Zobacz, co mówią recenzenci
Bruker dette mest som en liten avkobling etter at ungene har lagt seg. Setter inn småbeløp, ofte 100 eller 150 kr, og spiller på de samme automatene. Har ikke noen store gevinster å skryte av, men har... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Føles litt sakte noen ganger
Kan være at det er min linje, men innlasting av lobby tar av og til litt lang tid. Når jeg først er inne i selve spillet går det fint. Vurderer egentlig ikke å bytte bare på grunn av det, men håper de skrur litt på farten framover.
Tilfeldig valg som ble fast sted
Jeg valgte dette casinoet litt tilfeldig fra en liste på nett. Hadde ingen forventninger, men nå er det det stedet jeg bruker mest når jeg vil spille. Litt flaks der også, kanskje. Siden har i hvert fall gjort jobben sin bra.
Digg å slippe popup-vinduer
Noe jeg virkelig hater er sider som kaster popup-tilbud på meg konstant. Denne gjør det nesten ikke. Det er kanskje mindre “salgsfokus”, men det gjør at jeg har mer lyst til å faktisk bruke siden. Jeg vil spille, ikke bli solgt til hele tiden.
Live chat funker bedre enn mail
Jeg sendte mail en gang og fikk svar neste dag. Helt ok, men chat var mye raskere når jeg trengte kjapt svar. Bruker mest den nå.
Ikke verst for nybegynner
Har nesten aldri spilt på nettcasino før, så var litt skeptisk. Registreringen var enkel, og jeg følte meg ikke lurt. Leste litt på hjelpesidene om grenser, satte inn 100 bare for å teste. Tapte alt, men det var mer gøy enn jeg trodde.
Litt rotete bonusoversikt, men funker
Jeg måtte klikke litt rundt for å finne detaljene på aktive bonuser, det var ikke helt intuitivt. Men når jeg først fant fram, var informasjonen grei. Kunne vært mer brukervennlig akkurat der, ellers er resten av siden enkel.
Ble litt hekta en periode
Må innrømme at jeg spilte litt for ofte i noen uker, men heldigvis var det lett å sette ned grenser og ta en pause. Siden legger ikke skjul på muligheten til å bremse, og det redder nok noen av oss. Nå spiller jeg roligere igjen.
Passer fint til små pauser
Jeg jobber mye hjemmefra, og tar ofte femminuttspauser. Logger inn, spiller noen runder, logger ut igjen. Nettleseren husker innloggingen uten tull, og spillene starter fort nok til at pausen ikke blir halvtime. Sånn småbruk av casino passer dette stedet veldig godt til.
Spillopplevelsen var smooth
Alt føltes veldig smooth når jeg spilte, ingen hakking eller bilder som forsvant. Overgang mellom spill og hovedmeny gikk fort. Små ting som gjør at jeg ikke blir dratt ut av opplevelsen hele tiden.
Vant og stakk, kom tilbake senere
Jeg vant 1500 ganske fort første kvelden. Tok ut alt og spilte ikke mer på flere uker. Når jeg kom tilbake, var det ingen problemer med kontoen. Ingen straff for å cash'e ut tidlig, haha.
Funker greit med delt PC
Vi deler PC i familien, så jeg er alltid redd for at noen skal trykke seg inn på ting. Utlogging skjer automatisk etter en stund, og jeg kan også logge ut av alle enheter i kontoinnstillingene. Det gir meg litt ekstra trygghet.
Grei lojalitetsfølelse uten poengjag
Jeg liker at jeg kan ha dette som et «hjemmecasino» uten å jage nivåer og poeng hele tiden. Det er noen fordeler for faste spillere, men ikke sånn at jeg føler meg presset til å spille mer for å ikke gå glipp av noe. Mer avslappet forhold.
Grei måte å avslutte dagen på
Etter jobb og alt annet setter jeg meg ofte ned med en kopp te og noen runder her. Casinoet er rolig nok til at det ikke føles stressende. Jeg spiller lavt og stopper når jeg er tom. For meg er det en ok rutine.
Bra nok for meg
Ikke verdens mest fancy side men den gjør jobben. Jeg spiller mest rulett live, streamen er stabil, dealeren hakker ikke og jeg har ikke opplevd at det stopper midt i et spill. Litt småirriterende med bakgrunnsmusikken i lobbyen, men den kan skrus av. Satte inn og tok ut via samme kort, ingen ekstra styr. Fikk en liten gevinst på 600 forrige uke, den kom inn dagen etter.
Liker at jeg kan favorittmerke spill
Jeg har funnet meg noen favorittautomater her, og det er digg at jeg kan merke dem som favoritter. Da slipper jeg å søke hver gang. Små detaljer, men det gjør at jeg kommer litt lettere i gang når jeg først logger inn.
Brukbar live chat
Testa live chat bare for å se hvordan den var. Skreiv litt klønete norsk blandet med engelsk, men de skjønte alt og var tålmodige. Jeg spurte om hvordan jeg kunne sette en daglig tapsgrense, og de guidet meg trinn for trinn. Følte meg ikke dum, selv om spørsmålet sikkert var enkelt.
Fin opplevelse sammen med søster
Vi satt ved kjøkkenbordet med hver vår laptop og spilte forskjellige automater. Delte latter hver gang en av oss traff bonus. Koselig søndag.
Enkelt å markere favoritter
Når jeg finner et spill jeg liker, kan jeg lagre det som favoritt med ett trykk. Neste gang ligger det rett der inne, og jeg slipper å søke. For en som er litt lat, er det gull verdt.
Registrering var smertefri
Jeg hater lange skjema og mye styr. Her var det i praksis bare BankID, bekrefte mobilnummer og ferdig. Tok kanskje to minutter. Det gjør terskelen lavere for å prøve, synes jeg. Resten av oppsettet med grenser ordnet jeg etter første spilløkt.
Ble positivt overrasket
Forventet ærlig talt noe mye verre da jeg registrerte meg. Har sett så mye drittreklame for casino at jeg er skeptisk til alt. Men opplegget her virker ganske ordentlig. Ikke spammet ned av eposter, spillene går som de skal, og jeg fikk faktisk et ærlig svar i kundeservice om at sannsynligheten er mot meg. Respekt for det, selv om jeg fortsatt spiller litt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.