TwojLimit zapewnia elastyczność, stabilność i szybkość, czyli podstawowe wymagania względem przesyłu danych i pobierania dużych plików. Dodatkowo możliwość integracji serwisu z szeregiem urządzeń i mo... Zobacz więcej

Serwis godny zaufania, istnieje od bardzo dawna i chyba nigdy nie doświadczyłem żadnych problemów. Transfer faktycznie bezterminowy. Przy małym zapotrzebowaniu można sobie kupić większy pakiet na pr... Zobacz więcej

Serwis dość dobry, ostatnio "kupuje" opinie na Trustpilot dając 30 GB na 2 dni za wystawienie opinii. Kod trzeba aktywować w ciągu 2 dni od otrzymania maila. Chcesz korzystać z Twojlimit, czekaj n... Zobacz więcej

Naprawdę polecam serwis. Przede wszystkim strona ma bardzo wygodną wyszukiwarkę plików oraz obsługuje wiele serwisów. Bardzo dużym plusem jest oferowanie darmowego transferu za rejestrację oraz dodani... Zobacz więcej

1. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Dyski chmurowe
  2. Na miejscu 3. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Dostawca internetowy
  3. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Dostawca usług internetowych
  4. Na miejscu 4. wśród 6 najlepszych firm w kategorii Dostawca usług telekomunikacyjnych
  5. Na miejscu 5. wśród 8 najlepszych firm w kategorii Hosting internetowy

Konta Premium bez limitów. Pobieraj co tylko chcesz i kiedy chcesz z kilkudziesięciu serwisów hostingowych Premium.

4,7

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Dobra firma

Zawsze wszystko sprawnie wiem za co płacę więc nigdy nie ma żadnych problemów

30 września 2023

Ocena Pozytywna

Serwis bardzo dobry,kontakt z serwisem też dobry.Korzystam z serwisu kilka lat i nie zawiodłem się.Ceny są przystępne.Polecam

9 września 2023

Szybkie transfery

Szybkie transfery, to coś, co sprawie, że zawsze wybieram Wasz serwic. Prócz szybkości przesyłu, niebagatelną rolę odgrywa bezpieczeństwo.

4 sierpnia 2023

Daleko do ideału

5 sierpnia 2023

Odpowiedź od TwojLimit

Dzień dobry. Jakiekolwiek problemy z funkcjonowaniem serwisu należy zgłaszać przez zakładkę Pomoc. Tylko tak jesteśmy w stanie rozwiązać ewentualny problem.

Nie polecam. Wiele tematów już miałem ze „znikającym” transferem itd. Na reklamację nie ma szans.

4 sierpnia 2023

Odpowiedź od TwojLimit

Dzień dobry. Nie otrzymaliśmy żadnych zgłoszeń tego typu jak również nie kontaktował się Pan z nami w tej sprawie. Jakiekolwiek problemy z funkcjonowaniem serwisu należy zgłaszać przez zakładkę Pomoc. Tylko tak jesteśmy w stanie rozwiązać ewentualny problem.

bardzo drogo

31 lipca 2023

Dzień dobry.

Pakiety transferu w serwisie znajdują się na jednym z najniższych poziomów cenowych w stosunku do jakości oferowanych usług oraz dostępnej ilości serwisów hostingowych Premium.

Konkurencyjne serwisy posiadają dużo mniejszą ofertę, nie oferują wysokich prędkości pobierania, często mają obciążone serwery - w związku z tym mogą być one nieznacznie tańsze.

Zapewniamy jednak, że na naszej platformie cena idzie w parze z jakością o czym świadczą pozostałe opinie.

Jeżeli oczekuje się działającej usługi, wsparcia technicznego oraz kilkudziesięciu hostingów do pobierania to ma to wpływ na cenę - ale jest ona adekwatna do tego co otrzymuje się na naszej platformie.

Fajna stronka

Ta strona jest bardzo fajna można pobierać wszystkie różne fajne pliki lub filmy i nawet są tanie doładowania

14 lipca 2023