Moja historia z .llb-alpha zaczela sie…
Moja historia z .llb-alpha zaczela sie od zwyklej reklamy w internecie. Wygladalo to dosc profesjonalnie, bez nachalnych obietnic, dlatego dalem sie zainteresowac. Niedlugo potem zadzwonil do mnie doradca, mowil pewnie, mial lekko wschodni akcent i wszystko przedstawial tak, jakby byla to normalna inwestycja. Na poczatku wplacilem niewielka kwote, zeby sprawdzic jak to dziala. Na koncie pojawil sie rzekomy zysk, wiec uwierzylem, ze faktycznie moze cos z tego byc. Z czasem zaczeli mnie namawiac na kolejne wplaty, tlumaczac, ze teraz jest najlepszy moment i szkoda stracic okazje. Kiedy odmowilem dalszego dokladania, kontakt nagle sie pogorszyl. Coraz trudniej bylo uzyskac konkretna odpowiedz, a ja zaczalem rozumiec, ze zostalem wciagniety w oszustwo. Stres byl ogromny, bo czlowiek zostaje z tym sam i nie wie, co dalej robic. Na szczescie trafilem na ludzi, ktorzy znaja takie sprawy od podszewki i widac bylo, ze pomagali juz wielu poszkodowanym. Byly formalnosci, jedna oplata i sporo nerwow, ale najwazniejsze, ze sprawa w koncu ruszyla, a ja poczulem, ze ktos realnie przejal temat. Dzisiaj wiem, ze nawet z sytuacji, ktora wyglada na beznadziejna, da sie wyjsc, jezeli trafi sie na odpowiednia pomoc. Kontakt, ktory mi pomogl 8/8/1 robie odstep 5/0/1 bo usuwaja 7/5/1 opinie znikaja co chwile!