BOKA INTE MED DESSA
Detta va en resa till min mamma som skulle bli 60 år, en present från oss barnen en resa till Turkiet.
Jag, min lillasyster, min dotter och föräldrar skulle iväg Turkiet. Vi såg framemot resan som hade bokats i god tid (mars 2022). Vi skulle komma iväg 15 juni. Vi kommer till Landvetter i otroligt god tid, minst 3 h innan flygning, med biljetter och bokningsnummer. Väl vid disken i Landvetter så uppger kvinnan bakom disken att min dotter INTE stod med (ett barn 1 år som ska sitta på
MITT knä). Vi får Info om att detta är vanligt och går att lösa och ber oss gå vid sidan och vänta. Kvinnan fortsätter checka in andra personer. Jag märker att de inte ens kollar åt vårt håll, går fram igen och fråga hur det går, återigen uppger hon att det kommer lösa sig, vi kommer komma
Iväg, det är endast dottern som
Saknas. Vi står och väntar, återigen ingen återkoppling, när vi går fram tredje gången får vi info att det kanske inte går att lösa och att vi kan välja att åka UTAN MIN DOTTER! Huuur tänker man här ! Vi blir frustrerade, de uppger de pratat med Turkiet men inget svar???? De hSr pratat med alla men inget svar, å ville vi jobba vidare på detta får vi ringa själva nu…..flyget skulle lyfta ca 16:50. Jag bad de hämta deras chef, å hon sa inte så mycket mer utan menade på att vi har ett val, att lämna mitt barn. Då beslutar vi ändå att mina föräldrar å syster Skulle med flyget utan mig och min dotter, vi meddelar personalen bakom disken å då säger de att det är
Försent!!! WHAT…..detta var bara massa s*itsnack Allt handlade om att de sålt för många biljetter å nu fanns det ej plats. De t.o.m.
Checkade in all vår bagage, å under dessa 5h som vi stod där hade min dotters vagn redan checkats in!!!!! Jag höll alltså min dotter i min famn alla dessa timmar, men det sket de i. De bakom disken lämnar oss å bara går utan någon form av hue vi ska gå tillväga och vad som händer nu, istället kommer de två ordningsvakter och står precis framför oss, min dotter blir rädd och börja gråta. Jag ber de flytta på sig, då menar vakten på att han sk*ter i att min dotter gråter och att han har rätt att stå där. ATT vakterna tillkallades förstod jg ej vi gjorde inget, vi stod där helt hjälplösa.!!!
Efter många samtal med er från Turkietresor som inte gjorde något alls, fick vi en ny resa inbokad en vecka efter utan hänsyn till något alls! Återigen blir det samma fel, denna gång stod ingen av oss med! återigen fick vi gå vid sidan, kontakt med Turkietresor å de blev chockade över situationen. Men denna gång så var dt jag som ringde till alla berörda, för att komma framåt
Å löste det på egen hand!
Kommer ALDRIG boka via er eller överhuvudtaget åka via LANDVETTER igen!
21 czerwca 2022
Opinia niezależna