Ulla Jacobsson Kläder Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fick snabb hjälp med förslag på färger t cape. Lätt att beställa o betala. Varan kom snabbt. Däremot kan jag tycka att jag får för mycket reklam från er varje dag. Inte aktuellt att köpa ngt ytte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Smidig poncho, som är lätt att packa med sig. Finns i många härliga färger. Piggar upp enfärgade plagg utan ärm. Man blir plötsligt klädd med denna poncho över. Ni kollade väl kungens 80-årsdag. Mång... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ja har närmare 20 plagg från Er i olika utförande..trivs jättebra men ser att det lätt blir lite trasigt här å där då man tex har dragkedja på jackan å det lätt hakar i. Skulle gärna få tips på hur ma... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag fick bra hjälp av företaget när jag hade problem med beställningen. Produkten jag beställde älskar jag! Det enda problemet är att jag blir för varm i den just nu! 😅 till hösten och vintern komm... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Ulla Jacobsson Kläder - En färgstarka värld av finstickade plagg. Utforska vår kollektion av capes, koftor, ponchos och sjalar som erbjuder en oändlig mångfald av stil. Med en rik palett av färger kan du skapa personliga uttryck för varje tillfälle. Dessa tidlösa plagg är utformade i en storlek som passar alla. Upptäck elegans och mångsidighet på ett nytt sätt idag.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 84

Napisz recenzję

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb leverans .

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Lilian! Roligt att beställningen var enkel att göra och att leveransen gick fort.

Oceniono na 1 z 5

Liten storlek , luktar illa

Liten storlek, luktar oerhört illa.

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack för att du hörde av dig, Annette, och jag är ledsen att plagget inte blev som du hoppats på. Varken passformen eller en lukt ska vara något du behöver fundera på när paketet öppnas. Det här är inget vi har fått höra om tidigare, så jag tar det på allvar. Skulle något liknande hända igen är du varmt välkommen att höra av dig direkt, så tittar vi på det med en gång.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Nöjd med varan.

2 kwietnia 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Anette! Skönt att både leveransen och varan blev som du hoppats.

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att beställa från er

Enkelt att beställa från er, snabba leveranser. Lätta, sköna kläder.

17 marca 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Marie! Att plaggen är lätta och sköna att ha på sig är precis den känslan vi vill åt. Roligt att beställningen går smidigt också.

24 marca 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Susanne! Roligt att leveransen gick undan.

Mycket Nöjd med varan.

10 marca 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Anna-Lena! Vad glad jag blir att du blev nöjd med din vara.

Oceniono na 5 z 5

Snabba leveranser och bra kvalitet på…

Snabba leveranser och bra kvalitet på allt jag hittills har beställt

10 marca 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket för din recension! Att kvaliteten håller genom hela sortimentet är något vi är noga med, så det är roligt att höra att det stämmer på allt du beställt hittills.

Oceniono na 5 z 5

Varan jag köpte är skön att ha på sig…

Varan jag köpte är skön att ha på sig och användbar.

3 marca 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Siv! Skön att bära och lätt att använda är precis det vi vill att plaggen ska vara.

Oceniono na 4 z 5

Nöjd

Tidlösa, elegant tuffa.
Jag är nöjd.
Med vänlig hälsning,/
Marianne L

5 marca 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Marianne! Tidlöst och elegant med lite skärpa är precis den känslan vi vill åt, så din beskrivning gjorde mig glad.

Bra leverans

Bra leverans, bra produkt!

25 lutego 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Gunilla! Roligt att både produkten och leveransen blev bra.

Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

19 lutego 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket för din recension! Snabbt och enkelt är precis vad vi vill att det ska vara.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Och produktbeskrivningen var helt korrekt!

30 grudnia 2024

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Eva! Att beskrivningen stämmer med det du får hem lägger vi mycket omsorg på, så det är extra roligt att du nämner det. Skönt också att leveransen gick fort.

Oceniono na 2 z 5

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Varan motsvarade inte annonsen

11 grudnia 2024

Hej Birgitta!

Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt och vi gjorde vårt bästa för att få iväg din beställning snabbt. Din order kom in den 10 december kl. 21:30, och vi packade och skickade iväg den den redan kl. 10 på nästa arbetsdag. PostNord tog över leveransen när paketet lämnade vårt lager och när jag kikar nämare på det nu och följer paketets gång ser jag att leveransen faktiskt gick enligt plan och kom fram till dig den 13 december kl.12:35.

Det är vintersäsong med olika väglag att ha överseende med, samt att vi och posten hade mycket att hantera inför julen, så det kan ibland påverka leveranstiderna. Vi tycker därför att leveranstiden var mycket bra i detta fall och helt enligt plan.

Det är tråkigt att höra att du inte tycker att varan motsvarade annonsen. Vi uppskattar all feedback, så du är välkommen att maila support@ullajacobsson.se och berätta varför du upplever att varan inte var som förväntat. Den produkt du köpte är en av våra storsäljare och har fått mycket positiv feedback från andra kunder, så vi vill gärna höra din synpunkt.

Petra Stoor
VD / Säljansvarig
support@ullajacobsson.se

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och bra produkter.

Snabb leverans och bra produkter.

18 grudnia 2024

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att lämna feedback.
Kul att du gillar våra produkter och du är så välkommen tillbaka.
varma Kramar från oss på Ulla Jacobsson Kläder

Oceniono na 5 z 5

Fina produkter och bra support när…

Fina produkter och bra support när leveransadressen blev fel.

13 grudnia 2024

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack för du tog dig tid att lämna feedback. Ett av våra mål är just att ha en nära kundkontakt så att ni ska bli nöjda med erat köp. Jätte fint att du gillar produkterna.

Oceniono na 5 z 5

Snabbt ,och Ellasjalen använder jag mkt…

Snabbt ,och Ellasjalen använder jag mkt själv och funkar till allt vardag som fest, vinter och sommar! Uppskattad gåva med!

22 listopada 2024

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Stort tack för din otroligt fina feedback.

Oceniono na 5 z 5

Snabbt och säkert med paketet som kom…

Snabbt och säkert med paketet som kom på några dagar.

18 listopada 2024

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack för dina fina stjärnor till oss!
Ett mål vi har är att få iväg era produkter så fort vi kan. Hoppas du vart nöjd med ditt plagg .

Oceniono na 1 z 5

Svårt nästan omöjligt att byta färg

Svårt nästan omöjligt att byta färg, man får ingen hjälp. Dessutom svårt att säga upp prenumerationen,nigör det så jobbigt att man ger upp. Synd eftersom ni har så fina kläder.

19 listopada 2024

Hej Ulrika!

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du upplevt det som svårt att byta färg och att få hjälp. Vi är ett litet familjeägt företag och vi strävar alltid efter att ge snabb och personlig service till alla som hör av sig till oss via chatt på vår hemsida, e-post eller telefon. Att hjälpa kunder med olika frågor såsom ex färgval är något vi gör dagligen, så vi är förvånade över att du inte fått den hjälpen.

Om man har beställt en vara och vill byta färg så hjälper vi gärna till där med för att berätta om retur-och bytespolicy, samt hjälper då även till för att färgen ska bli rätt när man beställer igen. Kanske har ditt mail kommit bort eller inte skickats iväg av någon orsak? Eller har du försökt ringa oss och vi har missat ditt samtal? Vi ser inte något mail eller någon kontakt i chatten som gjorts.

Vi skulle gärna vilja veta vart och när du har försökt kontakta oss, så att vi kan undersöka vad som kan ha hänt. Vänligen återkom via e-post på support@ullajacobsson.se så vi kan kolla upp detta närmare.

När det gäller att säga upp prenumerationen så finns alltid anvisningar längst ner i sidfoten på våra nyhetsbrev, där man kan välja att avsluta prenumerationen. Tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp med detta.

Det är tråkigt att du inte haft en bra upplevelse, och vi hoppas att du hör av dig så att vi kan undersöka detta närmare. Vi uppskattar att du tycker om våra kläder och vi vill ge dig den bästa servicen, så vi håller tummarna för att du hör av dig.

Petra Stoor
VD / Säljansvarig
support@ullajacobsson.se

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej