Awful service as they deliver to you…
Awful service as they deliver to you wrong items, not that you ordered
Awful service as they deliver to you wrong items, not that you ordered
Comprei um pente, a descrição dizia, pente de madeira de Sandalo. O pente é de plástico. Não recomendo.
I ordered two MITSU-BISHI HI-UNI 2B graphite pencils.
I received two MITSU-BISHI UNI 2B graphite pencils.
"HI-UNI" and "UNI" are two different grades.
"HI-UNI" is the top-of-the-line model. Not "UNI".
Anyone can make a mistake. The main thing is to acknowledge it and set things right.
So, I am waiting for what I ordered: two MITSU-BISHI HI-UNI 2B pencils. Thanks
I have been looking for an extra fine Japanese fountain pen for under $100 for more than a year. I am so happy with my purchase!
Varning för detta företag! Jag beställde och betalade varor. Efter en månad kontaktade jag kundtjänst, som svarade att paketet hade kommit i retur och att man skulle återbetala mig. Det har gått flera veckor sedan dess. Jag har mejlat kundtjänst flera gånger men inte fått något svar. Inga pengar är återbetalda.