‼️SKOVLYPORTEN i HOLTE‼️ ‼️Hos som bor i det der hedder‼️ Måtte selv stå for sne rydningen ‼️‼️D.6.2.2026 ‼️‼️ Og så vil de heller ikke barsle penge tilbage men deres husleje bliver og skal... Zobacz więcej
4700. Kr plus alt andet bliver det 5800. Kr det ka. Gøres billige. Det gøre kun det mest nødvendige. Også nå det sagt er de ok til at hjælpe en med at find ny boliger
Bor i lejlighed gennem ubs bolig. lejlighederne er dårligt isoleret hvilket resultere i at jeg får ekstra varmeregninger hvert år på 5000+ kr. medarbejderne på tlf kan ikke svare på de fleste af e... Zobacz więcej
‼️SKOVLYPORTEN i HOLTE‼️
‼️SKOVLYPORTEN i HOLTE‼️
‼️Hos som bor i det der hedder‼️
Måtte selv stå for sne rydningen ‼️‼️D.6.2.2026 ‼️‼️
Og så vil de heller ikke barsle penge tilbage men deres husleje bliver og skal betales ellers bliver man smidt ud ??!
Vi har rettens ord på at vi alle nye som gamle beboer skal have penge tilbage for ulovlig husleje stigning men der bliver bare talt uden og så bliver man spurgt ind til om man er under uddannelse. Det skal siges at i 2 år har de ikke spurgt ind til det og har på skreft de selv har holdt “loven” tilbage ?😅 alle boliger sejler i fejl og mangler og radiatore virker som det passer dem nogle dage er der varmt andre dage har vi pingviner frit gående
Totalt svindelselskab!
Totalt svindelselskab!
Ved fraflytning af USBBoligs lejebolig blev vi pålagt et urimeligt højt beløb på mere end 90.000 kr. til istandsættelse af lejlighed. Da jeg rystet ringede til USBBolig og sagde jeg ville kontakte Huslejenævnet blev regningen med det samme sat til til ca 65.000 kr 'pga en fejl fra maleren'. Dvs USBBolig sender ukritisk fejlbehæftet faktura videre til lejer og forventer betaling.
Sagen endte i Huslejenævnet hvor vi vandt og istandsættelsen lød på ca 35.000 kr, et mere rimeligt beløb for maling og gulvslibning.
USBBolig ville dog ikke anerkende afgørelsen og stævnede os så vi måtte i Byretten.
Efter få minutter i Byretten stadfæstede Retten Huslejenævnets afgørelse.
Efterfølgende blir USBBolig ved med at sende rykkere og fakturaer til os hvor de truer med inkasso. Vi har INTET udestående med dette selskab, men blir hver gang nødt til at ringe for at påpege det.
MEGET dårlig og arrogant 'service' fra USBBolig samt deres ansatte der hævder at 'jeg da nok må kunne forstå at det er pga fejl i systemet at de blir ved at sende rykkere'.
Jeg synes USBBolig skulle få styr på deres 'system' i stedet for at blive ved med at chikanere tidligere lejere.
Driftservice lægger på når de ikke…
Driftservice lægger på når de ikke længere vil snakke. Forfærderlig “vicevært” og intet service når man ringer til dem. Smadrede lejligheder med ødelagt gulv og bad. Find et andet sted.
I am baffled as to how anyone can work…
I am baffled as to how anyone can work in that company. They are the biggest scammers anyone can imagine. It's well known that when you move out from an apartment rented by a company they charge you a hefty price taken from the deposit. But man, these guys are the epitome of scammers. I used to live in the norrebro tower and I moved out with my house mate they charged us the whole deposit (around 50000 DKK) plus an extra 11000 DKK. They had the audacity to send us an extra bill of 11000 DKK where they stated that we have to pay it within a week. After contacting a lawyer group (Digura) and letting them take on the case, suddenly the cost was decreased to 20000 DKK. STAY AWAY FROM THEM. Additionally in the move out inspection the person doing the inspection lied to us. He handed us the document, which was in Danish and we told him that we didn't want to sign it as we didn't agree with his assessment. His response was that our signature was necessary only to prove that we were present in the inspection. Whereas in reality it was for agreeing with the report. We believed him at that point and we didn't translate the document as we thought who would so blatantly lie in front of you.
UBS bolig føj i skulle skamme jer
UBS bolig føj i skulle skamme jer.
Er så meget enig i alle de anmeldelser der er lavet. Skal desværre angive en stjerne, men de fortjener absolut ingen.
Er for 5 måneder siden flyttet i nybygget rækkehus i Ry, og jeg må sige at magen til manglende information og service har jeg aldrig oplevet. UBS mangler kun et D. U Beskrivelig dårlig Service.
Fejl og mageligste har jeg kæmpet 5 måneder med at få udbedret, bliver kastet frem og tilbage mellem administrationen og proffsyn. Ingen vil tage ansvar for at det ikke er udbedret, eller hvem der skal udbedre det. Betaler til et fælleshus som ingen kan leje og ingen kan oplyse os om hvornår vi kan.
Skulle vist have læst alle de anmeldelser der er inden jeg lejede boligen. Intet positivt.
Håber jeg skal bæres herfra så de selv står med udgiften til istandsættelse ellers kan jeg jo læse at ikke kun en indflytning er besværlig men at en fraflytning koster kassen.
I skulle skamme jer. Lejernes landsorganisation må vist hellere blive informeret, men tænker de er overbebyrdet med sager om jeres boliger.
Det mindst service minded firma i Danmark
Aldrig har jeg haft så dårlig en oplevelse som jeg har med en kvindelig arbejder fra UBS bolig. Det hele startede da hun "glemte" at give os vores indflytningssyn og derfor måtte vente et par dage på at vice-værten kunne gøre det.
Efterfølgende sendte hun ikke regninger for den parkeringsplads vi havde aftalt at have ved lejligheden og holdte derfor ulovligt fordi hun ikke laver sit arbejde. Da vi så endelig får regningen og kan holder der som planlagt skal vi betale alt muligt ekstra fordi hun har hænderne i lommen. Det er netop aldrig Nanna der tager telefonen når man ringer ind til hendes nummer i UBS bolig's så absurd smalle telefontider (er de bange for at snakke med deres kunder? hvem ved...). Jeg har ringet ind et utal af gange og det er aldrig hende der tager telefonen. Dem der tager den er aldrig interesseret i at snakke med dig og man skal altid høre på hvor "travlt" og "syg" hun er.
Da vi skulle flytte ud og der blev fundet en ny lejer inden vores 3 måneders opsigelse, valgte Nanna ikke at informere os og tilbageholde huslejen for den måned vi ikke burde betale for. Da jeg så ringede ind var der en yderst uhøflig mand, som informerede mig om at jeg ikke kunne få penge tilbage for den måned jeg har betalt husleje, hvor en ny lejer er flyttet ind.
Jeg ville aldrig i mit liv have noget at gøre med dette firma igen. De bruger usle metoder og har en tæt forbindelse med Tenant boligudlejning og Profsyn som sammen med dem snyder kunder og giver dårlig service.
Run away immediately!
The only reason I’m giving one star is because there is no option for 0 stars.
The heating costs are outrageous, and the move-out repair fees are shockingly high—even if the apartment was already in terrible condition when you moved in and the move-in inspection clearly documented the pre-existing damages. Yet, you’ll still be charged upon moving out. The property management and the company responsible for the move-out inspection keep shifting blame to each other to avoid refunding tenants' deposits that were unfairly deducted. It’s unbelievable that such an absurd company can exist here—almost makes you suspect the owner has royal connections.
Anbefaler og dokumentere godt de er…
Anbefaler og dokumentere godt de er meget strenge ved depositum. Ta masse bilder. De kommer nesten uansett til å trekke 1500 for vann og varme. Plus maling av leiligheten uansett om det er nødvendig eller ikke. Jeg flyttet inn og hadde hull i leiligheten i taket og vinduet det la de ikke merke til ved innflytting, men med utflytting lyste de nøye med lampe.
DÅRLIG kommunikation, og prøver at snyde studerende
Jeg flyttede ud af en bolig for lidt over et år siden drevet at UBS i Haderslev med Karsten som udlejer. Blev lige mindet om dem af en veninde der også havde en dårlig oplevelse, så derfor skriver jeg nu en anmeldelse. Ved udflyttersyn får vi at vide af udlejer Karsten, at der kun skal males, samt fixes nogle små ridser på gulvet. Han estimerede ca 700kr, for gulvet. Som tillidsfulde mennesker, skriver vi under på udflyttersynet... Det var dumt, og det fortryder jeg. Han skrev nemlig med småt og skyndte os ud at hele gulvet skulle slibes og olieres. Det betød at UBS kunne snyde os og sige vi havde skrevet under på at betale de 7500kr OVENI vores depositum på knap 12000kr. DET VAR IKKE AFTALEN. Det tog over 6 måneder med mail på mail og telefon opringninger, før de overhovedet vendte tilbage. Udlejer Karsten sagde til udflyttersynet, at vi ville få det meste tilbage, så jeg føler mig snydt og bedraget. SKUMMELT OG BEDRAGERISK at snyde studerende fra så mange penge. Det skal også nævnes at gulvet IKKE var pænt da vi flyttede ind.
Som bonus kan jeg nævne lejligheden var gammel og utæt. Vinduerne havde ingen isulering, men blot en aftagelig plastik skærm, som gjorde varmeregningen meget dyr.
HOLD JER VÆK FRA BÅDE UDLEJER KARSTEN OG UBS BOLIG!!
Kan ikke anbefales
Fem måneder efter udflytningssyn har jeg hverken fået regning eller depositum tilbage.
Boede i Blomsterhaven, Tilst.
Løgn og bedrag
Bo aldrig i ungdomsbolig fra UBSBolig. De skjulte, at en huslejestigning på op mod 50% (!) var kendt på vej, og løj ved indflytning og sagde, at huslejen ikke ville stige, da vi flyttede ind i allerede renoverede lejligheder. Det stod ikke skrevet på S.dk, at huslejen ville stige, og stigningen er bare astronomisk for studieboliger.
De bruger heller ikke målervarme i hele denne periode, da et stort antal lejligheder stod tomme, men fordelte i stedet afgiften blandt alle. Vi brugte under 2,5 MWh varme hele vinteren og ender med en varmeregning på 4600 kr fra dem for blot to måneder, nov dec, hvor vi først tændte for radiatoren halvvejs i november. Vores egen måler viser, at vi brugte mindre end en halv MWh i hele den periode. Fuldstændig uærligt og ulækkert selskab.
Hold dig væk, søg efter bolig et andet sted.
Den værste boligselskab
Jeg har desværre haft en ekstremt dårlig oplevelse med dette boligselskab. Jeg underskrev kontrakten og betalte depositum for lang tid siden, men to dage er gået siden den første dag i måneden, og jeg har stadig ikke modtaget nøglen til lejligheden.
Det værste er, at jeg ikke har modtaget nogen form for kommunikation fra selskabet, og jeg har ikke været i stand til at få fat i dem for at få nøglen. I øjeblikket har jeg ikke andre boligmuligheder, ellers ville jeg aldrig overveje at bo i deres boligforening.
Jeg er dybt skuffet over den manglende professionalisme og kommunikation fra dette boligselskab. Det er ikke den måde, man bør behandle lejere på. Jeg håber virkelig, at de snart retter op på situationen de voksne mennesker begynder og lærer at de skal tage sig sammen og tage lidt ansvar på sig som de er forpligtet til.
Horrible service
Horrible service.
Being ignored in most cases and if you are beyond persistent/lucky, you will get them answering that “it is not them to take care of this and that”.
Seriously, try not to get a rental from them if possible, otherwise you’re gonna regret it very soon.
Hold jer fra boliger som administreres af UBS Bolig
De har ikke styr på ret meget og er de er meget ansvars fraskivende. Mener ikke de har ansvar for noget som helst om henviser altid til Profsyn og CC Facility som ej heller er deres opgave voksen. LEJ ALDRIG BOLIG som UBS administrere.
Vil ALDRIG anbefale til nogen
Rigtig dårlig oplevelse med kommunikationen og mangel på kundeservice som lejer ved UBSbolig. Ejendomsadministrator Nanna Hansen fremtræder ad flere omgange arrogant og magthavende i sin besvarelse på mail, hvis hun overhovedet svarer. Jeg har ikke oplevet at få den hjælp, jeg som lejer har haft behov for.
Ingen fra UBS lader til at gide gøre…
Ingen fra UBS lader til at gide gøre deres arbejde. Sagsbehandlingstiden og kommunikation mellem lejer og hovedkontoret er absurd langtrukken og ofte svarer de ikke på det man spørger om, eller direkte siger at det er noget de ikke gider bruge energi på.
Jeg ville ikke anbefale nogen at bo i en lejebolig igennem UBS, med mindre det var den sidste udvej i verden. I Næstved ligger det dejlig bekvemt op ad proffessionshøjskolen, men det var fuldstændig umuligt at få ro til at være studerende. Da der ofte var folk anbragt fra kommunen på stedet. Der var decideret åbent salg af hash og hårdere narkotika og fester i hverdagen var meget almindeligt.
Be sure to hire a paralegal when going…
Be sure to hire a paralegal when going over the contract with this company and have someone represent you when you're terminating your lease
Er fuldstændig enig i…
Kan kun sige jeg er fuldstændig enig i de andre anmeldelser. Ved indflytning overtager man noget der allerede er slidt og ingen rengøring. Badeværelset lugtede af kloak og toilettet løb. Min kæreste og jeg boede i UBS boligen i 8 måneder. Da vi skulle flytte blev vi opkrævet 31.203,75 kr i istandsættelse for en lejlighed på 40 m2. Hold jer væk!
Ignorance omkring gængs arbejdsretlighed
Direktøren i foretagendet, Iben Koch, var komplet ignorant overfor overenskomst indgået med HK omkring min ansættelse som social vicevært.
CAVEAT! Ikke et sted man kan anbefale at få sin fod indenfor døren, hvis man hører til dem som holder gængse arbejdsretlige principper i hævd
ALT KRITIK TIL UBS BOLIG
Boede på Sct. Jørgens kollegiet i Næstved, og det er noget værre møg. Lejligheder er utætte, gamle, og lejepriserne er ALT for høje i forhold til den stand lejlighederne er i. Viceværten er modbydelig mod de unge mennesker som bor på kollegiet, hvor han råber og snakker grimt til alle, hvis bare der sker det mindste som ikke går hans vej. Hvert lejlighed har et vedligeholdelsesbeløb, som man kan bruge til fx at male lejligheden efter indflytning. men LAD VÆR med at bruge de penge, for de snyder - og giver ikke det beløb som du har brugt for tilbage. De siger derimod at lejligheden ikke havde behøvet maling, og man derfor ikke skulle have brugt af vedligeholdelseskontoen til maling.
De har nu taget hele mit depositum + mere. Jeg aflevere lejligheden i en god stand, præcis som modtaget ved indflytning - men der bliver krævet over 6000kr til istandsættelse og rengøring. Efter udflytning bliver jeg heller ej informeret omkring at lejligheden er blevet genudlejet i de 3 måneders opsigelse, og da jeg beder om dokumentation for hvornår genudlejning er sket, kan de ikke dokumentere det, blot give mig datoen, men uden papirer på det. Uden tvivl en foranstaltning som kun er lavet for at tage penge fra unge studerende
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.