Twistet.dk

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg fik købt et spistole og fik så afleveret den efter en uge da jeg synes ikke den var som beskrevet. Nu er der gået mere en månede og har ikke fået min penge tilbage og når jeg skriver til dem på e-... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Spinneren vi fik i posten så helt anderledes ud end på billedet i netbutikken og den spinder bare nogle få sekunder. Virkelig et dårlig køb.

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Jeg har købt en guld tangel -,efter 2 timer var alt "guldet" væk og den er nu sølv - hvilket ikke er det min søn ønskede sig

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Det er ikke muligt at se status på ordret efter en uge fra odret.

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering, men forkert produkt

Hurtig levering, dog fik vi en metallic lilla tangle i stedet for en flerfarvet som var på tilbud. Det var til en dreng.

19 sierpnia 2013

Hej Maja & søn

Vi beklager fejlen og har d.d. fremsendt den forhåbentlig korrekte Tangle med posten til jer.

De bedste hilsner

Kort og godt

TAK! :)

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og effektiv levering

Min søn med ADHD skulle starte i bh.kl., og vi fik derfor anbefalet at købe en tangle til ham, så han havde noget at pille ved i timerne. Derfor fandt jeg frem til Twistet.dk, og fandt hurtigt frem til de forskellige varer, - fik bestilt to stk., som lå i vores postkasse 48 timer senere. Superdejligt, at noget noget kan være så effektivt og nemt.

16 sierpnia 2013

Odpowiedź od Twistet.dk

Håber sønnen så også har gavn af sin Tangle i skolen og at lærerne kan bekræfte at de rent faktisk hjælper :)

Hurtigt og nemt!

Det var en super overskuelig hjemmeside.
Havde fået den anbefalet af en veninde - har en datter med meget stor koncentrationsbesvær. Så vi glæder os til at se, om disse Junior Tangler virker.
Indtil videre har de vakt stor begejstring herhjemme.
Og børnene har selv måtte vælge en hver ud af alle de flotte billeder, som iøvrigt ikke "lyver" - de ser helt ud i virkeligheden som på billederne.
-Kan kun anbefale. Fik også leveret dagen efter - Hold da op....

13 sierpnia 2013

Hej Pia

En opfølgning på om de så også har givet den ønsket koncentration og ro, ville vi sætte stor pris på :)

Vi har kun god erfaring med dette, men hvad er din erfaring, nu hvor de har været i brug nogle uger?

De mest koncentreret hilsner

Twistet.dk

Kan klart anbefales.

Jeg fik mine ting hurtigt, og uden problemer. Kan helt sikkert anbefales.

20 lipca 2013

Hej Simone

vi bukker og takker

Super god betjening

Du kan tro man får er super god betjening og hurtig levering hos Twistet. Det er ikke sidste gang jeg køber der.

8 lipca 2013

Hej Bettina

mange tak for din anmeldelse, det glæder os at høre :)

vh Twistet

super hurtige

Fra bestilling til modtagelse gik der kun 2 dage

14 czerwca 2013

Super rart at høre

Oceniono na 4 z 5

Fængene

Twistet er en fængene hjemmeside. De har mage gode ting til at dimse med ;)
Det er smart at man kan bestille via nettet og få gratis fragt hvis man vælger post Danmark.
Der vil jeg dog sige, at hvis du står og skal bruge dem snarest, så bestil i god tid. Post Danmark er ikke hvad de har været.
Jeg måtte vente en hel uge på at kunne hente min pakke på posthuset.
Men det er IKKE twistet´s skyld, det er udelukkende Post Danmark der er langsomme, og kan vælge og vrage som det passer dem.

Jeg anbefaler gerne twistet/tangle. Jeg har en dreng med autisme og ADHD, og han er SUPER glad for dem ;)

1 czerwca 2013

Odpowiedź od Twistet.dk

Tak for din beskrivelse af de efterhånden noget ustabile postdanmark leverancer. og tak for de pæne ord om vores side og produkter .)

Super

Nemt at bestille og hurtig levering

27 maja 2013

tak for det

Fin og hurtig handel

2 dage og så havde jeg det jeg havde bestilt, og tangler er virkelig gode til urolige hænder

23 maja 2013

Odpowiedź od Twistet.dk

Det glæder os at høre produktet vi sælger er brugbart

Hurtig levering :)

Fra jeg læste en artikel om produktet, til jeg havde en Tangle i hånden, gik der ikke lang tid -perfekt ! :)

13 maja 2013

Odpowiedź od Twistet.dk

Lækkert når alt flasker sig

Hurtigt og nemt

Fin hjemmeside og lyn hurtig levering. God kvalitet og rimelig pris. Kan anbefales til andre.

12 maja 2013

Tak for det Kirsten

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej