Tulip AssistRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Voorspoedige aanvraag, keurige updates en positieve afhandeling. Mijn toestel was niet meer te herstellen en de v12 niet meer te leveren. Mij werd een de nieuwe v15 aangeboden en ik kon zelfs de kle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na ~1.5 jaar een verzekering te hebben gehad viel er een potje op mijn scherm, waardoor heel het paneel kapot was. Direct naar Tulip Assist gebeld en ook al was het een dag dat ze normaal dicht zijn a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De beste. Snelle service. Alle wel jammer geen leen telefoon maar denken wel metje mee. Een aanrader voor alle goedkoop maandelijks en je twlefoon is 100% verzekerd en wordt 95% altijd gratis gemaakt... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Telefoon met onmisbare gegevens was meer dan 3 weken weg voor nieuw scherm. Bij de winkel om de hoek duurt dat 1-2 dagen. Telkens nieuwe vragen per mail: Gevallen toen u van de fiets stapte? Wij hebbe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Firma ubezpieczeniowa
  2. Naprawa telefonów

Napisane przez firmę

Tegenwoordig is iedereen mobiel bereikbaar en zijn producten als smartphones, smartwatches en tablets niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met het vele gebruik van deze apparaten worden ze dagelijks aan allerlei risico's blootgesteld. Bij Tulip Assist ben je altijd goed verzekerd. Als je product een keer uit je handen glipt, uit je tas gestolen wordt, of er een glas water overheen wordt gestoten, dan staat Tulip Assist voor je klaar. Zo voorkom je onverwachte hoge kosten. Verder biedt Tulip Assist je nog een aantal mooie voordelen. Zo ben je namelijk de eerste 3 maanden gratis verzekerd, is de verzekering maandelijks opzegbaar en geldt je dekking wereldwijd.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Beter naar de mails kijken heb al 4 x…

Beter naar de mails kijken heb al 4 x aangegeven dat de heer m.j.c. van Kasteren is overleden zelfs de akte van overlijden er bij gevoegd maar dat begrijpen ze niet

20 grudnia 2024
Logo Tulip Assist

Odpowiedź od Tulip Assist

Hi Mari,

We balen er enorm van dat het contact niet goed is verlopen. Graag komen wij met je in contact, zodat we dit voor je kunnen oplossen. Zou je ons je contactgegevens en polisnummer willen sturen naar info@tulipassist.nl? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Groet,
Lisa van Tulip Assist

Snel geregeld allemaal.

Snel geregeld allemaal.
Na de aanvraag snelle reactie gehad en alles was supersnel afgehandeld.
Ik werd goed op de hoogte gehouden v.w.b. alles wat er ging gebeuren met mijn telefoon en kreeg snel een nieuwe telefoon opgestuurd toen bleek dat mijn oude niet te repareren was!

19 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Bedankt voor de goede service en…

Bedankt voor de goede service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Er waren enkele fouten in het werk, maar zodra ik hen daarvan op de hoogte bracht, werden deze snel en professioneel opgelost. Daarnaast bleven ze in contact met mij totdat alle problemen waren verholpen. Zelfs daarna namen ze contact op om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid was afgehandeld. Veel dank voor jullie inspanningen!

5 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Tulip Assist is een zéér betrouwbare en erg fijne verzekering, die je altijd helpt, en nooit in de steek laat !

Tulip Assist is een zéér betrouwbare, en hulpvaardige verzekering.
Bij hun kun je altijd terecht, ze lossen alles op, en laten je nooit, werkelijk nooit in de steek !!!
Ik heb een súper goede ervaring met deze verzekering zolang ik ze ken.
En dan heb ik het over een tijdsbestek van vele jaren, dat ik mijn producten, zoals telefoons, bij hun heb verzekerd.

16 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Snelle respons en goede service

Snelle respons en goede service! Ook al had ik mijn kapotte telefoon niet helemaal volgens voorschrift opgestuurd (ik had de originele verpakking niet meer), ik heb toch een nieuwe vergoed gekregen en supersnel thuisbezorgd gekregen!

26 października 2024
Oceniono na 3 z 5

Je bent je telefoon een maand!!!!! kwijt

Je bent je telefoon een maand!!!!!! kwijt. Buiten alle redelijkheid en proporties.

--> Update 22.10.24; ik ben nav deze review benaderd door Tulip Assist. Ik was een uitzondering, normaal duurt het zo'n 2 weken. Aardig te woord gestaan, en beloofd dat het een mogelijk volgende keer zeker niet zolang gaat duren.

15 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Het bedrijf heeft mij een gratis…

Het bedrijf heeft mij een gratis verzekering gegeven voor 3 maanden , deze heb ik opgezegd en dat ging vlot . De telefonist heeft mij duidelijk geholpen, en zonder moeilijkheden is mijn verzekering opgezegd.

17 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Onverwachte kosten, zonder waarschuwing.

We hadden een nieuwe mobiele telefoon gekocht, waarbij we een ‘gratis’ verzekering van 3 maanden kregen aangeboden. Na deze periode waren we dit natuurlijk vergeten, en werd er plotseling €20 afgeschreven, zonder dat we in die 3 maanden ook maar één e-mail of waarschuwing hadden ontvangen (!).

21 sierpnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej