Kipfilet Toscane
Er zit nu een vies zakje poeder in de maaltijdmix Kipfilet Toscane. Dit was altijd een lekkere smaakvolle saus. Nooit meer. Echt jammer was onze favoriet
Een divisie van Unilever gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken. Biedt naast recepten informatie over de merken, producten, vertegenwoordigers en services.
een potje calve pindakaas kost nu bijna 5 euro, terwijl een potje eigen merk pindakaas minder als twee euro kost, beter smaakt en meer pinda's bevat. Hoezo afzetterij? Ik koop voorlopig NIETS meer van dit merk. Maar bedankt Calve, door jullie ben ik eigen merk producten gaan proberen en die bevallen een stuk beter. Zelfde kwaliteit tegen een goede prijs.
Een zakje mix voor kip kerrie madras gekocht, dat is een mix van 2 zakjes met marinade en sausmix, de inhoud van de producten was verwisseld waardoor de verhouding niet klopte.
Bij Unilever klacht ingredient, kreeg als vergoeding €1,75 Euro. Over de ingredienten zoals de kip, kon ik in zijn geheel weggooien, krijg ik geen vergoeding.
Het was 24 december kerstavond.
Wat fijn dat unilever mij in de kou heeft laten zitten. Gelukkig hadden wij nog iets anders in huis.
Unilever moet zich schamen om zijn klanten zo te behandelen.
Hr. HGF Westerveld.
Over het paard getild. Onbetaalbaar. Afzeterij. Jaren geleden dat ik unox kocht omdat het 4x duurder is/was dan huismerken/LIDL.
Wie koopt een blik van €4 of bak Hertogh Ijs van €7.
Drie van de vier gekochte producten bleken ondeugdelijk en daar diende ik een klacht over in. Ik merkte al snel dat ik als klant weinig voorstel, daar ik meerdere keren voor iemand anders werd aangezien. De aangeboden compensatie mogen ze houden, niet alles is met geld op te lossen.
De erwtensoep in zak is werkelijk smerig!
waterig, te zout en in verhouding te veel aardappel en wortel. Moest zoeken naar een stukje rookworst.
Slechte kwaliteit voor een "rijkgevulde"soep en uw merk niet waardig
Niet alleen ging klaarblijkelijk een hele batch bij Albert Heijn de mist in, maar is Unilever ook niet op een normale wijze bereikbaar. De Knaks was niet alleen niet te eten maar had ook de presentatie van een bejaarde.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.