En fantastisk omsorgsfuld og professionel service da jeg kom og skulle bestille en bårebuket til et nært familiemedlem!! Den var SÅ smukt og de tilbød at aflevere den til kirken selvom jeg sagde jeg... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fine blomster . Blev dog ringet op tirsdag morgen om hvad tid bårebuketten skulle leveres til kirken… dette stod i bestillingen. Tænker der er en der har modtaget bestillingen men har glemt at skri... Zobacz więcej
Super god proces med at bestille bårebuket og få skræddersyet både bånd med tekst og et flot kort. God og simpel webløsning og rigtig god service i butikken. Bruger stort set aldrig andre blomsterbuti... Zobacz więcej
Også denne gang er jeg fuldt ud tilfreds med Tuana. Virkelig flot buket. Som jeg ved vil holde virkelig længe, da buketter fra Tuana altid holder sig flotte virkelig længe. Rigtig fint håndskrevet kor... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
God service - hver gang
Det fungerer hver gang, jeg laver en bestilling. Tak for den gode service.
Bare den bedste blomster butik
Hos Tuana mødes man altid med venlighed og smil - altid smukke og friske blomster - selv om jeg nu bor i Rødovre er Tuana min foretrukne blomster butik
Blomster fra Tuana blomster Albertslund anbefales
Buketten svarede til foto.
Alt klappede med hurtig bekræftelse og besked om endelig levering. Kan klart anbefale blomster leveret fra denne Tuanablomster i Albertslund
Jeg bestilte bårebuketten over nettet
Jeg bestilte bårebuketten over nettet. Min datter, som deltog i bisættelsen, skrev at buket og bånd var meget flot. Jeg fik tilsendt et billede og alt var lige dom jeg havde ønsket mig. Tak for det.
Topkarakter til både service og vare.
Meget fin service; yderst venlig og imødekommende. Og bårebuketten var dugfrisk og meget smuk.
Altid smukke og friske buketter.
Altid smukke og friske buketter.
Leveres hurtigt og man får besked om når buketten er leveret.
Virkelig god service
Virkelig god service, hurtig levering og mange valgmuligheder af blomster og gavekurve, det skuffer aldrig ❤
Utrolig smuk buket som blev leveret…
Utrolig smuk buket som blev leveret meget hurtigt og som aftalt 👍👍. Tak
Ikke friske blomster
Blomsterne var ikke helt friske. Jeg troede, at buketten var større.
Altid den bedste service 🫶
Flotte blomster
Tuana leverede til en lokal begravelse. Smuk kistepynt og buketter - leveret i god tid til arrangementet
TAK
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.