unBooze har ett gediget utbud av alkoholfria drycker som är perfekt när man är sugen på något festligt att dricka och ändå kunna köra bil eller bara helt enkelt väljer alkoholfritt! De har kunnig och... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Överlag en väldigt bra upplevelse av mitt köp. Det är positivt att det finns ett lokalt alternativ med ett mer intressant och brett sortiment kring alkoholfria drycker. Priserna är rimliga och lever... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Otroligt snabb leverans och väl inslagna burkar och flaskor. Det som önskas för framtiden är ett ännu bredare utbud, samt att vissa produkter på hemsidan kommer in i lager. Vissa produkter har var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabbt och informativt bemötande och återkoppling. Beställning, bekräftelse, leveransbesked, fakturering hanterades mycket professionellt. Mycket nöjd, återkommer gärna med fler beställningar.
Reakcja na opinię
unBooze är Sveriges främsta e-handelsplats för alkoholfria drycker. Vi har ett brett utbud av öl, vin, spirits, ginger beer, tonic och premium soda (endast alkoholfritt så klart 🥂) Att avnjuta en god gin & tonic, en whisky eller ett glas vin är inte alltid en självklarhet för alla, men möjligheten finns där med suveräna alkoholfria alternativ som smakar gott. Vi vill tillsammans med flera producenter på marknaden möjliggöra ett stort utbud av goda och trygga alternativ för exempelvis bilföraren, den gravida eller helt enkelt den som önskar bra alternativ eller vill avstå alkohol helt. Alkoholfritt behöver vara långt ifrån tråkigt. Att avnjuta en god gin & tonic, en whisky eller ett glas vin är inte alltid en självklarhet för alla, men möjligheten finns där med suveräna alkoholfria alternativ som smakar gott. Vi vill tillsammans med flera producenter på marknaden möjliggöra ett stort utbud av goda och trygga alternativ för exempelvis bilföraren, den gravida eller helt enkelt den som önskar bra alternativ eller vill avstå alkohol helt. Vår drivkraft är att hjälpa till med att välja en hälsosammare vardag i takt med att många utvecklar en större medvetenhet, där fokus ligger på att välja trygga alternativ för kroppen. Genom att erbjuda ett stort sortiment dygnet runt, med enkel och snabb leverans samt trygga betalningsalternativ hoppas vi att fler kan finna glädjen till ett nyttigare alternativ.
Köpmangatan 12, 29532, Bromölla, Szwecja
Att jag hittade tonicen som jag köpte på semestern,som visade sig vara väldigt god.
Fick svar direkt efter att jag hade beställt. Enkelt att hämta. Kanonservice!!
Snabb leverans, julmusten var väldigt god. Dom andra har jag inte smakat, än.
MVH Lisbeth
Leveransklart att hämta dagen efter, bra utbud!
Krångel sen dag 1 med paket. Fel i utlämning. Skitdyr retur (vilket dom inte informerade om)

Odpowiedź od unBooze AB
Bra utbud på olika typer av tonics samt bra priser. Även riktigt snabb leverans som bara är pluss i kanten

Odpowiedź od unBooze AB
Trevligt med alkoholfria alternativ som är bra!

Odpowiedź od unBooze AB
Bra service, lagom priser och fick gehör för min reklamation, men fraktkostnaden är för dyrt.

Odpowiedź od unBooze AB
Så trevligt med alkoholfria alternativ som är lite festligare! Snabb leverans och väl förpackat!

Odpowiedź od unBooze AB
Det gick så bra att handla. Allt fungerade bra.
Snabbt och relevant svar på min fråga.

Odpowiedź od unBooze AB
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.