Inni użytkownicy przeglądali również
Problemfri levering
Bestilte to remme og de blev leveret 3 dage senere. Det virker som rigtig fornuftig kvalitet og til en god skarp pris... 👍

Fantastisk service …
Gode priser og hurtig levering
Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service. Fin kvalitet af produkterne.
Første gang jeg handlede med urbiksen
Første gang jeg handlede med urbiksen
Men absolut ikke sidste 😊 fin tjat og
Der blev lovet hurtig levering som blev overholdt 👌.

Hurtig levering.

Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, jeg stå med en ny mobil og skulle på arbejde dagen efter og bestille et cover og fik det samme aften. Meget imponeret og tilfreds

Odpowiedź od Urbiksen
Vanvittig god service og hurtig …
Vanvittig god service og hurtig levering. Bliver kontaktet kort efter bestilling da de har lagt mærke til rem og beskyttelseglas ikke var samme størrelse og ville bare høre om det var meningen, hvilket det ikke var..de laver hurtigt min bestilling om så alt passer til det ur det skulle bruges til. På anden dagen har jeg min vare.
Kan kun anbefale denne side👍👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Urbiksen
Super godt, alt var som forventet.
Bestilte en lækker metalurrem fra Urbiksen.
Indenfor to dage stod jeg med den købte varer i hånden, alt gik som forventet.
Varmeste anbefalinger herfra.

Det bedste til Apple Watch
Helt exceptionel god service og kvalitet på ur remmen. Har aldrig fået noget så komfortabelt til så få penge. Helt klart et sted jeg ville anbefale til alle.

Odpowiedź od Urbiksen
Kan helt klart anbefales!
Jeg købte nogle ur remme. Er virkelig glad for dem, og bruger den hver dag! De svarede på mine spørgsmål rigtig hurtig og de sendte dem enda samme dag! Kan helt klart anbefales!

Odpowiedź od Urbiksen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.