2,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Det sämsta hotellet vi har besökt i…

Det sämsta hotellet vi har besökt i Alanya. Otrevlig personal. Dålig mat oftast slut när det var 1 timme kvar. Ingen städning eller rena handdukar. Istället så lämnade städerska ett gammalt glas med en lapp på där det stod Tip då skulle hon städa och ge oss handdukar inte ok. Turkiet resor är inte alls måna om sina gäster när man har klagat eller sagt till om bristerna som vi upplevde.Rummen var inte alls lika dana eller som de visade på bilderna Var även flera gäster från Sverige och Danmark som oxså klagade. Boka inte detta hotell 😡😡😡😡

1 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Är 100 % säker på att vi inte har lagt…

Är 100 % säker på att vi inte har lagt till privat Transfer i bokningen och att vi hade bockat ur det. Såg sen i biljetten att det står privat Transfer 2100kr. Ringde till Turkiet resor och förklarade och försökte boka av det så vägrar dem att göra det! Dåligt still. Kommer aldrig att boka med Turkietresor mer.

29 kwietnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Hjälpsam och seriös personal

Har faktiskt rest med bolaget 2 ggr utan problem till ett riktigt kanonpris. Första gången bara flyg (under 1000 Kr) och i år hotell & flyg med halvpension (under 5500 kr), båda resorna var till Kreta. Rekommenderas...

28 maja 2023

BOKA INTE MED DESSA

Detta va en resa till min mamma som skulle bli 60 år, en present från oss barnen en resa till Turkiet.

Jag, min lillasyster, min dotter och föräldrar skulle iväg Turkiet. Vi såg framemot resan som hade bokats i god tid (mars 2022). Vi skulle komma iväg 15 juni. Vi kommer till Landvetter i otroligt god tid, minst 3 h innan flygning, med biljetter och bokningsnummer. Väl vid disken i Landvetter så uppger kvinnan bakom disken att min dotter INTE stod med (ett barn 1 år som ska sitta på
MITT knä). Vi får Info om att detta är vanligt och går att lösa och ber oss gå vid sidan och vänta. Kvinnan fortsätter checka in andra personer. Jag märker att de inte ens kollar åt vårt håll, går fram igen och fråga hur det går, återigen uppger hon att det kommer lösa sig, vi kommer komma
Iväg, det är endast dottern som
Saknas. Vi står och väntar, återigen ingen återkoppling, när vi går fram tredje gången får vi info att det kanske inte går att lösa och att vi kan välja att åka UTAN MIN DOTTER! Huuur tänker man här ! Vi blir frustrerade, de uppger de pratat med Turkiet men inget svar???? De hSr pratat med alla men inget svar, å ville vi jobba vidare på detta får vi ringa själva nu…..flyget skulle lyfta ca 16:50. Jag bad de hämta deras chef, å hon sa inte så mycket mer utan menade på att vi har ett val, att lämna mitt barn. Då beslutar vi ändå att mina föräldrar å syster Skulle med flyget utan mig och min dotter, vi meddelar personalen bakom disken å då säger de att det är
Försent!!! WHAT…..detta var bara massa s*itsnack Allt handlade om att de sålt för många biljetter å nu fanns det ej plats. De t.o.m.
Checkade in all vår bagage, å under dessa 5h som vi stod där hade min dotters vagn redan checkats in!!!!! Jag höll alltså min dotter i min famn alla dessa timmar, men det sket de i. De bakom disken lämnar oss å bara går utan någon form av hue vi ska gå tillväga och vad som händer nu, istället kommer de två ordningsvakter och står precis framför oss, min dotter blir rädd och börja gråta. Jag ber de flytta på sig, då menar vakten på att han sk*ter i att min dotter gråter och att han har rätt att stå där. ATT vakterna tillkallades förstod jg ej vi gjorde inget, vi stod där helt hjälplösa.!!!

Efter många samtal med er från Turkietresor som inte gjorde något alls, fick vi en ny resa inbokad en vecka efter utan hänsyn till något alls! Återigen blir det samma fel, denna gång stod ingen av oss med! återigen fick vi gå vid sidan, kontakt med Turkietresor å de blev chockade över situationen. Men denna gång så var dt jag som ringde till alla berörda, för att komma framåt
Å löste det på egen hand!

Kommer ALDRIG boka via er eller överhuvudtaget åka via LANDVETTER igen!

21 czerwca 2022

Rummen var skitigt

Rummen var skitigt. Blod i sängarna. Vårt rum städas 1 gång under 5 dagar. Inget tryck i duchen. Hår o trapphuset. Elkontakterna trasiga, så det var farlig. Avloppet var "lagat" med en plastpåse. Påpekande detta hos hotellpersonalen, men inget hände. Turkietresor hävdar dom hade folk på plats ca 15 min/dag, som man skulle ha sagt till.... men jag såg ingen, och inga tider utsatta då det skulle finnas på plats.

20 kwietnia 2020

varning

varning
vill du ha problem, huvudvärk och massor med otrevliga människor varsågod o boka din resa

19 lutego 2020

Varning för Turkietresor!

Varning för Turkietresor! Vill du kanske komma med planet, inte ha några kontakmöjligheter? Välj turkietresor!
Struligaste researrangör enligt flygplatspersonal. Vår historia:

Vi bokade resa 16/4 på dagen för avfärd 19/4 på eftermiddagen.

Väl på Landvetter säger incheckningsmedmänniskan till vår förskräckelse att vi inte är inbokade!

Vi visar upp bokning och kvitton men incheckningsmänniskan står på sig.

Efter att inte ha kommit någonstans går vi till incheckningsmänniskan nr 2. Samma diskussioner utspelar sig igen. Det börjar bli bråttom för att hinna med flyget. Då ringer incheckningsmänniskan flygbolaget som säger att kunden får kontakta turkietresor.

Detta är omöjligt då jag började med kontaktförsök direkt när struligheterna började. Ingen finns att få tag på utanför kontorstid, varken på mejl eller telefon. Inget svar ens på nödnummer på plats i Turkiet.

Vi är nu helt hjälplösa då ingen vill göra något och hänvisar bara vidare. Frun drabbas av migrän och mitt humör är inte lämpligt att skriva i text.

Planet lyfter snart. Då uppenbarar sig incheckningsmänniska nr 3. Denna verkar kämpa för oss och efter mycket dividerande med flygbolaget och hans chef som till slut får tag på någon hos er får vi ok att flyga. Vi springer för att hinna med. Mat och drink innan är en svunnen dröm.

Det har alltså fungerat så katastrofalt att det inte finns ord för det.

På plats 20/4 kontaktade vi lokal representant. Begärde att få träffas och förklarde bakgrunden kortfattat. Hon sa att hon skulle komma till vårt hotell dagen därpå 15:30. Det gjorde hon inte!

Service och kundvård är okända begrepp. Turkietresor rent ut sagt skiter fullkomligt i gästerna efter att ha fått betalt genom att inte skicka bokning till flyget och som grädde på moset så får man inte ens tala om det inträffade.

22 kwietnia 2019

Okunskap och bondfångeri

Börjar med deras Hamam-utflykt som var en fullkomlig katastrof, man fick gå från omklädningsrummet till bastun utan något att skyla sig med. Sedan var det "löpande-bandet" och väldigt kort del i själva hamamet.
Har besökt 7 olika hamam i Turkiet, både i Alanya Ichmele och Marmaris även besökt hamam i Marocco och i Stockholm, vissa har jag besökt både två och tre gånger under samma resa.
Nu kommer vi till deras City-tur där dem i ett välkomst brev som vi fick på bussen med texten "besöka st Petersborgen/fästningen" "Följ med oss guider på vår City-tur där ni får se all dessa fantastiska sevärdheter." Det stod inget i deras utflyktsprogram "Följ med på en rundtur i Bodrum"
Den här turen tog oss runt utanför Bodrum vi fick se en del sevärdheter, men mest var det en sponsrad shoppingtur. Borgen ingick inte i resan utan den kunde vi välja att stanna kvar i Bodrum för att se och sedan ta oss hem på egen hand. Inne i Bodrum var vi aldrig under denna utflykt. Den chauffören som anlitades under denna utflykt körde fel ett par gånger, värst var på vägen hem då han tog fel avfart och upptäcker inte det direkt utan kör ca en mil fel innan han vänder och ingen info eller ursäkt ges till oss passagerare och pricken över i:et så ville han ha dricks.
Trots detta bokar vi en utflykt till till Daylan, detta gör vi i början på veckan, utflykten ska ske på fredagen. Ingen information ges att det går att säga till i receptionen angående frukostpaket utan er personal talar bara om att det kommer att ges tillfälle att köpa frukost på vägen. Turen ska avgå innan frukosten börjar serveras. Men som van resenär kollar vi med receptionen angående frukost paket och det är inga problem att få det ordnat.
Torsdag eftermiddag runt 14-tiden stöter vi på er representant i lobbyn på vårt hotell hon frågar då om vi är intresserade av denna utflykt, vi svara att vi redan har bokat den. Hon säger att det är få (5st) som har bokat denna resa, Vi tar för givet att det är resenären från vårt hotell hon menar. Sen går vi till in till stan och hör inget från er förrän vi kommer tillbaka till vårt rum runt 18-tiden då vi får veta att resan är inställd pga för lågt deltagande. Vi kan inte få våra pengar tillbaka på kvällen ej heller tidigt på morgonen då det ska vara brandövning för alla representanter. Det bör finnas en representant som skulle varit på denna utflykt och då inte kunnat delta i brandövningen. Då de inte tar kort hade vi tagit ut pengar enkom för denna utflykt och fick nu ta ut mer kontanter så vi kunde betala den utflykt vi tog utanför deras regi.
När vi fick tillbaka våra pengar och deras representant tog emot våra klagomål så påtalade vi att det var alldeles för kort varsel för att ställa in utflykten, hon säger då att ni fått ett sent avhopp då frågar jag hur många det behövdes för att genomföra turen och får till svar att det behövs 10st. Jag påtalar att vi hörde att det var 5st anmälda när vi träffade hennes kollega dagen innan, då säger hon att de har fler hotell som kan vara med på utflykten.
När vi läser avbokningsreglerna så krävs det att vi avbokar 24 timmar innan avfärd och om då det blev en sen avbokning så betalas inga pengar tillbaka så det är ingen anledning att ställa in turen.
Det kunde ha varit på sin plats med en kompensation för den inställda turen och påpekande till deras personal att ärlighet lönar sig. För få anmälda och ingen sen avbokning.

10 lipca 2014

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej