Oceniono na 1 z 5

Jeg skriver for at klage over mit nylige forløb i forbindelse med bestilling af en gratis prøvepakke bleer. Jeg bestilte en gratis prøvepakke, som først kunne afhentes den 10. april. Alle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top top! Jeg købte et abonnement some en anderledes gave til ven og hans baby. Tuttelu svarede hurtigt og gjorde en ekstra indsats for a give et lille kort og gøre gaven lidt mere speciel! Bestilling,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt Tuttelu i omkring 4 måneder, og er helt afhængige af det! Absolut de bedste bleer der findes på markedet. Vi startede ellers oprindeligt med at prøve diverse bleer fra Rema1000, Netto, L... Zobacz więcej

1. Dostarczanie i czyszczenie pieluch
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Med et Tuttelu ble abonnement får du leveret premium bambusbleer direkte til din hoveddør lige når det passer dig! Du skræddersyer abonnementet efter dine egne behov sammen med andre ønskede babycare produkter, som du frit kan ændre i fra levering til levering.

4,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Dårligt setup og forløb.

Jeg bestilte en gratis prøvepakke, som først kunne afhentes den 10. april. Allerede den 13. april er der imidlertid blevet trukket betaling for næste levering bestående af to pakker bleer.

Det giver i mine øjne ikke mening, at der opkræves betaling for en ny levering så kort tid efter, at prøvepakken overhovedet er blevet tilgængelig. Formålet med en prøvepakke må netop være, at man har mulighed for at afprøve produktet, før man tager stilling til yderligere køb.

Med den nuværende tidsramme er det reelt ikke muligt at nå at teste produktet og vurdere, om man ønsker at fortsætte, før der allerede er sendt og betalt for en ny levering.

Jeg vil derfor gerne bede om:
• En forklaring på dette forløb
• At den seneste opkrævning annulleres og beløbet refunderes

Jeg vil samtidig opfordre jer til at genoverveje dette setup, da det virker misvisende i forhold til forventningen om en “gratis prøve

13 kwietnia 2026

Hej Rebecca,

Vi skal selvfølgelig beklage, at du ikke har haft en god oplevelse, men vi håber samtidig, at du, i lyset af nedenstående, kan se forløbet i en lidt anden kontekst.

Din ordre blev købt i påsken, hvor der er helligdage. I den periode leverer GLS ikke som normalt, hvilket desværre kan forlænge leveringstiden i forhold til de 1–3 hverdage, vi ellers opererer med.

I forhold til abonnementet er det korrekt, at det starter 10 dage efter bestilling, medmindre det afmeldes. Dette fremgår ved køb, og vi sender flere påmindelser på mail i perioden, så man har mulighed for at tage stilling.

Når det er sagt, kan vi godt forstå, at timingen i dit tilfælde – kombineret med påsken – ikke har givet dig en reel mulighed for at afprøve produktet først.

Af samme årsag valgte vi også ikke at sende den efterfølgende levering, da vi selvfølgelig ikke ønsker, at du modtager og betaler for produkter, du ikke har haft mulighed for at teste. Du er derfor også blevet fuldt refunderet.

Vi sætter pris på din feedback og tager den med videre i vores arbejde med at forbedre oplevelsen.

Bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Det er de absolut bedste bleer, vi har prøvet, og vi har nu ingen uheld længere…

Det er de absolut bedste bleer, vi har prøvet.
Vi var igennem samtlige bleer efter fødslen, og prøvede blandt andet Änglemark, Netto’s, Libero og REMA’s.
Vi fandt dog hurtigt ud af, at det blev dyrt i længden, da ingen af dem sad særlig godt. Vi havde daglige uheld, fordi de ikke sluttede tæt, hvor de skulle… mega øv og ikke lige det man kan overskue som nybagt familie…
Vi skiftede derfor hurtigt til Tuttelu, fordi vi havde hørt fra et vennepar, at det var de absolut bedste på markedet. Her må jeg bare give dem ret!
Udover at de sidder formidabelt og er super bløde, så har de nogle små funktionelle detaljer, der gør dem utrolig lækre. De går højere op på ryggen, og har elastik bagpå, så de slutter tæt, og tillader barnet bevægelighed, selv med noget i bleen😅
Derudover har de virkelig god sikring ved lårene (så der aldrig sker uheld) og sidst men ikke mindst, så er det perfekt, at man kan bestille dem på abonnement. Vi står ALDRIG og mangler bleer. Genialt!
Stor anbefaling herfra mig:)

15 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg har før været super tilfreds med…

Jeg har før været super tilfreds med vores abonnement gennem tuttelu men de sidste 2 gange har de ikke haft de rette bleer på lager og derfor er min ordre blevet annulleret. DE HAR DOG STADIG TRUKKET PENGENE! For en pakke der aldrig er blevet sendt. Til gengæld skriver de at de vil give mig 20 % på min ordre som undskyldning. Dette er bare for dårligt når jeg i forvejen betaler 50 kr hver måned i fragt! Så er 20% ingenting for en fejl de har begået 2 GANGE!!! Jeg har skrevet til deres kundeservice i mandags og har stadig ikke fået svar…. Virkelig dårlig service!

2 marca 2026

Hej Erica

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest undskyld for den oplevelse, du har haft. Det forstår vi virkelig godt er frustrerende.

Når man har et abonnement hos os, bliver betalingen automatisk trukket på den planlagte leveringsdato hver måned. I dette tilfælde opstod der desværre en uventet forsinkelse på netop den størrelse bleer, du bestiller, hvilket betød at vi ikke kunne sende ordren som planlagt.

Vi kan godt forstå, at det føles forkert at blive trukket for en ordre, der ikke er sendt endnu.

Derfor tilbød vi også en kompensation på 20% samt 10% på 3 ordre som undskyldning for forsinkelsen. Vi tilbød selvfølgelig også helt at annullere din ordre og refundere dig det fulde beløb.

Vi beklager også meget, at du ikke har fået svar fra vores kundeservice endnu – det er bestemt ikke den svartid, vi ønsker at have.

Vi vil meget gerne få kigget på din sag og sørge for, at det bliver løst ordentligt for dig. Vi har rakt ud til dig på din mail
så vi kan få fundet den løsning du er mest tilfreds med.

Oceniono na 2 z 5

Ikke den fedeste oplevelse

Fedt koncept med abonnement men jeg har nu prøvet tre gange at få udskudt min ordre fordi bleerne ikke haves på lager (hvilket de selvfølgelig ikke kan gøre for).
Bløde og lækre bleer. Min datter kunne fint brugt dem om dagen. Så længe hun havde body på. Da vi var på ferie og kun var iført ble tissede hun igennem flere gange. Kunne ikke bruge dem om natten fordi hun også tissede igennem.
Men det mest ærgerlige er at jeg skrev til dem at jeg havde modtaget en hel pakke med defekte bleer, hvor der på den ene side ikke var nogen lukning. Det eneste svar jeg fik var at det beklagede de og opsagde mit abonnement (som jeg havde bedt om)
Jeg kan desværre ikke anbefale det.

5 marca 2026

Hej Camilla

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og også tak for din feedback omkring vores bleer.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft udfordringer både med levering og med bleerne.

I forhold til lækage har vi efterfølgende været i dialog med dig, hvor det lød som om bleerne sad lidt løst. Det kan nogle gange tyde på, at størrelsen er en smule for stor, og derfor har vi også tilbudt at sende en ny prøve i en anden størrelse, så I kunne teste hvad der passer bedst.

Du nævner også pakken med defekte bleer. Det er selvfølgelig en fejl, der ikke skal forekomme. Vi har efterfølgende fået tjekket sagen internt og sørget for, at du naturligvis har fået refusion for pakken.

Vi er kede af, at din samlede oplevelse ikke har levet op til forventningerne, men vi sætter stor pris på din feedback og tager den med i vores arbejde med at forbedre både produkt og oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Please please please større tape-bleer!

Vi har været SÅ glade for Tuttelu til vores søn. Og vi har rigtigt kunne mærke det efter han er vokset ud af deres største størrelse og vi har været nødt til at skifte mærke. Det er endnu ikke lykkedes os at finde en ble, der kan måle sig med Tuttelu, hverken blødhedsmæssigt eller "lugt"-mæssigt. Vi har hørt rygter om at de planlægger at udvide deres sortiment med flere størrelser, og vi håber inderligt der deriblandt kommer en helt almindelig tape-ble (buksebleer er ikke lige os, når han kun er 11 mdr) i en større størrelse meget snart!!! De er lige lidt dyrere end andre bleer, men også kun lidt, og jeg vil altså gerne betale for kvalitet, når der er så stor målbar forskel.

8 lutego 2026

Perfekt løsning med Tuttelu

Jeg er virkelig imponeret over Tuttelu. Hver eneste gang jeg har brugt dem, har det bare fungeret uden bøvl. Det hele er super nemt at gå til, og man kan mærke, at kvaliteten er i orden – både i selve produkterne og i servicen omkring det. Der er en ro i, at man ikke skal bekymre sig om noget, fordi de tydeligvis har styr på processen.

Det føles som en virksomhed, der tænker over detaljerne og gør sig umage, og det gør bare oplevelsen så meget bedre. Jeg har været positivt overrasket flere gange, og det er sjældent, man kan sige det efterhånden.

Alt i alt en af de tjenester, man bare bliver glad af at bruge. Jeg bliver i hvert fald ved med at komme tilbage – og jeg kan uden tvivl anbefale Tuttelu til andre.

1 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Virkelig skønne bleer og service

Virkelig skønne bleer! De er super bløde, holder helt tæt og min datter har ikke haft uheld i dem. Vi har prøvet flere forskellige mærker, også de dyrere, hvor hun har både tisset og skidt igennem 😅
Så kæmpe anbefaling af Tuttelu bleer og så har de virkelig god service.

12 grudnia 2025

God kvalitet men

God kvalitet og bleerne er super bløde. Vores dreng døjer meget med eksem, så de er gode til den sensitive hud. Dejligt de kommer direkte til døren.
Dog tisser vores dreng igennem dem, hvis han har dem på flere timer i streg. Det vil sige, at han må have Libero på om natten, hvis jeg vil holde bleskift til et minimum, hvilket er lidt ærgerligt.

24 listopada 2025
Oceniono na 3 z 5

Fine bleer

Bleerne er gode
har dog haft problemer med at komme i kontakt med dem. Men problemet er løst nu på en fin måde

11 listopada 2025

Fantastisk

Vi har brugt Tuttelu i én måneds tid, og længere tog det os ikke at falde for bleerne, og ikke mindst konceptet. I en travl hverdag, er det så lækkert at få bleerne leveret. Desuden super hurtig levering og god kundeservice. Bleerne er tydeligvis af høj kvalitet, og vores pige har ikke nær så mange uheld, samt får hun ikke rødme længere. Kan kun anbefale tuttelu. De blødeste bleer vi har prøvet!

27 października 2025

Hej Klara,
Hvor er det bare skønt at høre! Tusind tak for de fine ord. Vi bliver så glade, når Tuttelu gør hverdagen lidt nemmere – og endnu mere, når jeres pige trives så godt i bleerne.
Dejligt at I allerede efter en måned kan mærke forskellen – det betyder alverden for os 💚

Vi har brugt Tuttelu i 6 måneder nu

Vi har brugt Tuttelu i 6 måneder nu, og har været meget tilfredse både med abonnementet og den service det er, ikke at skulle handle bleer konstant, samt produktet. Bleerne er på linje med de bedste på markedet. Det eneste vi er ærgerlige over, er at vi ikke har brugt Tuttelu med de to første unger.

26 października 2025

Hej Mikkel,
Tusind tak for de søde ord - hvor er det dejligt at høre, at Tuttelu har gjort hverdagen lidt lettere – og at både bleer og abonnement fungerer så godt for jer 💚

Oceniono na 4 z 5

Gode bleer og godt med abonnement

Vi er meget glade for brug af tuttelu bleer! Utrolig få uheld, bleerne er bløde og behagelige og så fungerer der rigtig godt, at de kommer på abonnement.

20 października 2025

Hej Amanda,
Tusind tak for din søde anmeldelse – vi er så glade for, at både bleerne og abonnementet gør hverdagen lidt nemmere 💚

Oceniono na 1 z 5

Absolut de ringeste bleer vi har prøvet…

Absolut de ringeste bleer vi har prøvet herhjemme. Sugeevnen er så dårlig, at vores 2 måneder gamle drenge tisser igennem dem efter 2 timer, så han er våd op og ned af ryggen - bleen er dog forsat ikke gennemblødt, så det virker mest som om, at de er vandafvisende fremfor sugende. Virkelig skuffet!

20 października 2025

Hej NH,

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi virkelig kede af at høre!

Det lyder som om, der kan være sket en fejl, enten med bleerne eller størrelsen. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde årsagen, så du får den oplevelse, vi ønsker alle vores kunder skal have.

Skriv endelig til os på info@tuttelu.dk
så finder vi en løsning sammen.
Vi tilbyder naturligvis 100% tilfredshedsgaranti, så du kan få dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds.

Team Tuttelu

Skønne bløde bleer.

Skønne bløde bleer.

Dejligt koncept og nemt at justere på størrelser fra måned til måned.
Bleerne er bløde, både i matriale og form.

Hej Kathrine,
Tusind tak for din fine anmeldelse – vi er så glade for, at du synes både konceptet og bleerne fungerer så godt 💚

Gode bleer

Gode bleer. Lugter ikke så kemisk som andre bleer. Meget tilfreds

Hej med dig,
Tusind tak for din søde anmeldelse - og hvor er det dejligt at høre 💚

Bløde og gode bleer

Bløde og gode bleer, kan kun anbefales:)

Hej Cecilia,
Tusind tak for din søde anmeldelse - hvor er det dejligt at høre 💚

Oceniono na 5 z 5

Min lille datter er så glad for…

Min lille datter er så glad for bleerne. Hun har ingen røde knopper eller noget mere.

Super tilfreds 👍

13 października 2025

Hej Morten,
Tusind tak for din søde anmeldelse - hvor er det dejligt at høre - og skønt at din lille datter trives så godt i vores bleer 💚

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Tuttelu i over et år nu, og det er helt klart de bedste bleer, jeg nogensinde har prøvet! Jeg har været igennem mange forskellige mærker, men intet kommer i nærheden af Tuttelu – de er bløde, holder tæt og sidder perfekt. Kvaliteten er virkelig i top, og jeg føler, at mit barn har det så godt i dem. Jeg kan varmt anbefale Tuttelu til alle forældre!

12 września 2025

Hej Sherin,
Tusind tak fordi du har været med os så længe – og for de flotte ord 💚 Det betyder virkelig meget at høre, at både du og dit barn er glade for Tuttelu. Tak for tilliden og for at dele din oplevelse med andre forældre!

Uundværligt!

Jeg troede Tuttelu var en Instagram hype, men besluttede mig alligevel for at prøve det af, og wow - det er lige det, jeg ikke vidste, jeg manglede! En ting mindre at tænke på i hverdagen. Konceptet er genialt og kvaliteten på bleerne er endnu bedre: de er tykkere end selv de dyreste Libero og jeg synes aldrig en Tuttelu ble lugter af tis - det er gået op for mig at det gør andre bleer lynhurtigt. Jeg ville ønske der blev lavet større størrelser, for mit barn er snart vokset ud af en str 5 og jeg har virkelig ikke lyst til at bruge andre bleer end Tuttelu 😢

11 października 2025

Hej Sarah,
Tusind tak for din tillid – og for at give Tuttelu en chance 💚
Vi bliver så glade over at høre, at bleerne gør en reel forskel i jeres hverdag (og at du har fået øje på, at det ikke bare er en hype).
Vi tager ønsket om større størrelser med videre – du er langt fra den eneste, der spørger!

Men tak igen for at dele din oplevelse, og for at være den del af Tuttelu-familien 💚

Oceniono na 5 z 5

Virkelig dejligt aldrig at skulle huske…

Virkelig dejligt aldrig at skulle huske at købe bleer - de kommer bare til døren. Og de er tilmed de blødeste bleer jeg kender, jeg anbefaler til alle jeg kender og ville ønske man også kunne få hygiejnebind lige så bløde <3

10 października 2025

Hej Cecilia.
Tusind tak for din søde anmeldelse af os. Hvor er vi glade for og høre at I synes vores bleer er de blødeste. Og tak for at være en del af Tuttelu-familien 💚

Team Tuttelu 🌿

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej