Tv Reparatie Service Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onze LG OLED (OLED65BX6LB uit 2021) viel na nog geen 5,5 jaar in stand-by steeds volledig uit door een defecte voeding (een bekend euvel bij 65"LG tv's, google/youtube). Dozenschuiver''Koudblauw''... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg tevreden over TV Reparatie Service Nederland. Onze Philips tv was defect. Ik heb contact gezocht, uitgelegd wat er aan de hand was. De backlight bleek het te hebben begeven. Direct een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goed bereikbaar en deskundig bedrijf Het bedrijf is per email makkelijk bereikbaar. Er wordt snel gereageerd en een afspraak gemaakt op korte termijn. Verder een ter zake deskundige en vriendelijke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

moeilijkheden met kpnsoundbox en mainboard van de tvkapot,nieuwe besteld en Monteur heeft een aantal dingen geprobeer maar kreeg het niet werkend en vertelde dat hij dit moest gaan uitzoeken en een... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Naprawa sprzętu RTV

Napisane przez firmę

TV Reparatie Service Nederland is een onafhankelijk reparatiebedrijf. Wij bieden een reparatieservice bij u aan huis. Vooraf geven wij u een duidelijk reparatie advies en indien mogelijk een prijsopgave van de reparatiekosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Op uitgevoerde reparaties verlenen wij 1 jaar tot 2 garantie. Schaderapport (Taxatie - online) Wij hebben een aparte afdeling voor schadebepaling. Via ons eenvoudige stappenplan voor schadetaxatie weet u snel waar u aan toe bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

LG Oled OLED65BX6LB (2021) voeding

Dozenschuiver''Koudblauw'' stelde een reparatie voor van € 328 met een wel erg karig coulanceaanbod van € 23. Hier werd ik niet blij van. En ben zelf op zoek gegaan en heb ik supersnel een afspraak kunnen maken, en de tv laten repareren voor € 275 bij Tv Reparatie Service Nederland (waarbij de monteur blindelings wist wat er mis was en de voeding direct verving). Pas na flink wat heen en weer mailen wilde "Koudblauw" het coulancebedrag ophogen naar € 55. Voor een premium televisie van 5 jaar oud had ik van "Koudblauw" echt een passender en soepeler voorstel verwacht. De tv draait gelukkig weer, maar niet dankzij de service van "Koudblauw". Echt superbedankt! Topservice.

21 sierpnia 2026

Snelle afspraak

Snelle afspraak, aan huis gerepareerd. Uitstekende service tegen de afgesproken prijs. Vakwerk!
En 2 jaar garantie!

12 sierpnia 2026

Goed bereikbaar en deskundig bedrijf

Goed bereikbaar en deskundig bedrijf
Verder een ter zake deskundige en vriendelijke man.

3 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over de service

Ik ben zeer tevreden over de service en reparatie van mijn Sony Brava door Tv Reparatie Service Nederland. Maandag opgehaald en woensdag gerepareerd weer terug. Bedank Albert
Groeten Ron uit Breukelen

10 sierpnia 2026

Super geregeld

Super geregeld, klasse service, en TV was zo gemaakt echt top......
En vriendelijke monteur, echt geen omkijken naar ging ze gang en voordat koffie klaar was, wad hij al weg hahahaha

6 lipca 2026

duidelijke afspraken

De afspraken over de prijs en de uitvoerdatum van de reparatie waren heel duidelijk. De reparatie werd snel en vakkundig uitgevoerd. De medewerker was bovendien erg correct en vriendelijk.

6 lipca 2026

Dik tevreden!

Ik ben erg tevreden over TV Reparatie Service Nederland.

Onze Philips tv was defect. Ik heb contact gezocht, uitgelegd wat er aan de hand was. De backlight bleek het te hebben begeven. Direct een prijsopgave ontvangen en een afspraak gemaakt.

De reparatie is thuis uitgevoerd en de tv werkt weer perfect. Albert is vriendelijk en deskundig. Wat mij betreft een aanrader.

29 czerwca 2026
Oceniono na 4 z 5

Top!

Makkelijk om aantevragen. Snel contact. Vriendelijk aan de telefoon. Goede communicatie. Wacht nog op mijn schade factuur. Maar ben tot nu toe erg tevreden. Helemaal top.

11 maja 2026

Konden vrij snel komen

Konden vrij snel komen, in 20 minuten gefixt! We hebben een LG TV waarbij blijkbaar de voeding een onderdeel is dat vaak stuk gaat.

29 kwietnia 2026
Logo Tv Reparatie Service Nederland

Odpowiedź od Tv Reparatie Service Nederland

bedankt:

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej