Oceniono na 3 z 5

Rigtig fint formøde hos Josefine, hvor jeg følte mig forstået og i trygge hænder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mødt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Endelig tog jeg mig sammen til at prøve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skønne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... Zobacz więcej

1. Salon kosmetyczny

Napisane przez firmę

Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.

4,4

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 4 z 5

1. Konsultation

Ved 1. konsultation sidder man på behandlings briksen. Det havde været rart at sidde på en stol overfor behandleren.
Sød og venlig betjening.

27 kwietnia 2023
Logo Ultraformer

Odpowiedź od Ultraformer

Tusind tak for din feedback, altid dejligt at høre fra vores kunder. Det vil vi tage til overvejelse.
Med venlig hilsen Josefine Ultraformer

Oceniono na 4 z 5

Tryg, kyndig og empatisk behandling.

Indehaver Josefine Bogs foretog behandlingen kyndigt, empatisk og informativt.

Ville gerne have givet 5 stjerner, men grundet ufuldstændig information ved telefon samtale inden mødet, bliver den samlede vurdering til 4 stjerner. Selve behandlingsforløbet 5 stjerner.

1 marca 2023

Fantastisk behandling!

Fantastisk behandling i skønne omgivelser. Det er anden gang jeg jeg bliver behandlet med Ultraformer hos Josephine og det virker! Forvent et naturligt resultat, hvor kroppens egen kollagen kraftigt stimuleres og perfekt hvis man leder efter et alternativ til mere indgribende behandlinger!

8 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, selvom jeg godt kunne mærke nogle stik i behandlingen. Men den søde behandler formåede at tale blidt til mig, så jeg blev rolig og slappede af. Der var nogle steder jeg godt kunne se en forskel efter behandlingen. Glæder mig til at se om noget tid👍😊

29 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Fik behandlet mine øjenomgivelser af…

Fik behandlet mine øjenomgivelser af Annesofie. En rigtig tryg oplevelse. Annesofie var meget omsorgsfuld og forklarede alt hvad der skulle ske. Kan allerede se en forskel nu. Glæder mig til at se det endelige resultat.

4 stycznia 2023

Den ultimative selvforkælelse

Man føler sig godt informeret og fuldstændig tryg i Josefines kyndige hænder - også når behandlingen 'bider' lidt. Jeg har været meget tilfreds med min første behandling af pande og øjne. Håber at resultatet af denne behandling af kinder, overlæbe og hage bliver ligeså god og synlig. Kan varmt anbefale ultraformer III hos Ultraformer.

28 grudnia 2022

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej