Mooie afdruk snelle levering Alleen jammer de bestelde 4 schroeven op afbeelding zijn niet de geleverde schroeven. Afbeelding: schroef torix met bolle kop Geleverd: gewone kruis schroeven die ik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Afgelopen donderdag 2 tuinposters ontvangen. De doos waar ze inzaten was beschadigd, hierdoor ook 1 van de tuinposters...... Helaas is dit bedrijf niet telefonisch bereikbaar, dus 's avonds nog e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie kwaliteit. Aan de randen extra versterkt. Mooie kleuren en mooi strak te bevestigen. Snelle levering in goede verpakking.
Reakcja na opinię
De communicatie met dit bedrijf verliep uitstekend; men was erg betrokken en persoonlijke aandacht stond hoog in hun vaandel. Het geleverde product met verkeerde afmetingen werd per kerende post verva... Zobacz więcej
Tuinposteropmaat.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
De posters zijn mooi maar ik had het ook al eerder gelezen echt superscherp zijn ze niet. Komt waarschijnlijk ook omdat ik een vrij grote variant heb besteld. Kwaliteit ziet er verder prima uit. De schroefjes en ringetjes die je erbij kan bestellen zijn echt belachelijk duur. Op de foto lijken het geavanceerde ringen met bouten maar in het echt stelt het helemaal niks voor. Bij de action haal je hetzelfde voor waarschijnlijk 10% van de prijs. Ook kan je alleen 4 of per 12 bestellen, waarom niet per 2 en daar zelf aangeven hoeveel van 2 aangezien de zakjes per 2 zijn. Ook is het op de website onduidelijk hoeveel je nodig hebt. Er staat gaten om de 60 cm maar dit klopt helemaal niet. Er zitten veel meer gaten in wat overigens wel fijn is. Tip, geef exact aan hoeveel je nodig hebt. Conclusie mooi maar het kan beter.

Odpowiedź od TuinposterOpMaat.nl
Goed stevig en makkelijk op te hangen zonder welving in de poster
De posters waren makkelijk te bestellen en het resultaat was zeer mooi en snel geleverd.
Enig min puntje waren de bijgeleverde schroefjes.
Deze lijken totaal niet op het plaatje op de site en zijn gewoon normale schroeven waar je niks aan hebt want je kan de posters er niet een mer ophangen ,terwijl je er toch voor betaald.
Dus als ik weer bestel dan zonder de schroeven.
Correcte en snelle levering. De tuinposter is van goede kwaliteit! Moet nog opgehangen worden in de tuin - sfeerelement bij de hot tub/jacuzzi ... :)
We kregen ze echt snel thuisgestuurd en ze waren ook makkelijk op te hangen. Helaas had ik alleen 1 zakje met schroeven en plaatjes te weinig waarschijnlijk eruit gevallen.
Poster ziet er uit zoals besteld alleen erg verkreukeld aan een kant. Hopelijk gaan die er nog uit voordat we hem weg moeten geven
Snelle levering. Keurig en correct. Poster met prachtige kleuren.
Ik ben bij TuinposterOpMaat gekomen, via de mooie overzichtelijke website van dit bedrijf waar ook een mooie aanbieding op stond. Deze mooie posters zijn heel makkelijk te bestellen, en in diversen maten.
De leveren is ook heel snel, binnen een paar dagen mocht ik ze keurig netjes en goed verpakt ontvangen.
Extra betaald voor spoedverzending en dan wordt het niet op tijd geleverd. Reactie van klantenservice: we begrijpen dat het vervelend voor je is.

Odpowiedź od TuinposterOpMaat.nl
Doek besteld met controle , blijkt er een groot watermerk door te zitten en dan krijg je geen waarschuwing! Nu hebben ze kosteloos een nieuwe verzonden en deze is uitstekend !
Top afgehandeld!