Pediatra - nie polecam
Pediatra kompletna porażka. Wyjątkowo nietrafiona diagnoza. Przez 4 miesiące leczyła wnuczkę na trądzik niemowlęcy, nie twierdzę że go nie było, być może tak, ale było też atopowe zapalenie skóry. Broniła się przed daniem skierowania do dermatologa, w końcu dała ale pierwsza wizyta była prywatna bo dobry dermatolog to jednak kolejki a na cito termin dopiero lipiec. Kolejne skierowanie do alergologa, tu wizyta już szybciej. Obie Panie potwierdziły AZS. Pozostał problem z refluksem. Według wszystkich objawów widać, że jest to refluks a skierowanie jak okazało się przy rejestracji nie było pilne, pilnego doktor nie wystawi bo nie widzi takiej potrzeby. Ona chce być jednocześnie alergologiem, dermatologiem i gastrologiem a chyba nawet jako pediatra nie jest taka super. Dziecko ulewa po karmieniach, płacze i zwija się z bólu godzinę po karmieniu, bywa że ulewania są bardzo obfite, chlustające, pani doktor najpierw twierdziła że małe dzieci nie mają refluksu, a potem po kilku tygodniach przyznała, że zdarza się że niemowlęta mają refluks. Z powodu widzimisię lekarki dziecko może mieć przepalony przełyk, wiadomo z czym wiąże się nieleczony refluks, no ale jej musi być na wierzchu. Nie polecam. Przychodnia do zmiany