Imperium Truck Matysek
Jako firma Imperium Truck Matysek, wyrażamy zadowolenie ze współpracy z Truck 1.eu, a w szczególności z naszym opiekunem biznesowym Panią Joanną Bujakowska. Wysoka kompetencja i doradztwo ułatwia działanie.
Truck1 is a specialised trading platform launched in 2003. Customers from all over the world can use Truck1 to buy and sell commercial vehicles, heavy duty machines, equipment. The catalogue includes used and new trucks, trailer and semi-trailers, construction and agricultural machinery, light commercial vehicles, spare parts, etc.
Polska
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Truck1.eu to solidna platforma reklamowa, ale ma swoje wady. Obsługa klienta nie zawsze jest dostępna – trudno się dodzwonić, a na maile nie ma odpowiedzi. Z drugiej strony, jako narzędzie do promocji i sprzedaży maszyn używanych sprawdza się całkiem dobrze. Platforma jest przydatna, a działania marketingowe pomagają docierać do klientów. Ogólna ocena: 3/5.

Odpowiedź od Truck1
Współpracujemy z firmą już od kilku lat. Rzetelna firma z elastycznym podejściem do klienta. Polecamy !
Świetna firma otwarta na współpracę i rozwijanie biznesu. Zacząłem sprzedawać do innych krajów UE dzięki ogłoszeniom na portalu. Udało mi się sprzedać w dniu dzisiejszym 6 opon w rozmiarze 710/40-24.5.
POLECAM!!!
Bardzo dobry portal sprzedażowy. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Eleną. Zawsze miła i pomocna, we wszystkich sprawach służy pomocą. Najważniejsze że nasze autka się sprzedają polecam.
Dbanie o klienta, firma Truck1 w sposób doskonały dba o swoich klientów. Moim opiekunem jest Pani Elena, przesympatyczna Pani, która pomaga w procesie sprzedaży moich maszyn. Pani Elena co jakiś czas dzwoni, rozmawiamy czy wszystko w porządku oraz czy w czymś może pomóc. Pomaga również w stawianiu nowych maszyn oraz dba o odświeżanie starszych ogłoszeń. Wszystkie wyżej wymieniony punkty powodują, że liczba klientów jest coraz większa. Otrzymuje duża liczbę zapytań o moje maszyny oraz ze sporą częścią prowadzę negocjacje.
Serdecznie dziękujemy portalowi truck1 za współpracę.
Strona działa świetnie. Pomogło pozyskać nowych klientów
Dzięki firmie Truck1 udało się pozyskać nowych klientów. Świetny kontakt z opiekunem.
Serdecznie pozdrawiam Panią Agnieszkę z Truck1 - pełen profesjonalizm:)
Duże zainteresowanie ogłoszeniami. Miły kontakt z administratorem. Polecam!
zero zainteresowania ,raz na tydzień przychodzi mail z poczty gmail wysyłany przez pracowników truck1 o treści "Hello, I am interested in Iveco daily. Please contact me." po odpisaniu zero kontaktu
ściema i jeszcze raz ściema
nie polecam szkoda kasy

Odpowiedź od Truck1
Czytelna strona, ogłoszenia aktualizowane na bieżąco.
Dobry kontakt z opiekunem.
Współpracuję z Truck1 już jakiś czas i całą pewnością mogę polecić portal, weszliśmy z większym zestawem i to co najważniejsze - inwestycja się zwraca. To co mnie przekonało to cena w stosunku do zasięgów.
Nie polecam. Założyłem płatne konto na tym portalu aby sprzedawać sprzęt. Otrzymuję teraz fikcyjne zapytania, że niby jest zainteresowanie moim towarem. To fikcja. Zawsze są to maile z gmail i nigdy nikt później już nie odpisuje na moje pytania. To stara praktyka nieuczciwych portali sprzedaży.

Odpowiedź od Truck1
Doskonała obsługa! Przyniósł nam wielu nowych klientów. Co istotne, kiedy wypróbowaliśmy reklamy banerowe, z czasem zwiększyliśmy sprzedaż.