Planten gekocht en geplant in maart. Zouden vanaf juli bloeien. 16 planten. 3 bloemen. Garantie op bloei (zoals vermeld op de website) is echter (kleine letters) 2 maand. Hoe kan ik planten beoord... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Waarschuwing: Bestelling wordt kapot aangeleverd. Hier een foto van gemaakt en opgestuurd. Je krijgt een ticketnummer met het verzoek om per vraag niet meer dan één email te sturen. Twee dagen l... Zobacz więcej
Wat een enorme teleurstelling toen ik vrijdag mijn bestelde 2 ganzerik op steel bezorgd kreeg. Ipv een mooie grote bol met gele bloemen, was het een armzalig klein plukje groene blaadjes ergens b... Zobacz więcej
Leveren niet en raegeren niet op email en telefoon. Ze opereren op facebook onder de tuinflora.com. commentaren op facebook geven aan dat ze al meerdere mensen hebben opgelicht. ze operen onder meerde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Snelle levering, vermoedelijk goede planten(kan er nog niets over zeggen het is winter), zeer goed verpakt
Wat een slechte winkel.oplichyers!
Wat een slechte winkel.oplichters!
Wij bestellen planten, bij levering is het nog geen tiende van het beloofde.
Telefonisch contact is zeer slecht.
Emails naar de klantenservice worden zogenaamd niet ontvanhen
Eén keer en nooit meer!
We hebben onze bestelling maar gedeeltelijk gekregen. De bestelling was bijna volledig, maar niet geheel in orde. Een paar planten ontbraken, een azaleasoort werd vervangen door een rozenplant. De plantjes lijken in orde, maar zijn kleiner dan verwacht. Bijkomend is het niet mogelijk om contact op te nemen met tuinflora.nl want de opgegeven nummers op de site zijn niet in gebruik. Verder kwam de bestelling ook later aan dan verwacht (niet geleverd binnen 24 uur) Tijdens de leverdag liep de bezorging door DPD vertraging op. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar een vrachtwagen die maar liefst 2 lekke banden krijgt ineens??
M.b.t. tot de site willen wij nog meegeven dat je deze niet met alle browsers kunt bezoeken. Toen ik het mailadres wou opzoeken om de firma te mailen, gebruikte ik Firefox en die meldde beveiligingsissues en het ontbreken van een TLS-handshake.
Kleine planten, hier en daar beschadigd
Planten zijn geleverd in een dichte doos en veel kleiner dan verwacht. Ook tijdens transport beschadigd. Ik had meer verwacht, zeker van de gatenplant.
Goed spul goede communicatie goed…
Goed spul goede communicatie goed verpakt. kreeg paar gratis plantjes bij helemaal niks op aan te merken. Top.
Tevreden klant
Goedkope planten, snelle levering, goede kwaliteit Ik ben tevreden.
Los het zelf maar op
Mijn moeder heeft een account op de site, en al vaker besteld. Nu moest ze haar privacy-verklaring opnieuw goedkeuren en zijn al haar gegevens veranderd (terug oude gegevens) zonder dat ze het wist. Ze besteld plantjes en die komen niet aan. Bellen naar de winkel ging niet (3 verschillende nummers en geen enkel in gebruik??) dus mailtje gestuurd en kreeg het meest stomme antwoord ooit: los het zelf maar op. Naar DPD bellen gaat ook niet (betalende nummers) dus ook mailtje gestuurd, die lazen het pas 2 weken later en lieten weten dat ze het al hadden terug gestuurd. Van Tuinflora niets meer gehoord. Geen planten, geld weg.
Leuk moederdagcadeau, dus niet!
Bestelling vorige week geplaatst, verkeerde planten ontvangen, vrijdags meteen gebeld wordt gewoon niet opgenomen terwijl de winkel wel open is. Email gestuurd wordt niet op gereageerd! Vandaag, maandag weer gebeld, wordt nog niet opgenomen, leuk moederdagcadeau!
Zeer tevreden
Dit is echt een leuke en overzichtelijke website. Ik kreeg de bollen en planten die ik besteld had goed verpakt en snel thuisgeleverd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.