Banner for Ulla Popken Česká Republika

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Skvělá byla rychlost, se kterou byl výrobek dovezen. S výrobkem samotným - pánskou bundou - jsme také velmi spokojeni, odpovídala parametrům zveřejněným na eshopu a i obrázkům. Nápomocná byla i tabu... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ulla Popken je v ČR v podstatě fenomén. Jako jediná nabízí široký sortiment oblečení pro ženy větších velikostí. Oblečení není nejlevnější, ale je kvalitní, střihy přizpůsobené velikosti a móda je mla... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

5. Sklep z odzieżą damską

Informacje o Ulla Popken Česká Republika

Napisane przez firmę

Ulla Popken – od Plus Size po True Size móda

Ulla Popken je přední evropská značka pro módu od velikosti 42 výše. Počínaje prvními obchody v roce 1987 je nyní Ulla Popken zastoupena ve více než 16 zemích a nabízí obzvláště rozsáhlý sortiment.

Objevte vše – od venkovské módy, sportovních kolekcí, úchvatného spodního prádla až po příležitostné oblečení. Najděte svůj nový styl!

Naše jasné zaměření je na kvalitu našich kolekcí, perfektní střihy a prvotřídní zpracování – a ne na velikost. Protože pokud jsme se v naší téměř čtyřicetileté historii naučili jednu věc, je to toto: Žádná žena nehledá jen hezký plus size kousek – hledá prostě pěkný kousek, který jí padne a lichotí. A my máme to, co hledáte.

Inspirováno myšlením moderní dámy

Dámská móda dnešní doby se tím nezdržuje ani nezabývá. Jde o to, abyste se cítila skvěle v tom, co nosíte, bez ohledu na velikost. Součástí sebelásky je to, že vaše tělo patří pouze vám. Jde o to, jak se cítíte vy, když přijmete a oslavíte své jedinečné tělo.

Z tohoto důvodu jsme se rozloučili s pojmem plus size móda. Protože je vedle slova standardní velikosti, mimo něj. Odkazuje na něj a distancuje se od něj. To je zastaralé myšlení a fakticky nesprávné. Protože téměř 50 % žen v Evropě nosí velikost 42 a větší.

Máme pro to samozřejmě nový termín. Termín, který neutralizuje každý rozdíl a za kterým bude značka Ulla Popken a naše móda od velikosti 42 v budoucnu stát:

TRUE SIZE FASHION

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zboží stále nedorazilo!

Nemohu hodnotit něco, co mi ještě nedorazilo! Už nikdy více. Šíleně dlouhá doba dodání, přitom na webu píší 1-3 dny. Teď se budu modlit, aby mi vše sedělo, jelikož jsem si přečetla, (bohužel až po mojí objednávce) že vracení peněz při vrácení zboží je taky "lahůdka" ...lidé nadávají, že vše dlouho trvá, že nekomunikují. Něco na moje nervy.

10 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Spokojenost a dobré zkušenosti s…

Spokojenost a dobré zkušenosti s dodáním a i s vrácením zásilky...při vrácení balíčku z důvodu objednání stejného zboží,ale jiné velikosti,kdy mě velice pomohla operátorka od Ulla Popken...byla ochotná a vstřícná....jen tak dál.....☺️❤️

15 marca 2026

Plavečky jsou pěkné

Plavečky jsou pěkné, sednou mi. Akorát dodání bylo delší.

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Ulla Popken Česká Republika

Děkujeme za milou zpětnou vazbu 💙

Mrzí nás ale delší doba dodání – víme, že na novinky se nechce čekat 🙈 Neustále pracujeme na zlepšení logistiky, aby k vám objednávky dorazily co nejrychleji.

Děkujeme za trpělivost a přejeme, ať si plavky krásně užijete 🌊✨

Not received order yet

Not received order yet

6 kwietnia 2026

Dobrý den, mrzí nás, že vám objednávka zatím nedorazila 😔
Rádi to s vámi co nejrychleji prověříme – můžete nám prosím poslat číslo objednávky do soukromé zprávy? Podíváme se na její stav a dáme vám hned vědět.

Děkujeme za trpělivost 💙

Dobrý den, mrzí nás, že vám objednávka zatím nedorazila 😔

Děkujeme za trpělivost 💙

Happy about the dress

Happy about the dress. Delivery could be quicker.

28 marca 2026

Odpowiedź od Ulla Popken Česká Republika

Děkujeme za krásnou zprávu 💙 Jsme moc rádi, že máte z šatů radost!

Mrzí nás ale, že doručení nebylo rychlejší – chápeme, že čekání umí zkazit celkový dojem 🙈 Pracujeme na tom, aby se k vám naše kousky dostávaly co nejdříve.

Děkujeme za vaši trpělivost a přejeme, ať vám šaty dělají radost při každé příležitosti ✨

nice and wide assortment

nice and wide assortment, only a small problem, when you cannot try the goods personally - sometimes
you don´ t tip well the right size

27 marca 2026

Odpowiedź od Ulla Popken Česká Republika

Děkujeme za milou zpětnou vazbu 💙 Jsme rádi, že oceňujete náš široký sortiment!

Chápeme, že výběr správné velikosti bez vyzkoušení může být někdy oříšek 🙈 Doporučujeme mrknout na naši velikostní tabulku a případně se obrátit na náš zákaznický servis – rádi vám s výběrem pomůžeme.

A kdyby náhodou velikost nesedla, samozřejmě je možné zboží vrátit nebo vyměnit 👍 Děkujeme za důvěru!

Líbí se mi styl

Líbí se mi styl, design a materiál, ale někdy může být stejná velikost malá nebo velká.

26 marca 2026

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu – velmi si jí vážíme! 😊

Chápeme ale Vaši poznámku k velikostem – u některých střihů se může stát, že stejná velikost sedí trochu jinak. Neustále pracujeme na tom, aby byly velikostní tabulky co nejpřesnější a co nejvíce pomáhaly při výběru.

Pokud byste chtěla, rádi Vám s výběrem konkrétního kousku poradíme, aby Vám příště seděl co nejlépe. 😊

Oceniono na 2 z 5

Odpowiedź od Ulla Popken Česká Republika

Dobrý den, moc nás mrzí, že Vaše objednávka zatím nebyla doručena. 😔

Rádi Vám to okamžitě prověříme – prosím pošlete nám číslo objednávky nebo e-mail na servis@ullapopken.cz použitý při nákupu. Jakmile to obdržíme, zjistíme stav zásilky u dopravce a dáme Vám přesnou informaci, kde se balíček nachází a kdy bude doručen.

Děkujeme za trpělivost a omlouváme se za komplikace. 💙

Oceniono na 1 z 5

Nic mi zatím nebylo doručeno

Nic mi zatím nebylo doručeno, nevím, kdy to přijde, vše je zaplaceno. S takovým přístupem jsem se ještě u e-shopu nesetkala.

29 marca 2026

Odpowiedź od Ulla Popken Česká Republika

Dobrý den, moc se omlouváme za tuto nepříjemnou zkušenost. Mrzí nás, že zásilka zatím nedorazila a že nemáte informace o doručení – to rozhodně není standard, který chceme u Ulla Popken nastavit. 😔

Rádi to pro Vás co nejrychleji prověříme. Můžete nám prosím do zprávy doplnit číslo objednávky na e-mail: servis@ullapopken.cz (případně e-mail, který jste při objednávce použila)? Hned se na to podíváme a zjistíme, kde se zásilka zdržela.

Děkujeme za trpělivost a omlouváme se za komplikace – uděláme maximum, aby se situace co nejdříve vyřešila. 💙

Serozní e-shop

Serozní e-shop, velmi spolehlivý.

19 marca 2026

Dobrý den, moc děkujeme za Vaše milá slova! 😊

Dobrá cena

Dobrá cena, výborná kvalita, rychlost doručení. Jednoznačně doporučuji.

26 marca 2026

Odpowiedź od Ulla Popken Česká Republika

Děkujeme za vaše milé hodnocení! 💙

Vaše doporučení si opravdu vážíme a budeme se těšit na vaši další návštěvu. ✨

Oceniono na 5 z 5

Výhoda je možno objednat a vyzkoušet.

Výhoda je, že si můžete objednat zboží, vyzkoušet a pokud vám nevyhovuje, nemusíte je zakoupit.
Příjemné prostředí a personál.

18 marca 2026

Odpowiedź od Ulla Popken Česká Republika

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! 💙

Jsme rádi, že oceňujete možnost vyzkoušení zboží i příjemné prostředí a náš personál. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a budeme se těšit na vaši další návštěvu. ✨

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej