Turtle Nordic Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bestilling,betaling og levering fungerte "hur bra som helst". I mitt tilfelle (VW caddy fixt). så var begge profilene like lange, men i virkeligheten så er det forreste spennet 2-3 cm bredere. Dette... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prøvde å handle via nettsiden tidligere, men de hadde noen problemer med siden, fikkk derfor ikke bestilt og bestilte derfor på Skruvat. Skruvat sendte aldri varen i løpet av 1,5 uke. Valgte derfor å... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering , og god informasjon når jeg ringte dem om tekniske spørsmål. Stativet og skiholderen har meget god kvalitet og finish. Fult på høyde med andre merker til nesten dobbel pris. Veldig... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi

O Turtle Nordic

Napisane przez firmę

Turtle Nordic tilbyr takstativ av førsteklasses kvalitet med egen import for direkte levering fra vårt lager i Örebro. Turtle Nordic selger også sykkelstativer og annet tilbehør som letter reisen og transporten av ski, sykler og alt annet du vil ha med deg på reisen.

Turtle Nordic med base i Örebro, Sverige.

Vi ønsker at du som kunde skal føle at du kan gjøre et trygt kjøp av takstativ og tilbehør, og vi gir derfor 30 dagers åpent kjøp på alle lagerførte og ubrukte varer.

Les mer om Turtle Nordic her...

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Bra support

Bra support, hjelpsomme rask levering

23 sierpnia 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både servicen og den raske leveringen.

Huyndai Kona 2025

Huyndai Kona 2025
Enkel montering. Perfekt passform. Kvaliteten virker grei og solid. Rask levering.

26 sierpnia 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Veldig kjekt å høre at takbøylene til din Hyundai Kona 2025 hadde perfekt passform, var enkle å montere og føles solide. Takk for at du valgte Turtle Nordic

God info angående forsendelse

God info angående forsendelse, og ikke minst så passet takbøyler perfekt, og var enkle og montere😀

24 sierpnia 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Veldig kjekt å høre at takbøylene passet perfekt og var enkle å montere. Takk for at du valgte Turtle Nordic!

Ikke fått varen enda!

15 sierpnia 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Takk for tilbakemeldingen! 😊 Vi håper pakken din er hos deg veldig snart. Hvis leveringen tar lengre tid enn forventet, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg med å sjekke hvor pakken befinner seg.

12 sierpnia 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Stort tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att leveransen gick som den skulle.

Oceniono na 4 z 5

Jeg har ikke prøvd takstativet enda

Jeg har ikke prøvd takstativet enda, og regner med at det er et bra produkt. Skal jeg klage på noe er det listen over bilmodeller mangler BMW iX1, kun X1. Enten må modellen være i lista, eller så må dere bemerke at det er samme stativ til iX1 som X1.

9 sierpnia 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Takk for tilbakemeldingen! Vi skal se på hvordan vi kan gjøre dette tydeligere i listen over bilmodeller, slik at det blir enklere å finne riktig produkt. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette!

Bra produkt

Bra produkt og service

22 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for hyggelige ord! 🙌 Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både produktet og servicen vår. Velkommen tilbake! 😊

Fantastisk bra

Kort leveringstid. Utmerket kvalitet!

21 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Så hyggelig å høre! 😊 Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og håper du får mye glede av produktet fremover. Takk for handelen!

Kvalitet

Rask levering, god passform, solid og enkel montering

7 sierpnia 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både passformen, kvaliteten og monteringen. Takk for at du valgte Turtle Nordic! 🙌

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for den flotte 5-stjerners anmeldelsen!

Det er veldig hyggelig å høre at takstativet passet perfekt til bilen din. Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

De holder hva de lovet.

De holder hva de lovet.

27 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Det gleder oss å høre at produktet levde opp til forventningene. Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Velkommen tilbake til Turtle Nordic!

Oceniono na 4 z 5

Produktet og måten å kunne å kunne…

Produktet og måten å kunne å kunne bestille vare på er serdeles bra. Det tok noen ekstra dager å få varen , derfor ikke høyeste score

21 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktet og bestillingsprosessen. Samtidig beklager vi at leveringen tok noen ekstra dager. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringstidene våre og håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.

Veldig god og solid

Veldig god og solid. Veldig bra priser. Rask levering. Anbefales!

7 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for den flotte 5-stjerners anmeldelsen!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både kvaliteten, den gode prisen og den raske leveringen. Ekstra takk for at du anbefaler oss.

Oceniono na 4 z 5

God og rask leveranse varen passet til bilen og var et…

Fordi varen passet til bilen og var et gunstig alternativ.

14 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Tusen takk for anmeldelsen!

Det er hyggelig å høre at leveransen var rask, og at takstativet passet bilen perfekt. Vi er også glade for at du opplever produktet som et prisgunstig alternativ.

Very good

Very good, no noice when mounted on the car.

9 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Thanks for your feedback! We are happy to hear that you like our product.

Kjempe fornøyd

Hurtig levering god bruksanvisning. Grei pris. Lett montering.

8 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Så hyggelig at du er så fornøyd med produktet, og at det ble levert raskt. Det gleder oss veldig!

Mildt sagt overrasket

Etter å ha utforsket thule og sett hvorfor de er så dyre så forsto jeg reklamen deres var ekte! Veldig god kvalitet og myyyyyyye! Enklere enn thule og faktisk bedre passform

7 lipca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Så hyggelig at du er fornøyd, tusen takk for tilbakemeldingen!

Rask levering

Rask levering. Og god hjelp når jeg ringte inn

24 czerwca 2026

Odpowiedź od Turtle Nordic

Vi er stolte av kundeservicen vår og glade for at pakken din kom raskt frem til deg.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej