Reakcja na opinię
Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekräfta att det stämmer. Jag ville sätta på släta däck istället för mönstrade och fick se ett litet urval från sortimente... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Otroligt grym & professionell service! Bytte till PMT däck och fick update varje dag med professionell service där de löste alla problem som rundade skruvar som en klackspark! Fick även notis... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Urbancorner överträffade verkligen mina förväntningar när det gäller el sparkcyklar. Deras team var hjälpsamt, snabbt och professionellt. De visade sig vara mycket kunniga och engagerade när det kom t... Zobacz więcej
🔧 Urbancorner Verkstad - Vi lagar och säljer elsparkcyklar 📍Verkstad i centrala Göteborg📍
Szwecja
Kan du va snäll o lägga den i laddaren
Tack
Kommer alltid vända mig hit vid köp eller service i framtiden. 👍

Odpowiedź od Urbancorner
Trevligt bemötande och snabb service 😍 kan varmt rekommendera att söka hjälp med däckbyte hos dom 🩷

Odpowiedź od Urbancorner
Väldigt duktiga och nogranna,jag är mkt nöjd med mottagan5det av personal 5 stjärnor lätť

Odpowiedź od Urbancorner
Hej, ska jag komma idag och ta den här tack

Odpowiedź od Urbancorner
Alltid positivt och trevligt bemötande och mycket hög kunskapsnivå om elsparkcyklar!

Odpowiedź od Urbancorner
Kontaktade företaget försatt få hjälp med en punktering på mitt däck. Fick snabbt hjälp och jag var välkommen att lämna in, fick ett uppskattat pris och ungefärlig tid. Nu gick det mycket fortare och priset blev bra. De har proffsig bemötande och kan sin sak. Jag rekommenderar dem varmt.
Även denna gång fick jag en superbra service. Alltid trevligt bemötande och ett professionellt sätt att utföra service på. Rekommenderar alla att lämna in sin skoter här. /Ronny
Man kan inte önska sig en bättre service än den man får på Urbancorner. Proffsiga, kunniga och trevliga.
Mkt trevligt bemötande och bra kundservice när jag förhörde mig om råd inför ett potentiellt kommande köp. Trots att de var på väg ut för dagen stannade de och assisterade mig och hjälpte att fylla på luft på mina däck.

Odpowiedź od Urbancorner
Kanonkillar som jobbar i Nordstan! Fick hjälp omgående på plats av Ogge👍. Ni vet verkligen vad service är och har ett mycket trevligt kundbemötande.
Trevlig helg
/Martin

Odpowiedź od Urbancorner
Bästa som finns, snabb service och mycket trevliga bemötanded, dom lagade min dualtron och vsett på 0 tid, alltid lika kul att komma tillbaka! TOPPEN STÄLLE!

Odpowiedź od Urbancorner
Denna butik i Nordstan Göteborg vet vad kundbemötande innebär!!
Snabbt, prisvärt och mycket trevlig personal!
Kan varmt rekommendera denna butik!

Odpowiedź od Urbancorner
Efter att ha letat länge där ingen ville eller kunde ta sig an min scooter hittade jag till Urbancorner.
Fick komma samma dag och senare samma kväll var min punktering lagad.
Maken till snabb och proffsig service får man leta efter!

Odpowiedź od Urbancorner
Bra bemötande hjälpsam och väldig kunnig. Bäst på allt

Odpowiedź od Urbancorner
Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som även ger dig bra tips & råd. Kanske lite väl höga påslag för däck & slang men någonstans ska ju pengarna in. Helt klart värt det ändå. Har man en gång provat själv att byta däck på en elscooter med någon youtube video bredvid sig så vet man att det här vill jag aldrig göra igen. Och cykelaffärer tar inte elscootrar ens med tång. Bra att ni finns!

Odpowiedź od Urbancorner
Väl bemött direkt, inga krusiduller, sakligt.
Snabb service, direkt återkoppling och kompetenta erfarna kostnadsfria råd vid upphämtning av elspark.

Odpowiedź od Urbancorner
Otroligt bra bemötande och ett ytterst proffesionellt jobb. 10 av 10 .
Inga konstigheter alls. Dom löste mitt punkterade däck på 20 minuter.
Till ett bra pris också. Enkelt.

Odpowiedź od Urbancorner
Jag kom in med dotterns elscooter för att fråga om ett felmeddelande i displayen. Felet åtgärdades medan jag väntade samtidigt som jag fick råd och tips. Stort tack jag är otroligt nöjd.

Odpowiedź od Urbancorner
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.