Rigtig fint formøde hos Josefine, hvor jeg følte mig forstået og i trygge hænder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mødt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... Zobacz więcej
En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Zobacz więcej
Endelig tog jeg mig sammen til at prøve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skønne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.
Overgaden Oven Vandet 8 kl, 1415, København K, Dania
- 31 39 31 50
- info@ultraformer.dk
- ultraformer.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
1. Konsultation
Ved 1. konsultation sidder man på behandlings briksen. Det havde været rart at sidde på en stol overfor behandleren.
Sød og venlig betjening.

Odpowiedź od Ultraformer
Rigtig god service og god behandling.
Super service, indlevende og forstående behandler. Helt igennem en god oplevelse.
Den eneste behandling som rigtig…
Den eneste behandling som rigtig virker. Søde behandlere og pæne lokaler.
Jeg blev mødt af de varmeste smil og…
Jeg blev mødt af de varmeste smil og imødekommenhed 😊
Kompetente medarbejdere der tog mig igennem behandlingen step by step 😊
En super god oplevelse 😊
Fik en utrolig professionel behandling…
Fik en utrolig professionel behandling i trygge og rolige omgivelser. Afventer resultatet men er sikker på det nok skal vise sig :-)
Tryg, kyndig og empatisk behandling.
Indehaver Josefine Bogs foretog behandlingen kyndigt, empatisk og informativt.
Ville gerne have givet 5 stjerner, men grundet ufuldstændig information ved telefon samtale inden mødet, bliver den samlede vurdering til 4 stjerner. Selve behandlingsforløbet 5 stjerner.
Super professionelt og imødekommende behandler. Man føler sig i 100% trygge hænder.
Super professionelt og imødekomm
Tak for virklig god info om behandligen
Fantastisk behandling!
Fantastisk behandling i skønne omgivelser. Det er anden gang jeg jeg bliver behandlet med Ultraformer hos Josephine og det virker! Forvent et naturligt resultat, hvor kroppens egen kollagen kraftigt stimuleres og perfekt hvis man leder efter et alternativ til mere indgribende behandlinger!
Josefine var meget informativ og…
Josefine var meget informativ og grundig - jeg følte mig meget tryg og har stor tillid til hende og produktet.
Bedste oplevelse
Bedste oplevelse - trygt, professionelt og resultatorienteret.
Min største anbefaling - Dorte
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, selvom jeg godt kunne mærke nogle stik i behandlingen. Men den søde behandler formåede at tale blidt til mig, så jeg blev rolig og slappede af. Der var nogle steder jeg godt kunne se en forskel efter behandlingen. Glæder mig til at se om noget tid👍😊
Utrolig venlig og kompetent behandler
Utrolig venlig og kompetent behandler - skønne omgivelser og en rolig atmosfære, følte mig i trygge hænder hele vejen.
Meget fin behandling👍🏻
Meget finit kvalificeret professionel…
Meget finit kvalificeret professionel behandling med forklaringer undervejs i hele forløbet
Man er i trygge hænder
Første besøg
Jeg har været til den indledende samtale med Josefine og følte mig i meget trygge hænder.
Fik behandlet mine øjenomgivelser af…
Fik behandlet mine øjenomgivelser af Annesofie. En rigtig tryg oplevelse. Annesofie var meget omsorgsfuld og forklarede alt hvad der skulle ske. Kan allerede se en forskel nu. Glæder mig til at se det endelige resultat.
Den ultimative selvforkælelse
Man føler sig godt informeret og fuldstændig tryg i Josefines kyndige hænder - også når behandlingen 'bider' lidt. Jeg har været meget tilfreds med min første behandling af pande og øjne. Håber at resultatet af denne behandling af kinder, overlæbe og hage bliver ligeså god og synlig. Kan varmt anbefale ultraformer III hos Ultraformer.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.