1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Hos TSM Drive tilbyder vi en unik, nærværende og passioneret kørekort oplevelse, som tager udgangspunkt i dig og dine behov. Vi inddrager kursisterne for at være sikre på alle er med.

4,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Kørekort i øjenhøjde

Jeg havde et rigtig godt forløb med Thomas. Lige fra første dag i kravlegården til den store dag til køreprøven, blev jeg mødt på en venlig og engageret måde. Thomas er et meget rummeligt menneske og har flair for at lære fra sig, han er altid imødekommende og har fuld forståelse for, hvor nervepirrende og uoverskueligt det kan føles, at sidde bag rattet for første gang. Thomas kan varmt anbefales, hvis man ønsker et grundigt, men også sjovt kørekortsforløb.

28 czerwca 2025

Hej Magnus
Mange tak for din anmeldelse den sætter jeg stor pris på 😀
Det har været en fornøjelse at køre med dig og det glæder mig du har haft en god oplevelse 🙏😀

Oceniono na 5 z 5

Thomas var rigtig engageret og…

Thomas var rigtig engageret og passioneret. En dygtig kørelærer som både kunne have det sjovt, og tage det seriøst. Kan helt klart anbefales!

16 września 2025

Hej Magnus
Tusinde tak for din anmeldelse.
Det glæder mig meget du kunne mærke mine værdier som kørelærer.
Mvh Thomas kørelærer

Oceniono na 4 z 5

Det var sjovt at køre med Thomas

Det var en god oplevelse med Thomas kørelærer har en god måde at lære folk han er sjov og hyggeligt at køre med ham

22 maja 2025

Hej Carl
Mange tak for din anmeldelse det glæder mig at du har haft en gods oplevelse under dit kørekort forløb

Oceniono na 5 z 5

Thomas er den bedste kørelærer

Thomas er den bedste kørelærer - hyggelig, rummelig og rar fyr der ser den enkelte elev. En fantastisk oplevelse - og en stor anbefaling herfra. Glæder os til lillebror skal tage kørekort hos ham 😊😊

20 lutego 2025

Hej Maria
Mange tak for jeres anmeldelse. Det har været en fornøjelse at køre med Marcus. Jeg glæder mig til at køre med lillebror :-)

Oceniono na 5 z 5

TSM Drive er den bedste køreskole for…

TSM Drive er den bedste køreskole for dig, som gerne vil din kørsel seriøst og ikke bare for kørekortet.

Thomas er en rummelig fyr med humor, engangement og ikke mindst seriøsitet.
Thomas sørger altid for, at alle er med i teori timerne. Hvis du ikke forstår, så tager han imod med åbne arme og giver ikke slip før du har lært det.

18 kwietnia 2025

Odpowiedź od TSM Drive

Tusinde tak for du anmeldelse 🙏
Den sætter vi stor pris på 😀
Især når ens elever føler vores værdier og formål. 👊💪 Tusinde tak 🙏

Oceniono na 5 z 5

Hos TSM køres der ikke på kantsten

Thomas er en fantastisk hyggelig gut, med en utrolig evne til at gå på den hårfine grænse, mellem profession og relation. Gennem mit kørekort-forløb har jeg følt mig imødekommet, og lært en masse på en engagerende måde. Derudover er han nem at få fat på og rykker gerne rundt, så køretimen kan startes fra din skole, eller hvis der kommer noget i vejen.

14 marca 2025

Hej Mikkel
Tusinde tak for din anmeldelse.
Det glæder mig utrolig meget at du har følt dig imødekommet og har mærket engagementet. Da det er en af mine helt store værdier.
Rigtig meget held og lykke fremover...

Oceniono na 5 z 5

Thomas er en super rummelig og sød…

Thomas er en super rummelig og sød kørelærer som tager højde for elevernes forskelligheder. Kan varmt anbefales til alle, især hvis man kræver lidt mere tålmodighed end andre.

Jeg har selv socialangst og er ordblind, og han var den bedste til at tage i mod det og mig

20 czerwca 2025

Hej Sarah
Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for at du har haft en god oplevelse. Da det er det vigtigste for mig. God vind fremover.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej