4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Betjeningen

Jeg har været inde og købe en ny brille og fik en rigtig god behandling af Mette jeg kommer helt sikkert i gen
Vh
Henning Jensen

6 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk smuk og spændende…

Unik Optik
Banetoften 2-4
2750 Ballerup.

Fantastisk smuk, og spændende forretning❤️👍❤️
I er bare så MEGET bedre, end alle de
andre 👍

En anderledes, og meget flot forretning, med de “ fedeste “ Brillestel i alverdens skønne farver ….
🔵🟣🟢🟡🟧⬛️🟥⚪️💙🩷❤️🟤

Her kommer du på et eventyr, og glemmer lige pludselig, alt om en kaotisk hverdag/verden, som vi
alle har brug for, at gemme væk, for
en lille stund.
DET GØR DU HELT SIKKERT HER ❤️

Super professionelle, skønne, søde
og behagelige ekspedienter, Som guider dig på allerbedste vis rundt, i
de fedeste/ mest unikke
design/ brandt i høj kvalitet 👍❤️🤓

Her er noget for den farverige / den klassiske, den stilfulde, den som tør,
og vil skille sig ud … og -
Ja her er noget for alle… OGSÅ TIL
DIG 😁

For mig en stor oplevelse / et brille- eventyr, som jeg absolut ikke ville
være foruden..❤️

Jeg kunne have købt det halve af butikken, men måtte nøjes med, at
gå med to fantastiske flotte unikke
brillestel❤️😇

Kæmpe stort tak, til de to søde ekspedienter, for jeres tid, jeres dygtighed og professionelle indsigt i
det, som klær’ mit ansigt, giver
mig kant’, og farver som gør mig
glad og positiv ❤️

I fortjener absolut 10 MEGA STORE stjerner, men kan desværre kun give
jer fem på trustpilot😏
🌟🌟🌟🌟🌟

Ønsker jer en fortsat god sommer🌞
Bedste hilsner fra en kæmpe stor
fan. ❤️❤️❤️
Lotte C.- Holbæk.

23 czerwca 2025

Unik Optik Hørsholm,

Unik Optik Hørsholm,

efter at være kommet til at sætte mig, på mine DIOR solbriller i bilen, var jeg et smut forbi deres butik i Hørsholm midtpunkt.
Troede personligt ikke selv at de var til at rede, men de tryllede mirakuløst brillerne sammen igen og da jeg spurgte den søde medarbejder hvor meget jeg skyldte, for deres arbejde, blev der sagt, at det skulle jeg ikke tænke på.

Desværre var medarbejderen kommet til at lave en minimal ridse i det ene glas, da hun skruede den ene stilk på.
Dette gjorde hun mig opmærksom på med det samme og jeg sagde jeg lige ville tage dem med hjem og derefter se om det var i synsfeltet.

Dette måtte jeg desværre konstatere og henvendte mig derefter igen i butikken og blev mødt af endnu en fantastisk sød og imødekommende medarbejder, der øjeblikkelig fik bestilt nyt glas hjem kvit og frit.
Jeg var næsten på grænsen til at flove mig, over at skulle få dem til at bestille det hjem, nu hvor de havde været så søde og behjælpelige uden gebyr.

Kæmpe anbefaling herfra!

12 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og bred viden

Susanne har taget varmt imod mig og har gjordt alt hun kunne for at få mig de bedste linser. Jeg kan stærkt anbefale at tage forbi hvis du vil have service og produkter af den højeste kvalitet.

6 września 2024

Super linsetjek

Jeg kom et par timer før, for at høre om mulighed for tidligere tjek- straks tyggede Gitte af munden og bød mig velkommen til en grundig undersøgelse.
Jeg fik en kompetent behandling og er helt tryg ved konklusionen . Fik vist lidt mere også et skriv til øjenlæge💯
TAK

2 maja 2024

Unik Optik Amager.

Unik Optik Amager.
Jeg har været kunde i mange år.
Lige fra første besøg har/er der
Altid god service,de er altid hjælpsomme.

22 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Sikke en joke :-( Unik Optik…

Sikke en joke :-( Unik Optik Hørsholm, føj!

Jeg bestiller og betaler i november 2022, ja du ser rigtigt 2022, et par brille glas i Unik Optik.
De havde på det tidspunkt rabat, på de bedste glas der nogen sinde var blevet produceret, hurra for det! De glas kostede med rabat 6.200,-, en besparelse på 50%.
Jeg kom selv med et nyt brille stel, som glassene skulle sættes i. Efter en måned fik jeg besked om at nu var mine nye briller klar. Da jeg prøvede dem i butikken, blev jeg svimmel og kunne ikke rigtig se med dem.
Jeg fik at vide at det var noget jeg skulle vænne mig til.

Efter 14 dage gik jeg igen til Unik Optik og fortalte at jeg ikke kunne se med mine nye briller.
De fandt ud af at synsfeltet sad forkert, en ommer.
Da jeg hentede brillerne næste gang, 1 måned senere, var styrken forkert, endnu en ommer!
Da jeg hentede brillerne nu for tredie gang, var overgangen i læsefeltet forkert, endnu en ommer!! Ja men herregud hvad sker der!
Jeg afleverede nu mine briller for fjerde gang, og efter ikke at have hørt fra Unik Optik i 5 uger, besøgte jeg butikken.
Nu var mine briller forsvundet!
Sig mig lige en gang, der er overhovedet ikke styr på en s...!!!!!
Vi skriver nu d. 16 maj 2023 og det er mere end et halvt år siden jeg bestilte og betalte for et par briller jeg endnu ikke har fået, øv, øv, øv
Jeg ønsker nu kun at få mine penge igen, det har jeg også ret til ifølge forbrugerloven, så nu er jeg på vej til Unik Optik Hørsholm igen!!!

16 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg er super glad og tilfreds med unik optik!
Jeg søgte første gang ind i deres butik med frustration over at to tidligere optikere ikke havde den fornødne tid og vilje til at lære mig at bruge kontakt linser.
Men det kunne de! Deres kunde pleje er helt i top, hvilket gør at man virkeligt føler sig velkommen fra sekundet man træder ind af døren.
De bruger den tid der skal til for at hjælpe den enkelte på bedst mulig måde. Og derefter også følge op på om det nu går som det skal (i mit tilfæde kontaktlinser)
Jeg har senere også fået lavet mine nye briller der, som også bare spiller!

Alt i alt et super sted hvis man skal have lavet nye briller eller kontaktlinser.

2 stycznia 2023
Oceniono na 2 z 5

Fint stel men forkert styrke i glas

Jeg har været kunde hos Unik Optik i Ballerup igennem mange år. Spændene stel - kundeservice og rådgivning overstiger langt, hvad jeg iøvrigt har oplevet.
Eneste malurt i bægeret var køb af et par nye briller med den forkerte styrke i begge glas. Fejlen var ikke markant, men nok til at brillen gav mig daglige hovedpiner og generelt ikke var en succes-oplevelse.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at jeg har være forbi butikken siden de fejlbehæftede briller.

2 września 2020

Unik Optik Ballerup V/ Eva Burgedahl

Fra første øjeblik føler man sig velkommen og i de bedste hænder -

Briller og kontaktlinser tilpasses med tålmodighed samt faglig stolthed og glæde.

Ingen tvivl om, at Eva Burgerdahl har sjælen med, når hun giver sine kunder god vejledning - og skulle der opstå et problem - i mit tilfælde allergisk reaktion ved brug af normale kontaktlinser - giver Eva Burgerdahl ikke op, før problemet er løst til kundens fulde tilfredshed.

Jeg giver Unik Optik V/ Eva Burgedahl den bedste anbefaling - og alle stjerner -

5 stycznia 2020

Rigtig god optiker

Unik Optik i Hillerød er en butik hvor de rent faktisk GØR det, man ønsker sig som kunde: lytter til dine behov, tager sig tid til at finde den rigtige løsning for dig og ikke er blege for at følge op i forhold til at justere, rådgive osv. når der er behov for det. Jeg kan give min varmeste anbefaling til butikken og de gæve kvinder, der tegner den, jeg tager med glæde turen fra København til Hillerød for at nyde godt af deres ekspertise og imødekommenhed.

5 lutego 2019
Oceniono na 5 z 5

Perfekt og smilende kundeservice :-)

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter :-)

God kommunikation og styr på tingene-

Bestilte brillerne onsdag før jul, fik et opkald dagen før juleaften, hvor vi så hentede dem.
Efter jul blev de rettet til- så de nu passer til vores datter :-)

Godt gået :-)

6 stycznia 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej