TwojLimit zapewnia elastyczność, stabilność i szybkość, czyli podstawowe wymagania względem przesyłu danych i pobierania dużych plików. Dodatkowo możliwość integracji serwisu z szeregiem urządzeń i mo... Zobacz więcej
Serwis godny zaufania, istnieje od bardzo dawna i chyba nigdy nie doświadczyłem żadnych problemów. Transfer faktycznie bezterminowy. Przy małym zapotrzebowaniu można sobie kupić większy pakiet na pr... Zobacz więcej
Serwis dość dobry, ostatnio "kupuje" opinie na Trustpilot dając 30 GB na 2 dni za wystawienie opinii. Kod trzeba aktywować w ciągu 2 dni od otrzymania maila. Chcesz korzystać z Twojlimit, czekaj n... Zobacz więcej
Naprawdę polecam serwis. Przede wszystkim strona ma bardzo wygodną wyszukiwarkę plików oraz obsługuje wiele serwisów. Bardzo dużym plusem jest oferowanie darmowego transferu za rejestrację oraz dodani... Zobacz więcej
- Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Dyski chmurowe
- Na miejscu 3. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Dostawca internetowy
- Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Dostawca usług internetowych
- Na miejscu 4. wśród 6 najlepszych firm w kategorii Dostawca usług telekomunikacyjnych
- Na miejscu 5. wśród 8 najlepszych firm w kategorii Hosting internetowy
Konta Premium bez limitów. Pobieraj co tylko chcesz i kiedy chcesz z kilkudziesięciu serwisów hostingowych Premium.
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Moja przygoda z "twojlimit" trwa już…
Moja przygoda z "twojlimit" trwa już ładnych kilka bąć kilkanaście lat. Najwyżej oceniam prędkość pobierania świetną wyszukiwarkę i pojawiające się promocje przy doładowaniach konta.
Świetny serwis
Korzystam od bardzo dawna z serwisu Twojlimit.pl gdzieś od 10 lat i jestem bardzo zadowolony.
Szybki serwer i tanie doładowania
Najlepszy serwis
Zanim znalazłem TwojLimit.pl prenumerowałem wiele podobnych serwisów, które były drogie, szybko znikały i źle funkcjonowały. Odkąd zacząłem korzystać TwojLimit, a będzie już parę dobrych lat, nie muszę już zmieniać i szukać nowych ofert. TwojLimit.pl całkowicie spełnia moje potrzeby i oczekiwania i myślę, że jeśli i ty wypróbujesz ten serwis, będziesz miał podobne zdanie.
Bardzo dobra wyszukiwarka plików
Bardzo dobra wyszukiwarka plików. Super !!!
Wszystko działa świetnie on kilku lat…
Wszystko działa świetnie on kilku lat nie mam problemów z tą stroną.
Pozdrawiam
Polecam twój limit używam od nast lat i…
Polecam twój limit używam od 10 lat i jestem bardzo zadowolona
Warto sprawdzić
Dzięki TwojLimit mogłem zobaczyć odcinki seriali których już nie ma na HBO i Netflix duży plus, dodatkowo pliki z jakością do wyboru od 480p do 4k.
Używam od 10 lat
Używam od 10 lat i zawsze pobieranie idzie pełnym łączem i nigdy nie było awarii.
Abonament to bardzo wygodne rozwiązanie…
Abonament to bardzo wygodne rozwiązanie dla unikających comiesięcznego lub pakietowego opłacania usług. Serwis funkcjonuje niezawodnie, transfery - przyzwoite. Można by dodatkowo nagrodzić pobieranie sporadyczne w postaci większej kumulacji wielkości transferu w okresach niskich pobierań. Polecam.
Po prostu nie widzę żadnych mankamentów…
Po prostu nie widzę żadnych mankamentów szybki przesuń urozmaicona ilość i jakość plików
Wygodnie szybko pełen profesionalizm
Niezawodnie od ponad dekady
Niezawodnie od ponad dekady. Oby tak dalej.
Działam od bardzo dawna na serwisie…
Działam od bardzo dawna na serwisie Twojlimit.pl i jestem bardzo zadowolony
Zasilenie konta zrobiłem na przelew
Zasilenie konta zrobiłem na przelew, pieniądze były w tym samym dniu, sprawdziłem potem moje konto, kwota pojawiła się i transfer został zwiększony, jak zawsze bez problemu.