Super skøn aften på alle parametre. Vi fik en 3x3x3 menu med vinpakke. Maden var absolut i top og vinene nøje udvalgt. Ikke sidste gang vi kommer her. Personalet var søde og piv dygtige. Tak for en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Et helt fantastisk madoplevelse 😋❤️ Det sødeste personale og kok der kort fortæller om hver enkelt ret der kan sammenlignes med Michelin retter.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En sted der varmt kan anbefales, vi komme... Zobacz więcej
Eksklusiv oplevelse. Vi havde en skøn aften i det hyggelige lokale. Maden var hele vejen igennem gourmet i bedste klasse. Passende tid ml. retterne. Kok og tjener var lige som vi kunne ønske. Den nye... Zobacz więcej
Servicen var desværre ikke særlig god. Da vi havde fået forret kom tjener og spurgte om vi ville holde pause inden dessert… jaaa vi mangler stadig hovedretten! Derefter var ventiden ekstrem lang og v... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse. Vi nød rigtig lækker mad og de meget velvalgte vine i vinmenuen. God service hvor de fint tilpassede vinene til vores forskellige ønsker.
Fantastisk menu og fantastisk mad
Fantastisk menu og fantastisk mad.
Proffesionel betjening og velvalgte vine til vin menuen
Mangler en del endnu....
Havde bestilt bord på restauranten lørdag aften. Fin og venlig modtagelse. Maden var anderledes",- måske eksperimenteres der for meget,- tænker bl.a. på at putte i en dessert,- men ok smag og behag. Vi syntes ikke, der var hyggeligt. Ingen billeder,- få grønne planter og et lys, der flere steder mindede om billige spisesteder sydpå med en 100 w pære i loftet. Ingen salt/peber eller tandstikkere på bordet. Toiletter trænger meget til en kærlig hånd. To af retterme blev serveret i skåle med ca. 4 cm. høje kanter. Opdagede hurtigt, at saucen var særdeles velsmagende, men utrolig svær at fiske op med en gaffel. Vi fik 10 små retter og sad ved bordet i 4,5 timer. Der gik simpelthen for lang tid mellem nogle af de små retter. Vi ventede bl.a. 45 minutter på retten med perlehøne. Et sted, vi gerne frekventerer igen, men så skal der styr på alle de små detaljer, - også hvis man fortsat har et ønske om en Michelinstjerne. Måske lidt krakilsk, men ikke særligt appetitligt at se indehaveren i lange perioder gå rundt med skjorten hængende ud af bukserne.
ikke styr på tiden
havde bestilt en teatermeny, hvor de fik besked på hvornår vi skulle være derover. desværre kunne vi ikke nå det da de først kom med vores dessert 5 min før vi skulle være derover.
dertil blev vi sat ved siden af et bord med firma fest så det næsten var umuligt at havde en samtale.
Fantastisk godt sted
Fantastisk godt sted. Maden er helt i top hver gang man er der. En fantastisk personale som er venlig og altid behjælpelig med alt
At spise på under klippen var en meget…
At spise på under klippen var en meget dårlig oplevelse.
1. Vi kom som de først, og vi blev placeret så den ene af os sad bag en tilvokset pæl.
2. Da der kom et andet selvskab, blev de placeret lige bag os, og fra det øjeblik blev det umuligt for os at snakke, grundet dårlig argostik og fordi vi kunne høre alt de sagde og omvendt.
3. Vi blev tilbudt bobler til at starte med inden vi havde set menuen, uden at informere om at det var en starter til En pris af xxx.
4. Tjeneren, som jeg formoder var ejeren, stod bag baren og råbte ind i køkkenet, når de skulle gå i gang med hvad. Så hyggen og oplevelsen af flow under middagen forsvandt.
5. Vi bestilte ét glas vin til hovederetten, tjeneren/ejeren kom bare og skænkede, spurte ikke hvad vi kunne lide, eller overhovedet præsenterede vinen?!
6. Vi blev ikke spurt til hvilken dessert vi ønskede, personligt ville jeg gerne have ost, men pludseligt var der dessert på bordet.
7. Tjeneren/ejeren holder rygepauser, og kommer direkte fra dem ind og tager tallerkner mens han stinker af røg.
8. Der var ikke en rigtig tjener på, så det var kokkene som skulle præsentere, dette var de ikke van til, så de var nervøse og fik ikke præsenteret retterne helt tydeligt.
9. Toiletterne var beskidte, og der manglede toiletpapir.
10. Det champagneglas jeg fik til starter, stod stadig på broderet da vi forlod bordet.
Jeg kunne fortsætte med at beskrive min store utilfredshed!
Men særligt er jeg utilfreds med at der bliver lavet forskel på folk! Imens vi ikke fik præsenteret vin og ikke fil lov at vælge dessert eller ost, så fik vores nabo bord det hele. Jeg synes ikke man skal lægge sine penge på dette sted!
Lækker mad med nye og interessante…
Lækker mad med nye og interessante smagsoplevelser, dejlig vin som passede perfekt til maden .
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.