rekommendera U... Zobacz więcej
Hej.. behövde få tag i borrebeten snabbt, vad gör jag då?..jo beställer givetvis från Utklasad som är hypersnabba med sina utskick, så 2 dagar senare när jag skulle ut och jaga Borrar så hade jag bete... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi är en sportfiskebutik som drivs av en enkel princip: vi säljer bara det vi själva fiskar med. Istället för att erbjuda marknadens bredaste sortiment fokuserar vi på ett handplockat urval av produkter som vi kan gå i god för. Vårt mål är att kombinera expertis med en e-handelsupplevelse i världsklass – genom konkurrenskraftiga priser, personlig kundsupport och riktigt snabba leveranser.
Dane kontaktowe
Szwecja
- utklasad.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Hämtade ut vadar byxor och vadar skor…
Hämtade ut vadar byxor och vadar skor passade perfekt. Mycket Mycket nöjd 👍👍
Otroligt bra bemötande och sjuk bra…
Otroligt bra bemötande och sjuk bra support!
Beställde fel typ av haspelsrulle och…
Beställde fel typ av haspelsrulle och fick bra hjälp vid retur, beställde en annan dyrare rulle, ångrar ingenting tack vare bra service och råd🌟👍
Supernöjd med produkten och priset
Supernöjd med produkten och priset. Snabb leverans och bra information 👍
Grym service
Grym service ! Super snabb lev ! Rekommenderar detta bolag!
Fler bolag borde lära sig av dessa!
Riktigt snabb leverans
Riktigt snabb leverans, frågar man om en produkt får man snabbt svar.
Sveriges bästa sportfiskebutik
Eftersom jag bor i närheten beställer jag online och hämtar hos Utklasad.
Otroligt trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Det ger mycket att bara kunna stå och snacka några minuter. Sen otroligt bra utbud och priser.
Super trevlig och kunnig personal
Super trevlig och kunnig personal. Bästa nätbutiken med snabba leveranser. Köper det mesta dyrare köp från dom, då jag verkligen litar på deras kunskaper och service. Denna gång blev det en Vanquish 2500, det skadade inte att dom var billigast på nätet heller.
Tack för bra smidig service och…
Tack för bra smidig service och trevligt bemötande.
Fantastiskt bemötande
Bra kvalité på grejerna, snabb service och grymt/snabbt bemötande. Snabb leverans!
Bra support och snabb leverans
Bra support och snabb leverans, rekommenderas!
Super snabb leverans vilket uppskattas…
Super snabb leverans vilket uppskattas väldigt mycket. Sen brett och bra utbud på kvalitets produkter vissa produkter som dom är själva med i Sverige som deras INNO bombardor. Kan varmt rekommendera Utklasad.
Bra sida med rimliga priser och snabb…
Bra sida med rimliga priser och snabb leverans
Det står information vid varje liten…
Det står information vid varje liten produkt som gör att man kan välja rätt direkt. Dessutom är leveransen supersnabb. Världsklass helt enkelt.
Sägs blixtsnabbt leverans håller inte…
Sägs blixtsnabbt leverans håller inte med! Mitt andra beställning nu första tog 3 arbetsdagar 40km(avstånd) fick mitt paket från Italien snabbare:). Annars bra grejer.

Odpowiedź od Utklasad.se
Kanonbra.👍
Nu snackar vi snabb leverans
Nu snackar vi snabb leverans, beställde i helgen å resan på G.👍👍👍
Greys tital vadarpaket
Greys tital vadarpaket
Köpte Xl (179 92) kanske lite stora men blir nog bra med underställ. Supersnabb leverans som brukligt och humana priser oerhört god service.
Supernöjd 😃
Bra och utförlig beskrivning på produkterna som gjorde att jag fick förtroende och beställde flera av samma märke men olika modeller av fiskespöna. Snabb leverans och återkoppling 👍
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.