Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jag köpte örhängen till min dotter från denna butik. De har 30 dagars öppet köp, och jag gick dit inom tidsgränsen för att returnera dem. Men personalen vägrade och sa att örhängena saknade säkerhet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min man köpte mig ett silver set med… Min man köpte mig ett silver set med halsband & örhängen 24 December. 3 Mars så lossnade bollen på örhänget och jag gick till butiken i Jakobsberg där jag inte f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Går inte att få kontakt. Har stängt på grund av sjukdom säger dom men alla kan väl inte vara sjuka samtidigt. Det är bedrövligt att inte få svar varken på mail eller i telefon. Kommer aldrig att köpa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beställde en klocka med Black weekrabatt. Swishade betalningen. Inget hände varpå jag mejlade och frågade. Fick nytt mejl om att min order var annullerad på grund av att klockan var slut. Fick pengarn... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zegarkami
  2. Jubiler
  3. Sklep jubilerski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vad roligt att du hittade hit, välkommen! Följ oss på Instagram @urpennofficial för inspiration, nyheter och behind the scenes info. #StyleWithUP

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Ingen information om plomberingskrav trots present

Vi köpte örhängen i födelsedagspresent till dotterns två vänner för 15 min sedan i butiken i Allum. Men efter att ha sett andra örhängen i en annan butik ville vi lämna tillbaka två par. Men det fick vi inte då de inte var plomberade. Jag upplyste om att det var en present när jag handlade, men fick ingen information om plombering. Men kassörskan vägrade då reglerna står på kvittot och jag hade betalat. Jag frågade om det var någon skillnad om jag ångrat mig direkt efter betalning, men det var samma regler. Oprofessionellt att inte informera om plombering. Extrem dåligt. Ni har förlorat en kund.

23 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Långsam leverans

Långsam leverans
Beställde en halsband för 2 veckor sedan så står det leverans 1-3 vardagar. Gick en vecka och de fortfarande inte skickat. Mejlat de - ingen svar. Sen skickade de äntligen fast utan någon svar på mejlet. Så kommer den snart nästa vecka.. men man skulle gärna ha någon förklaring varför leveransen är så himla försenad. Liksom 10+ vardagar om man inte räknar in helger.

8 maja 2025

Råttor inne i butiken

Råttor springer inne i butiken på Drottninggatan sååå äckligt!! Väldigt smutsigt på golvet också. Allmänt ofräsch butik. Kommer varna folk

20 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ingen service vid trasig vara

Har köpt en klocka men armbandet gick sönder efter några dagar och har fortsatt att gå sönder. Varit i butik och de sa först att klockan behöver skickas på service och att de där tar beslut om det går på garanti. Sen ändrade de sig och sa att det inte går på garanti och att jag måste betala för service på klockan isåfall vilket innebär att jag betalar för nytt armband och klockan skickas in. Tråkigt när klockan är så ny och börjar gå sönder nästan direkt. Mycket spydiga säljare som ifrågasatte om jag hade råd att betala ett nytt klockarmband. Kommer aldrig handla här igen!

19 marca 2025

Piercing som rostar

Köpte en piercing till min helix, köpte alltså inte ett vanligt örhänge utan ett från deras piercing sortiment. Efter ca 5 veckor så ramlar ”kristallen” av. Upptäcker även att huden runt hålet börjar ”gå upp” och bli väldigt irriterat. Jag går till en känd piercare i Sthlm som byter ut smycket. Han visar mig det gamla smycket som har blivit helt svart, den har alltså börjat rosta. Förstår att man får det man betalar för men förstår inte hur man kan sälja ”piercingar” som rostar??

18 marca 2025

Tummen ner för Ur och Penn vid Kungsgatan Göteborg

Var på ur och penn vid kungsgatan i Göteborg. Det är en liten butik och jag var själv där inne, inga andra kunder.
Butiksbiträdet frågade inte om jag ville ha hjälp trots att jag stått och stirrat in i en smyckemonter ganska länge. Fick till slut be om hjälp. Hade tänkt handla för några hundra till min guddotter, men hon var inte direkt trevlig. Köpte istället ett par örhängen som det var rea på till mig själv. Frågade om en påse, det hade hon inga. Frågade efter lite silkespapper så att inte örhängena skulle gå sönder. Det hade hon inte heller. Till slut fick jag hushållspapper. Hade betalat för påse såklart. Sämsta bemötandet på länge.

7 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Det är rena skräpgrejer de säljer

Det är rena skräpgrejer de säljer. Förutom det så är de alltid ovilliga att ta emot reklamationer och följa konsumentköplagen, vilket är extra tråkigt eftersom det är så dålig kvalitet på varorna. Jag kommer aldrig mer att handla där.

29 stycznia 2025

Fruktansvärd kvalitet på grejerna

Fruktansvärd kvalitet på grejerna. Fick ett armband och klocka i present, Jacques lemans märket 1000 spänn, armbandet hann jag ha på mig i EN timme. Den ramlade av min handled.
Klockan ramlade strassen av på en gång. Använde den 1 gång. Så sjukt otrevligt när jag skulle reklamera

17 kwietnia 2024

Otrevlig och oprofessionell bemötande

Jag besökte butiker i Kista den 2 januari 2025. Under besöket köpte jag en klocka som jag tyckte mycket om. Jag fick ett trevligt bemötande av en manlig säljare som även erbjöd sig att korta ner klockan eftersom den var lite stor.Igår, när jag använde klockan för första gången, upptäckte jag att en av diamanterna var lös. Idag, den 3 januari 2025, besökte jag butiken igen runt klockan 14:00–14:30 för att få hjälp med detta. Där möttes jag av en kvinnlig säljare, som verkade vara i 20–25-årsåldern. Tyvärr var hennes bemötande både oprofessionellt och otrevligt från första stund.
Hon informerade om att det enda alternativet var att reparera klockan, vilket skulle ta tre veckor, eftersom bandet tidigare hade kortats. Detta var inget jag blev informerade om vid köpet. När jag försökte förklara situationen och bad om ett annat alternativ, avfärdade hon mig och kallade mig aggressiv, vilket jag blev mycket upprörd över.
Säljaren föreslog att jag kunde vänta på att en chef skulle hjälpa mig, men hävdade samtidigt att hon själv var mest kunnig i sådana ärenden. Jag väntade i över 20 minuter på chefen, men när jag frågade igen, fick jag veta att hon inte fått tag på chefen och att hon inte svarade. Och nämnde att det är hennes kollega som är (butiksbiträde) hon (ljög)
Sedan sa hon att jag skrek åt henne i butiken. Vidare nämnde hon att hon var ny och inte särskilt insatt i dessa processer, vilket gjorde hela situationen ännu mer förvirrande.
Till slut valde jag att lämna butiken självmant och istället vända mig till er kundservice för hjälp. Jag väntar på svaret från de!!

5 stycznia 2025

Mycket otrevlig bemötande

Var i dag på burlövs center .Ställde mej vid kassan, och frågade om där fanns ringar från en kupong,som hade delats ut som reklam,mycket surt sa hon till mej du får vänta på din tur ock ta en kö lapp,när det sen var min tur började hon att mumla att det var onödigt att hon skulle behöva leta efter ringar som kostade 20 kronor,hon öppnade låda efter låda och smällde igen dom hon betedde sig mycke aggressivt,till slut hämta hon en låda från ett lager och ställde den,och gick till nästa kund och sa till mej att jag fick vänta.sa till hon att detta är ju märkligt eftersom jag tagit kölapp och hon höll på att expiera mej.hon bara vände sej bort ock tog den andra kunden.jag sa till henne att hon var mycket otrevlig,hon bara skratta och sa välkommen tillbaka,kommer aldrig mer att sätta min fot på Burlövscenters ur&pen

29 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi var hos Ur&Penn i Halmstad/Hallarna…

Vi var hos Ur&Penn i Halmstad/Hallarna igår, och fick utmärkt bra och trevlig service från den unga damen som hjälpte oss, igår 26/11 vid 10:00 tiden. Hon fixade nytt läder armband till hustrun och lagade mitt armband snabbt och bra. Hälsningar från Hans & Elisabeth från Torekov.

26 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Mycket dåligt service på ur och penn…

Mycket dåligt service på ur och penn Karlstad Bergvik, tjejen som jobbade där var inte trevlig, brydde sig noll om kunder, folk gick ut för att de inte fick hjälp. Jag bad henne om hjälp men hon skulle ta betalt av en annan kund först och det gjorde hon men sen grejade hon med något oviktigt vid kassan, inte "vänta en stund", inte kommer snart, ignorerade totalt både mig och flera andra. Efter en lång väntan gick jag också ut utan att köpa klocka till sonen. Mycket dåligt. Är man inte sugen att jobba då ska man inte jobba med service yrken. Och vart fanns det flera personal. Bara en men det var som att ingen fanns där. Tisdag kväll. Karlstad Bergvik

26 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Har varit i butiken i T-Centraler 3…

Har varit i butiken i T-Centralen(Stockholm) 3 gånger och försökt köpa ett par örhängen. Usel service och väldigt otrevliga, fick mig att känna mig förminskad och som en tjuv, ville bara vilja gå hem och gråta. Köpte tills slut ett par på rekommendation av personal i 9k guld som gick sönder efter 2 veckor. Sedan när jag skulle byta dem så fick jag massa dömande frågor och ögonrullningar. De sa att jag behövde betala självrisk för reklamation? Hade aldrig gått tillbaka om det inte var så att jag hade ett presentkort och behövde använda upp det. Förstår inte anledningen till det dåliga bemötandet, hade köpt typ vad som helst om de hade hjälpt mig välja och rekommenderat något bra.

18 listopada 2024
Oceniono na 3 z 5

Något besviken

Lämnade in min Mudmaster för batteribyte som tyvärr brukar ta ett par veckor, nåväl fick rabatt då de inte lyckades komma upp i tillräckligt hög bar (tryck). Får dock återvända direkt då de har satt på armbandet (2 delar) bak och fram så klockan sitter dåligt på armen. Frågade om kompensation men icke utan då skulle klockan behöva skickas iväg igen. Gick hem och gjorde det själv. Detta omdöme kan ändras i efterhand om kompensation erbjuds.

6 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Käytiin ottamassa tytölle ensi…

Käytiin ottamassa tytölle ensi reijät/korut korviin, menisin ehdottomasti uudelleen. Reijät tuli juuri niihin kohtiin kun piti ja tyttö sai mieleiset korvikset ja palkinnon päätteeksi. Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu.

2 listopada 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej