Ungdomskraft Recenzje 447

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Sms dagen innan och 1 tim innan de kom, mkt uppskattat. 2 unga män, gjorde jobbet snabbt, snyggt och smidigt. Tung barnsäng/ madrass och stor 5 sits soffa, matta mm flyttades från city till Mälarö... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De ringde och förvarnade innan att de skulle vara på plats i om 20 minuter. Bra att veta för då kunde jag förbereda. Supertrevliga och snabba. Kommer definitivt att anlita företaget igen

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att boka, kommunikativa om när dom anländer och om det blir förseningar, supertrevliga på telefon och snabba vid hämtning! Inget krångel, bara hjälpsamma! Väl värda pengarna

Oceniono na 5 z 5

Helt otroligt bra service och bemötande. Extremt lösningsfokuserade och trevliga. Jag gjorde beställningen på förmiddagen och de kom och hämtade på eftermiddagen. Ska tilläggas att detta var i snöstor... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Złota rączka
  2. Stolarz
  3. Pielęgnacja trawników
  4. Biuro pośrednictwa pracy tymczasowej
  5. Usługa transportowa

Napisane przez firmę

Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.

Ungdomskraft

Napisane przez firmę

Oavsett uppdrag!
Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 2 z 5

Det var satans dyrt

Det var satans dyrt! Jag som trodde att jag skulle göra en bra affär! Men bra killar som hämtade!

20 marca 2026
Logo Ungdomskraft

Odpowiedź od Ungdomskraft

Hej Ulrika och tack för ditt omdöme.
Jag ser att du bokade detta via vår hemsida, där visas priset innan du godkänner och bokar så väldigt olyckligt att du missade det.
Hoppas du får en fin dag,

Mycket nöjd kund

Så nöjd! Två leende artiga killar som utförde sysslan snabbt och kvickt! Nu tredje gången jag använder Ungdomskraft! Väldigt nöjd varje gång

23 marca 2026

Superbra

Superbra. Trevliga, serviceminded.
Meddelar direkt om det tar längre tid än planerat pga ev trafik el dyl.
Trevlig hjälpsamma.
Använder bara ungdomskraft.

20 marca 2026

Superproffs

Helt suveräna killar som kom och hjälpte till att röja och forsla bort, snabba och proffsiga men utan stress. Enkel och smidig bokning. Helt ovärderligt att få denna hjälp, tusen tack!!

19 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Otrolig bra service och bemötande

Otrolig bra service och bemötande. Lätt process och tydligt samt snabba svar vid frågor. Väldigt trevlig killar som hjälpte till vid upphämtning och bra kontakt innan de var framme. Kändes väldigt tryggt hela processen och kan varmt rekommendera till alla. Definitiva valet nästa gång jag behöver liknande hjälp.

16 marca 2026

Polite and professional

-Arrived at first agreed time in the interval
-Two polite and properly dressed guys
-Started with a smile
-Finished after 1 hour +
-Same smile and professional attitude

Will call when needed next time

11 marca 2026

Supernöjd

Supernöjd. Hade några möbler som skulle forslas bort och killarna som kom gjorde det snabbt och smidigt trots att mitt skrivbord inte kom ut genom dörren. De hade verktyg så de monterade isär det för att få ut det.

5 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej