Vi er super glade og tilfredse med det arbejde Flemming har lavet for os. Resultatet er blevet så flot, og meget bedre end vi turde drømme om, og hvad vi troede muligt. Vi kan varmt anbefale ham... Zobacz więcej
En helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Kommunikationen med Flemming var i top og vi er utrolig glade for resultatet. Hvis vi kunne, havde vi givet Flemming 6 stjerner ⭐️
Fantastisk flot arbejde! Vi fik slebet, olieret og lakeret nogle nye gulve, der ikke var i orden fra den tidligere gulvmand. Arbejder blev gjort hurtigt og ordentligt og huset var pænt og rent at komm... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Ullman Gulve ApS beskæftiger sig primært med gulvafslibninger samt overflade behandlinger. Herudover foretager vi rens af fliser samt fuger indendørs. Ved lægning af nye gulve henviser vi idag til eksterne partnere.
Rønnebærvej 62, 2840, Holte, Dania
- flemmingullman@ullmangulve.dk
- ullmangulve.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Punktligt og perfekt resultat
Jeg havde fået Ullman gulve anbefalet og han levede 100% op til anbefalingen. Så den er hermed givet videre.
Kom med en uges varsel og på dagen kom han på minuttet på det aftalte tidspunkt. Super flot resultat og nærmest ikke et støvkorn efter han havde været der.
Super oplevelse at få afhøvlet gulve
Super oplevelse at få afhøvlet gulve og henholdsvis olieret og lakeret efterfølgende. God service til den aftalte pris og tidsplanen blev fulgt. Vil til enhver tid anbefale Ullmangulve.
Flot udført arbejde med afslipning og oliering af Dinesen gulve
Kan varmt anbefale Flemming til renovering af trægulve. Super service og meget engageret i opgaven og vi er meget tilfredse med arbejdet udført med afslipning og oliering af vores Dinesen gulve.
Alt udført til tiden og aftalt pris.
Flemming Ullman is a true specialist…
Flemming Ullman is a true specialist and professional. He has given new life to our old and wornout Ashwood floors from 1975 in a way that we did not even think was possible. We very much appreciate his efforts - top job, honest, reliable and dependable. Jacob & Amber
Tre gange har Flemming renset
Tre gange har Flemming renset, pudset og olieret vores gulve med et perfekt resultat hver gang.
Flemming tilbyder formidabel kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale Ullmangulve.
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service. Flemming var både behagelig og effektiv og kom desuden med gode råd og vejledning til vedligehold af gulvene.
Nyt liv til gamle gulve med super flot…
Nyt liv til gamle gulve med super flot resultat. Arbejde udført til aftalt tid.
Super service og rådgivning. altid fin oprydning og respekt for huset og dets beboere. Vil helt klart benytte Flemming igen når flere gulve står for tur.