I'd give them no stars
I'd give them no stars. They won't respond to me in the chat. Didn't realise it's the same person who scammed me from Richmond Super. Don't go near them
Jeg hadde en pumpe som ikke virket riktig. Jeg skrev til Tropex, og de sendte meg en ny. God service og fantastisk til å følge opp!!!!
Veldig god hjelp og suveren kunnskap om hva de holder på med. Fikk reparasjon på ødelagt pumpe (som jeg selv hadde ødelagt) og strålende opplevelse det hele.
Bestilte noen planter, og litt annet. Samt noen gråsugger som skal hjelpe til med biomangfoldet i dammen. Dette kom frem i veldig dårlig kvalitet. Og suggene var døde. Sendte dem en mail, og da dem tilbake melding om dette. Fikk ikke svar før jeg hadde sendte flere mail. Her ble jeg møtt med lite velvilje til og ordne opp, og ble kalt en løgner. Fordi de hadde sendt så mange andre, der det hadde gått fint. Jeg fikk muligheten til å sende hele ordren i retur. Men da det kun var suggene som ikke hadde overlevd. Ba jeg om nye. Etter noen uker var dette fremdeles ikke gjort. Så jeg sendte de en mail at det var bare å drite i. Den svarte de heller ikke på. De har ett veldig godt rykte. Men jeg handler aldri der igjen.
handel til hagedammen gikk bedre enn forventet. betjeningen der, spesielt Kjetil, ga oss masse god informasjon både på aktuelle produkter og for stell av koi og anlegg. anbefalte oss kunn det mest nødvendige, og ikke alt mulig annet kjekt og ha som mange andre ville prøvd prakke på oss. er dere ute etter trygg handel og gode informasjoner er dette plassen og dra til. ikke verst på priser heller:) vi kjører gjerne de 2 timene inn til dem for vidre handel ettersom dammen blir større :)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.