Potwierdzam wszystkich poprzedników to…
Potwierdzam wszystkich poprzedników to są jakieś żarty.... omijać szerokim łukiem.... widzę że wszyscy daliśmy się zrobić.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Sklep nie dotrzymuje warunków umowy kupna sprzedaży, nie dba o kontakt z klientem nie odpisuje na e-maile,pracownik określany opiekunem klienta jest niekompetentny i nieuprzejmy. Towar opłacony miał być wysłany w ciągu 48 godzin po 7 dniach dalej nie wiem kiedy zostanie wysłany. Ocena 0 dla sklepu jest za wysoka.
Porażka to mało powiedziane... Sklep po trzech miesiącach od zamówienia i płatności nie jest w stanie potwierdzić kiedy można spodziewać się wysyłki produktu. BRAK JAKICHKOLWIEK TERMINÓW - NIE MAJĄ POJĘCIA KIEDY BEDĄ MIEĆ TOWAR KTÓRY SPRZEDAJĄ.
zero informacji/notyfikacji .... Omijać jak najdalej....
twojemeble.pl
Tak samo jak poprzednicy, mail zwrotny poinformował mnie, że adres nie istnieje. Napisałam więc smsa na podany numer - brak odzewu. Weszłam tu, żeby ich sprawdzić, bo zastanowiła mnie ta płatność przy odbiorze. (Kiedyś już nacięłam się na inną firmę prowadzoną przez oszustów) Nie ma co tracić czasu więc. A szkoda, bo sofa od nich spełniała wszystkie moje wymagania i potrzeby...
Urwany kontakt po zgłoszeniu reklamacji
Firma tzw "Kogucik". Profesjonalnie wyglądająca witryna, płatność tylko przy odbiorze. Ciężko osadzić ich o oszustwo, bo pieniędzy nie chcą online. Tylko dlaczego totalny brak jakiegokolwiek kontaktu, jakby ktoś prowadził firmę i nagle zmarł a strona została. Czekam na swoje wyszukane meble już 4 miesiące. Poszedłem o krok dalej i zadzwoniłem do firmy obok gdzie są zarejestrowani w Yeovil Somerset, Unit 7B nie istnieje.
Zamowienie zlozylam online, niestety bez potwierdzenia zwrotnego o przyjeciu zamowienia. Niesposob skontaktowac sie z firma w celu ustalenia szczegolow zamowienia, generalnie nie ma mozliwosci kontaktu. Wszelkie dane kontaktowe zamieszczone na stronie sa nieaktualne, a przeslane emaile powracaja ze zwrotna informacja , ze jest to scam lub kontakt nie istnieje.
Decyzje o ewentualnym zamowieniu czegokolwiek na tej stronie pozostawiam panstwu.
Ta firma to jakies quid pro quo.Chyba istnieje tylko na papierze.Dzialaja chyba pod przykrywka.UFO.
Brak kontaktu, zamówienie niby przyjęte i od 2022 roku jest przygotowywane do wysyłki. Firma pewno dawno nie istnieje, a strona nadal aktywna.
Przed samymi świętami szukałam sofy na szybko u innych sprzedawców.
Brak kontaktu.Email adres nie istnieje,numery telefonów nie aktywne . Po złożeniu zamówienia otrzymalam automatycznego maila z potwierdzeniem zamówienia i na tym kontakt się skończył. Całe szczęście wybrałam opcjie zapłaty przy odbiorze . SCAM! UWAZAJCIE !