Als kleine e-com-zaak hadden we nooit tijd voor diepgaande Google Ads- optimalisatie. Uptmz nam dat werk over. In de eerste maand steeg onze omzet 18%, terwijl de advertentiekosten gelijk bleven... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Slechte UI en klantenservice Slechte UI, drie maal een foutmelding en of ik even alles opnieuw wil invullen. Koppelen account met Master account ads werkt ook niet. Meerdere onvriendelijke te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik werk voor meerdere opdrachtgevers met Uptmz. Het is een perfect model dat ervoor zorgt dat Google Ads toegankelijk gemaakt wordt voor iedereen, zowel op gebruiks- als prijsniveau. Mijn contactperso... Zobacz więcej
Zero learning curve. The fastest way to cheaper and better advertising in Google Ads. Fully automated, no agency fees.
Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Uptmz is absoluut een aanrader! Ervaar uitstekend en professioneel contact, gebruiksvriendelijkheid en boek verbeterde resultaten met dit platform!
Onboarding verloopt soepel en heb maanden lang een ROAS van 8 behaald. Ontzettend tevreden over deze service.
Echt een aanrader is Uptmz!
Goed en professioneel contact. Het is een makkelijk platform en behaal betere resultaten!
Ad management van topniveau. We hoeven zelf niet meer aan de knoppen te zitten, we worden totaal ontzorgd, tegen lagere kosten. En iedereen is zo behulpzaam!
Bijzonder slechte partij. Heeft alleen maar geld gekost, en het afgelopen jaar hebben ze heel casual hun 'fee' voor de kleine hoeveelheid onderhoud die ze doen voor de service even met 100 euro verhoogd. Tevens na opzegging voor enkele dagen in de laatste maand daaropvolgend volledig voor 350 euro belast, terwijl er geen gebruik meer is gemaakt van de dienst, dus je wordt ook nog opgelicht door een volledige maand te betalen voor NIKS!! Oplichters, ga hier vooral niet mee in zee!!!

Odpowiedź od Uptmz
Fijne samenwerking en professionele ondersteuning
Fijn team die echt met je meekijkt om ervoor te zorgen dat er een optimale ROI wordt behaald.
UPTMZ is een Aanrader!
Deze tool gebruiken wij al jaren en werkt uitstekend! Handig, overzichtelijk en effectief. Een hoop te danken aan deze tool. Fijne mensen om mee samen te werken en met vragen of opmerkingen altijd goed, snel en persoonlijk geholpen. Dank hiervoor!
Sinds de hulp en gebruik van UPTMZ zat mijn salon agenda meteen vol! Service en contact is ook fijn. Ik zal hem zeker bij collega's aanraden!
Erg fijn platform om mee te werken. Aanrader voor e-commerce & dienstverlening bedrijven.
UPTMZ een echte aanrader voor ad beheer onafhankelijk van je bedrijfsgrootte. Wij zijn halverwege dit jaar overgegaan op UPTMZ als ad agency, zij hebben snel mooie stappen kunnen maken en goede resultaten behaald. Of je nu kleine dagelijkse budgetten hebt of enorm veel spendeert aan ads. bij UPTMZ ben je aan het juiste adres. Het personeel schakelt snel en kijkt verder dan alleen ad beheer.
Kortom; enorm tevreden!
Behulpzaam | Betrouwbaar | Betrokken
Werk nu al een paar jaar met ze en ben erg tevreden
Zit al jaren bij Uptmz. Makkelijk te installeren en daarna vrijwel geen omkijken meer naar. Alleen af en toe je budget aanpassen.
Geen aanrader, ik zit nu ongeveer 1,5 maand bij uptmz iest meer als 100 euro uitgegeven aan advertentie kosten en kosten aan uptmz maar geen enkele sale gekregen. Volgens uptmz duurt het ongeveer 3 maand voor dat het goed zou lopen.
Personeel is wel vriendelijk en reageren snel
Altijd fijn en snel contact met kaya! Fijn bedrijf om mee te werken!
Als je hoge ROAS wilt behalen is UPtmz een echte aanrader.
Wat beter kan:
Pro actief benaderen van huidige klanten met stand van zaken en alert zijn indien een canpagne niet zo goed draait.

Odpowiedź od Uptmz
Super tevreden over de service van uptmz, heel vlotte communicatie en ondersteuning bij problemen. Ik kan hun zeker aanbevelen om je webshop op de kaart te zetten!

Odpowiedź od Uptmz
Super duidelijke uitleg en fijne communicatie!

Odpowiedź od Uptmz
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.