1. Platforma kolaboracji online
  2. Przetwarzanie chmurowe

Uplan – din digitala underhållsplan för BRF-styrelser. Uplan är ett digitalt verktyg som hjälper bostadsrättsföreningar att planera, följa upp och budgetera fastighetsunderhåll på ett enkelt, strukturerat och transparent sätt. Vi har tagit fram en plattform som gör det möjligt för styrelser att få full kontroll över fastighetens skick, framtida åtgärder och långsiktiga kostnader – allt samlat på ett och samma ställe. För många styrelser är underhållsplanen en utmaning. Den är ofta inlåst i svåröverskådliga Excel-filer eller ligger utspridd mellan olika personer och system. Med Uplan blir arbetet enklare. Ni får en tydlig digital plan som visar när åtgärder ska göras, hur mycket de beräknas kosta och hur de påverkar föreningens ekonomi över tid. Verktyget är utformat för samarbete mellan styrelse, förvaltare och entreprenörer. Alla kan arbeta i samma system, dela anteckningar, följa upp beslut och hålla informationen uppdaterad. Det skapar trygghet och kontinuitet, även när styrelsen byts ut eller nya medlemmar tar vid. Uplan innehåller färdiga mallar, rapporter och budgetstöd som sparar tid och minskar risken för misstag. Genom att arbeta digitalt får ni bättre kontroll, tydligare kommunikation och en långsiktigt hållbar planering. Vårt mål är att göra underhållsarbete mindre komplicerat och mer effektivt – så att styrelsen kan fokusera på att utveckla föreningen i stället för att fastna i administration. Besök uplan.se för att läsa mer och komma igång med er digitala underhållsplan.

Brak recenzji

Ta firma nie otrzymała jeszcze żadnych recenzji.