Na het bestellen van een teddybeer met bloemen worden wij gebeld. Er blijkt een storing te zijn in de systemen. In het telefoongesprek worden onduidelijkheden nagevraagd om er voor te zorgen dat het... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb hele goede ervaringen met het bedrijf. Even telefonisch overleggen is altijd handig omdat je niet weet of de bloemen in elk seizoen voorhanden zijn. Ik had een schilderij gestuurd die voorop de... Zobacz więcej
We wilden voor de uitvaart van onze moeder per se zonnebloemen. Geen makkelijke opgave midden in de winter maar Uitvaart bloemist zorgde ervoor dat we zonnebloemen kregen. Echt super geregeld. Conta... Zobacz więcej
Allemaal complimenten. Mooie verse bloemen. Perfect opgemaakt. Nog even telefonisch contact gehad . Zeer netjes geholpen in deze toch al moeilijke tijd. Mooi lint. Op tijd bezorgd. Dank jullie wel.
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Uitvaart Bloemist is de online rouwbloemenspecialist van Nederland. Via deze webshop kunt u de mooiste rouwarrangementen bestellen welke op ieder gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Of het nu gaat om een bescheiden rouwboeket of een royale kistbedekking, Uitvaart Bloemist biedt u een grote diversiteit aan rouwbloemwerk in diverse maten en prijsklassen.
Dane kontaktowe
Julianalaan 67a, 2661EJ, Bergschenhoek
- 088 256 36 36
- info@uitvaartbloemistinmemoriam.nl
- uitvaart-bloemist.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
kalitiet met een uitroepteken
goede advisering, begeleiding en prachtige bloemen
Erg mooi boeket
Erg mooi boeket en super service. Gewoon geen omkijken na.
Prima
Prima boeket, bezorgd volgens instructies. Linten hadden iets langer mogen zijn.
Goed verzorgd
Boeket was op tijd bezorgd.
Mooi boeket voor de overledene.
Precies wat besteld is
Mijn dank.
Uitstekende hulp en mooi rouwstuk
Voor mij de eerste keer dat ik een rouwstuk moest regelen. De hulp die ik kreeg was heel fijn. Meerdere keren contact gehad en ook de foutjes die ik gemaakt heb bij de bestelling werden behulpzaam en vriendelijk recht gezet. Aanrader voor iedereen.
En het stuk was prachtig!
vernomen dat het er erg mooi uitzag
klantvriendelijk, behulpzaam. Een duidelijke site
Goed verzorgd
Na de eerste schrik van het overlijden van een familielid boeket besteld. Naderhand bleek het opschrift op het lint, door ons, fout te zijn dit na telefoon gesprek keurig hersteld.
Perfecte biedermeier
Correcte afhandeling
Bestellen via de website is zeer eenvoudig. In verband met een verkeerde afmeting nog telefonisch een wijziging doorgegeven. Goed contact via de telefoon. Het bloemstuk werd de volgende dag bezorgd bij uitvaartcentrum.
Goede service, wel verkeerde naam doorgegeven aan crematorium terwijl t wel goed was aangegeven.
Goede service. Jammer dat verkeerde naam werd doorgegeven (stond wel goed ingevuld).
Bestelling veel te laat, zeker 40 minuten.
Bloemblaadjes besteld voor 20 personen. Een klein zielig zakje en lang niet toereikend voor 20 personen. Zeer teleurstellend om nog langs een bloemist te moeten gaan om bij te bestellen. Nooit meer een bestelling.....
mooi boeket
Mooi boeket, netjes op tijd afgeleverd, prima prijs kwaliteitsverhouding.
Strooibloemen
Behalve de enigszins onhandige verpakking was alles verder prima
prachtige biedermeier
Ondanks hetextreem warme weer was het bloemstuk na 3 dagen nog mooi
Mooi en goed
De site is gebruikersvriendelijk, je kunt snel bestellen.
De site geeft voldoende informatie. Het is fijn dat je kort van tevoren nog kunt bestellen.
Het boeket zag er mooi uit en was op tijd bezorgd.
Prachtig boeket in korte tijd
Duidelijke webshop, ruime keus en voor elk budget een mogelijkheid.
Perfect geregeld
De bestelling online ging snel en eenvoudig. De bloemen waren de volgende dag ruim op tijd geleverd. Complimenten voor de snelle levering. Tevens was ik zeer verrast over de grote en kwaliteit van het stuk! Een volgende keer zou ik weer via deze site een rouwstuk bestellen.
prima service
Op een laat tijdstip een boeken moeten regelen voor een uitvaart, na een belletje, en kon alles super snel worden geregeld en op het laatste moment ook nog. Nog een belletje terug om de tekst van de linten na te lopen of het allemaal goed was..super service zoals het niet overal meer is. Enorm bedankt!
Mooi bloemstuk! Waarschijnlijk zijn alle stukken kostbaar, ik was even geschrokken. Misschien een tip. Laat net als een pakketje weten per email waar het boeket is. Dat geeft een beter gevoel. Nu zie het pas als je op de plechtigheid bent.
Doświadczenie Trustpilot