Doordat ik al op leeftijd ben is het voor mij wat lastig om alles goed in te vullen en te activeren via internet door de goede begeleiding die mij stap voor stap geholpen heeft op WhatsApp is het gelu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij zijn erg blij met IPTV MATE. Onlangs hebben we ons abonnement verlengd en met de hulp van de klantenservice was alles in no-time geregeld. De service is snel, vriendelijk en duidelijk. Daarnaas... Zobacz więcej
Top dienst. Doet het eigenlijk altijd naar behoren en groot aanbod! Ook de communicatie verloopt vlotjes en ze zijn behulpzaam. Aanrader!
Supergroot aanbod. Helpdesk via de mail snelle reactie. Nog even wennen aan de menustructuur. Alles werkt goed Prijs -kwaliteit-service = top
Informacje dotyczące firmy
TV Nederland
Dane kontaktowe
Holandia
- tv-nederland.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Vlotte installatie en service
Meest vlotte installatie van een software service ooit. Wel even hulp nodig gehad maar dit ging dan ook weer even vlot via WhatsApp.
Goede service problemen zo opgelost
Goede service problemen zo opgelost. Raad iedereen aan om hier lid van te worden
Werkt super goed
Werkt super goed! Tot op heden nog geen problemen gehad! Zijn altijd bereid te helpen en goed bereikbaar voor vragen indien je wel ergens tegenaan loopt, gewoon top!
Snelle vriendelijke service
Snelle vriendelijke service, alles goed te zien en qua prijs top!
De app werkt super fijn en is heel…
De app werkt super fijn en is heel overzichtelijk. Toen ik laatst tegen een klein probleem aanliep, reageerde de klantenservice ontzettend snel. Het probleem was binnen no-time opgelost. Absolute aanrader! ⭐⭐⭐⭐
Zeer goede service
Zeer goede service
Had wat moeite met activeren maar supersnel geholpen via de app
Super snelle levering (veel sneller dan…
Super snelle levering (veel sneller dan concurrenten) en goede kwaliteit. Geen buffering tot nu toe gehad
Supergroot aanbod.
Supergroot aanbod.
Helpdesk via de mail snelle reactie.
Nog even wennen aan de menustructuur.
Alles werkt goed
Prijs -kwaliteit-service = top
Wij zijn erg blij met IPTV MATE
Daarnaast zijn we heel tevreden over het ruime aanbod en de goede kwaliteit. Alles werkt zoals het hoort. Voor ons absoluut een aanrader!
Prima streaming dienst
Prima streaming dienst, geen vertragingen. Het werkt gewoon zoals verwacht.
Goede service en beeldkwaliteit.
Goede service en beeldkwaliteit.
Aanrader als je iptv aan wilt schaffen.
Super goed geholpen
Super goed geholpen! Het werkt allemaal heel goed en als er iets is, word je meteen geholpen!! Heel fijn
Antwoord binnen de kortste tijd
Antwoord binnen de kortste tijd, en tijd maakt niet uit ook midden in de nacht, en los problemen snel op. En zijn zeer vrijgevig.
Ervaring
Dit is mijn 2de jaar bij hun en bevalt me prima. Tijdens het verlengen ging er iets fout en dat hebben ze snel opgelost .
Erg blij met deze dienst
Erg blij met deze dienst, na een jaar ook zonder twijfel weer met een jaar verlengd. De service is ook top. Hoe laat je ook appt, er is altijd snel een antwoord of deskundig advies.
Prima IPTV app
Hé nu ruim twee jaar deze IPTV APP en naar volle tevredenheid.
Bij een probleem snel via WhatsApp contact en zo samen opgelost.
Kan het zeker aanbevelen !!!
Storing gemeld
Storing gemeld. Ze luisterden goed en begrepen mijn probleem.
Met de juiste instructies was het probleem snel veholpen. Toppie👍
Top service 💯⭐⭐⭐⭐⭐
Doświadczenie Trustpilot