Ulla Jacobsson Kläder Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fick snabb hjälp med förslag på färger t cape. Lätt att beställa o betala. Varan kom snabbt. Däremot kan jag tycka att jag får för mycket reklam från er varje dag. Inte aktuellt att köpa ngt ytte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Smidig poncho, som är lätt att packa med sig. Finns i många härliga färger. Piggar upp enfärgade plagg utan ärm. Man blir plötsligt klädd med denna poncho över. Ni kollade väl kungens 80-årsdag. Mång... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ja har närmare 20 plagg från Er i olika utförande..trivs jättebra men ser att det lätt blir lite trasigt här å där då man tex har dragkedja på jackan å det lätt hakar i. Skulle gärna få tips på hur ma... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag fick bra hjälp av företaget när jag hade problem med beställningen. Produkten jag beställde älskar jag! Det enda problemet är att jag blir för varm i den just nu! 😅 till hösten och vintern komm... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Ulla Jacobsson Kläder - En färgstarka värld av finstickade plagg. Utforska vår kollektion av capes, koftor, ponchos och sjalar som erbjuder en oändlig mångfald av stil. Med en rik palett av färger kan du skapa personliga uttryck för varje tillfälle. Dessa tidlösa plagg är utformade i en storlek som passar alla. Upptäck elegans och mångsidighet på ett nytt sätt idag.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 84

Napisz recenzję

Jätte

Jätte, jätte nöjd

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket! Vi blir väldigt glada av att läsa det.

Oceniono na 5 z 5

Skickat efter ett par små tubsjalar.

Skickat efter ett par små tubsjalar.
Brukar kombinera i olika färger. Både snyggt och värmande.

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Astrid! Att kombinera flera sjalar i olika färger är ett av våra egna favorittips, det blir både snyggt och riktigt varmt. Roligt att höra att du hittat ditt sätt att bära dem.

Snabb och fina kvalitetssjalar

Snabb och fina kvalitetssjalar, snabb leverans.

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Marita! Att du lyfter kvaliteten på sjalarna gör mig extra glad, det är där vi lägger vår omsorg. Roligt också att leveransen gick fort.

Oceniono na 5 z 5

Mångsidiga användningsområden och jätte…

Mångsidiga användningsområden och jätte snygga!

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Hanna! Just mångsidigheten är något vi tänker mycket på när vi tar fram plaggen, de ska gå att bära på flera sätt och till mycket. Vad roligt att du hittat dina egna sätt att använda dem.

Väldigt fin men dyr

19 listopada 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du tycker den är fin, och tack för att du delar din åsikt om priset.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Bra med tips på hur du kan bära plagget. Motsvarade förväntningarna.

12 listopada 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket för din recension! Vi tycker det är viktigt att visa hur plaggen kan bäras, många av dem går att vika och knyta på flera sätt, så det är roligt att tipsen kom till nytta.

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Metha! Tydlig information hela vägen från beställning till leverans är något vi jobbar på, så det är kul att höra att det märktes.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och fin sjal

20 października 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Anette! Vad roligt att sjalen föll dig i smaken och att den kom fram snabbt.

Oceniono na 1 z 5

Eftersom jag ännu inte fått dom kan jag…

Eftersom jag ännu inte fått dom kan jag inte uttala mej. Tycker att det är för dåligt eftersom jag la till för att få dom i brevlådan lagom till min solresa🫩

26 października 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Först vill vi tacka för att du tog dig tid att lägga en recension.
Tråkigt att du gav oss en stjärna då vi inte kan påverka postgången. Vi skickade dina varor dagen efter din beställning och eftersom det va nära helg tar det någon dagen extra för posten.
Hoppas du vart nöjd med dina capes och hade en fin semester
Mvh/ Lillebill - Kundsupport, Ulla Jacobsson kläder

Oceniono na 5 z 5

Personlig snabb och professionell…

Personlig snabb och professionell service!😍

21 października 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket för dina fina ord! Personlig service är själva kärnan i hur vi vill jobba, vi är ett litet företag och vill att det ska märkas. Det värmer att läsa.

Oceniono na 5 z 5

Nöjd med service & snabb leverans efter…

Nöjd med service & snabb leverans efter beställning.

13 października 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Karin! Roligt att både servicen och leveransen levde upp till det du hoppades på.

Oceniono na 5 z 5

Fina färger att välja på, kan användas vardag som fest.

Fina färger att välja på, skira

15 października 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Anita! Färgskalan är något vi är riktigt stolta över, och att plaggen fungerar lika bra till vardags som till fest är precis tanken. Vad glad jag blir att du ser det.

Snabb leverans många färger

Det svåraste var att välja färg

22 września 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket för din recension! Hör gärna av dig nästa gång så hjälper vi till att välja rätt nyans.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, användbara halsdukar.

22 września 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Åsa! Roligt att höra att halsdukarna kommer till användning, det är precis så vi vill att plaggen ska leva.

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Marie-Louise! Att plagget är lätt att ta med sig är precis vad vi vill, det ska få plats i väskan och finnas till hands när det behövs.

Trevligt kontakt med säljare

Trevligt kontakt med säljare
Snabb leverans. Tack

12 września 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack själv, Hjördis! Roligt att kontakten kändes trevlig, vi pratar gärna med våra kunder. Och skönt att leveransen gick fort.

Smidigt

Smidigt, både beställning och leverans

12 września 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Ketty! Att det ska vara enkelt hela vägen, från beställning till att paketet kommer fram till mottagaren, är precis vad vi strävar efter.

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Bra kvalité, känns mjuk och skön. Lätt att tvätta i 30 grader.
Lite svårt dock att välja rätt färg, den ljus beige som jag beställde var ganska mörk i färgen. Krångligt att byta så jag behöll den jag fick.

17 września 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack för din recension, Susanne! Vad roligt att du gillar kvaliteten och att plagget känns mjukt och skönt. Färgvalet är den svåraste biten när man handlar på nätet, skärmar återger nyanser olika och särskilt de ljusa beigetonerna kan bli svåra att avgöra. Hör gärna av dig innan nästa beställning, vi tittar på plaggen i verkligheten och beskriver nyansen för dig. Att bytet kändes krångligt tar jag med mig, så ska det inte vara, och blir det aktuellt igen hjälper vi dig med det.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans som motsvarade mina…

Snabb leverans som motsvarade mina förväntningar! Så nöjd!!

10 września 2025

Odpowiedź od Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Elisabeth! Vad glad jag blir att leveransen motsvarade det du hoppats på. Härligt att du är så nöjd.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej