Heb al een eerdere bestelling gedaan, te weten gepersonaliseerde lichtbakjes, helemaal top! Nu ook de huisnummers binnen. Echt helemaal geweldig! Alles zit erbij, muurplaten, plug and play! Niks ander... Zobacz więcej
Snelle levering en prachtig werk Alles zoals het hoort ,je wordt op de hoogte gehouden van het verloop.zeer goede service
Alles top geregeld, eigen ontwerp doorgegeven, communicatie alles via WhatsApp wat goed ging. Prachtig product en werkt super. Mooie kabel en connectors plus dimmer. Ben dan ook zeer tevreden
Alles is rap geleverd geweest en heel mooi afgewerkt .
Ze maken goed werk goed afgewerkt mocht…
Ze maken goed werk goed afgewerkt mocht is er toch iets zijn wordt het meteen opgelost.
Houden zo Justin een 10 bij deze
Snel gehandeld en goede feedback…
Snel gehandeld en goede feedback gegeven mbt hoe te monteren.
super mooi gemaakt en goede sevice en…
super mooi gemaakt en goede sevice en goede persoonlijke mogelijkheden
Alles is rap geleverd geweest en heel…
Alles is rap geleverd geweest en heel mooi afgewerkt .
Achterwand bord laten maken met een…
Achterwand bord laten maken met een dimmer erbij super goede service
Ik ben er zeer attent mee
Goed snel contact via app
Goed snel contact via app. Voorbeeld foto,s via app om te kiezen welke het mooist is. Goed verpakt geleverd, top .
Mooie producten,en een uitstekende service
Een super service,Er was iets misgegaan met mijn bestelling.Maar na contact met Twentelaser was het binnen een uurtje opgelost.
Zeer netjes in comunicatie en snelle…
Zeer netjes in comunicatie en snelle levering👍🏻. Kwaliteit is ook top👍🏻
Zeer tevreden
Zeer tevreden, zelf ontwerp ingestuurd en raamschildjes waren binnen 4 dagen binnen , netjes en perfect passend.
Super blij mee en goed verpakt echte…
Super blij mee en goed verpakt echte aanrader 👍🏻👍🏻