Luna Recenzje

2,3

BLUFFföretag som efter4 månader fortfarande inte levererat produkten trots att dom fått betalt. Skälet att jag betalade var att jag inte vill få betalningsanmärkningar och dom hotade med inkasso oc... Zobacz więcej

Incredibly easy to use and makes my work so much easier! The platform is also constantly updating new features and repeatedly surprises me with new tools I didn’t even know I needed in the first place... Zobacz więcej

Är du inte nöjd med varan och vill returnera är det inte möjligt. Du får erbjudande om olika rabatter och information om att du själv får betala returkostnad till Asien även om de skickat fel produkt

Luna is the AI content platform that helps you create Original & Engaging content 10x faster.

Słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

SCAM! DO NOT USE PRODUCT

I cannot warn people enough: stay away from Luna.ai. They took my credit card information and charged me immediately, but I have been completely unable to actually use the product. It is a predatory, scam-like experience where you pay for a service that simply doesn't exist or is inaccessible. Save your money and your sanity—do not give this company your details. I would never recommend this to anyone.

14 kwietnia 2026

BLUFFföretag som efter4 månader…

Skälet att jag betalade var att jag inte vill få betalningsanmärkningar och dom hotade med inkasso och kronofogde om jag inte betalade.
oseriösa pajasar,inte undra på att dom härjar på nätet för fysisk butik hade ju kunderna fått tag på dom.
och klarna backar upp dessa oseriösa handlare

14 grudnia 2023

Retur ej möjlig

16 grudnia 2023

So far so good ☺️

So far so good! I’ve only been using Luna for 1 day but already can tell how easy it is to navigate the page and how much potential there is. Can’t wait to fully dive in into this experience.

10 marca 2023

Wow!

Wow! Only used it a couple of times but I have been blown away by how easy it is to use and how well it follows instructions.

2 lutego 2023

Good job Luna!

Luna was very easy to use and created very intersting content even with basic prompts. Good job Luna!

22 grudnia 2022