Ungdomskraft Recenzje 447

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Sms dagen innan och 1 tim innan de kom, mkt uppskattat. 2 unga män, gjorde jobbet snabbt, snyggt och smidigt. Tung barnsäng/ madrass och stor 5 sits soffa, matta mm flyttades från city till Mälarö... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De ringde och förvarnade innan att de skulle vara på plats i om 20 minuter. Bra att veta för då kunde jag förbereda. Supertrevliga och snabba. Kommer definitivt att anlita företaget igen

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att boka, kommunikativa om när dom anländer och om det blir förseningar, supertrevliga på telefon och snabba vid hämtning! Inget krångel, bara hjälpsamma! Väl värda pengarna

Oceniono na 5 z 5

Helt otroligt bra service och bemötande. Extremt lösningsfokuserade och trevliga. Jag gjorde beställningen på förmiddagen och de kom och hämtade på eftermiddagen. Ska tilläggas att detta var i snöstor... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Złota rączka
  2. Stolarz
  3. Pielęgnacja trawników
  4. Biuro pośrednictwa pracy tymczasowej
  5. Usługa transportowa

Napisane przez firmę

Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.

Ungdomskraft

Napisane przez firmę

Oavsett uppdrag!
Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Stort tack!

Jag har anlitat er vid ganska många tillfällen nu och är alltid lika nöjd. Igår (19/5) kom jag i tidsnöd och ringde er vid lunch och ni lyckades fixa senare på eftermiddagen. Allt gick toppenfint, snabbt och enkelt. Stort tack till alla inblandade ❤️ rekommenderar denna firma starkt. Tjänster jag använt - hämta/lämna o transportera möbler - tömma magasin- leverera till återbruk och återvinning.
//Eva Anzelius

19 maja 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Hej Eva, roligt att återigen få hjälpa till! Du är varmt välkommen åter!

Fantastisk hjälp!

Erik W och Christopher B -
Tack för snabb o mycket bra hjälp
när vi fick hyllor monterade i ett källarförråd!
Synnöve o Hans-Göran

6 maja 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Stort tack för ert fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att ni är nöjda med hjälpen från Erik W och Christopher B – vi ska självklart se till att de får ta del av era vänliga ord.

Det betyder mycket för oss att ni tog er tid att skriva, och vi hoppas få möjligheten att hjälpa er igen i framtiden.

Oceniono na 1 z 5

Lurendrejeri

Lurendrejeri, systematiskt med hot om inkasso efter frågan om offert inte bokat uppdrag..

22 kwietnia 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Hej Ida, jag tror du har blandat ihop oss med ett annat bolag då vi varken har någon historik eller skickat någon faktura till dig. Kan du dubbelkolla uppgifterna och höra av dig direkt till oss?

Oceniono na 2 z 5

Hej 👋 bra jobbat av killarna som…

Hej 👋 bra jobbat av killarna som hämtade. Minus för allt annat.
Alla fakturor och meddelande hämnar i skräpposten. Fakturan blev 30-40% dyrare än utlovat. Från början.
Inget svar på frågan om varför?
Inget vidare.

14 kwietnia 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och för att du lyfter både det positiva och det som inte fungerade. Vi är glada att höra att du var nöjd med arbetet killarna på plats gjorde – det uppskattar vi verkligen.

Samtidigt är det förstås tråkigt att höra om problemen med kommunikationen, skräppost och prissättningen. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att någon kund ska ha, och vi beklagar att du inte fått svar på din fråga.

Vi vill gärna reda ut detta och se vad som gått fel. Hör gärna av dig till vår kundtjänst på 08-517 082 81 med dina uppgifter, så ser vi till att följa upp och återkoppla ordentligt.

Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre.

Utmärkt

Kom på avtalad tid. Utförde uppdraget snabbt och bra

21 marca 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att allt gick smidigt och enligt plan.

Bra sercice

Synnerligen god service. Ringde om ankomsttid som hölls, artiga och trevliga, professionellt utfört arbete.

19 marca 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Hej Anna! Tusen tack för din fina recension, det värmer verkligen! Hoppas vi ses snart igen.

10/10

UK är bäst! 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

14 marca 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Hej Olivia! Tusen tack för din fina recension, det värmer verkligen! Hoppas vi ses snart igen.

Ungdomskraft utförde återigen…

Ungdomskraft utförde återigen transportuppdraget (antik spegel till och från förgyllaren GrimArt) helt föredömligt: lättillgänglig kontakt, säker transport, pålitliga tidsangivelser, trevlig peronal och enkel debitering. Rekommenderas!!!
Sigrid Dentler i Göteborg

13 marca 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Hej Sigrid! Tusen tack för din fina recension, det värmer verkligen! Hoppas vi ses snart igen.

Gymma pojkar

6 marca 2025

Odpowiedź od Ungdomskraft

Hej Stefan! Tusen tack för din fina recension, det värmer verkligen! Hoppas vi ses snart igen.

Oceniono na 1 z 5

Very awful experience.

Very bad experience. Awful. The person sent to remove the tv scratched it. And they could not accept the blame. It was a brand new 75 inch tv. They should have come two, but only one came. And the boss was on his side. Can not recommend anybody to this company

14 lutego 2025

Hej Fred!

Det är väldigt tråkigt att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Då är välkommen att kontakta oss igen så reder vi ut vad som gått snett.

Önskar dig en trevlig helg!

Proffsig, snabb och trevlig

Proffsig, otroligt snabb och trevlig. Erik monterade hyllor, hängde vägg-tv och tavlor. Kunde sin sak och bidrog med värdefulla synpunkter.

3 grudnia 2024

Fantastiskt varje gång

Fantastiskt varje gång. De är jätteduktiga och kostar inte mycket.

15 listopada 2024

Grym service

Va lätt å hitta på nätet!.
Chyst mottagande, på telefon!.
Grym service av medarbetaren, som kom efter ca 15 min . Fick åka med till Lilla Varholmen, från IKEA, å lyssna på go musik på stereon!.
" Det gjorde min dag ".

1 listopada 2024

Oceniono na 4 z 5

Beställningen och hämtningen av möbler…

Beställningen och hämtningen av möbler fungerade bra. Mycket trevliga killar dessutom. GODKÄNT.

Däremot kan villkoren och specen på fakturan göras tydligare. Hämtnings- och sopavgift är inte heller specade på fakturan utan anges som en klumpsumma vilket gör det svårt att kontrollera. Och den extra serviceavgiften på fakturan är en överraskning och är inte angiven i villkoren. INTE GODKÄNT.

13 września 2024

Superbra och enkelt

Superbra och enkelt. Hade en hörnsoffa och en kista som skulle till tippen.
08.30 var tiden dom skulle komma och 08.30 dök dom upp. 15 minuter senare var det klart.
Trevliga och artiga grabbar.
Tack för hjälpen.

27 sierpnia 2024

Odpowiedź od Ungdomskraft

Tack för dina fina ord. Det värmer! Hoppas vi ses snart igen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej