Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Trolle Reklame. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange via telefon og e-mail uden held. Telefonen bliver aldrig taget, og mine e-mails er aldrig bl... Zobacz więcej
Opsig jeres aftaler på email så har han ingen juridisk ret til, at kontakte jer. Hvis han stadig sender opkrævninger så politianmeld firmaet. Det har år tilbage været et fint firma men virker nu til,... Zobacz więcej
Vi bestilte en ny hjemmeside for et års tid siden, har fået noget halvfærdigt materiale og langtfra hvad der blev bestilt. Vi har desværre betalt forud, men ikke fået hvad der blev aftalt og kan ikke... Zobacz więcej
Hos Collectra I/S har vi været yderst tilfredse og super glade for brugen af Trolle-Reklame. Vi fik personlig betjening af Julie både før, under og efter forløbet, og hun tog sig tiden til at lytt... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
SEO bureau & reklamebureau i både København, Aarhus & Odense som tilbyder virksomheder design af hjemmeside, webshop, logo design, visitkort. Derudover er vi eksperter indenfor Google Adwords optimering samt søgemaskineoptimering. Alle priser produkter og ydelser tilbydes til en fast lav pris.
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Dania
- 71993249
- info@trolle-reklame.dk
- trolle-reklame.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig god service!
Nemt og super professionel vi fik et…
Nemt og super professionel vi fik et mega fedt logo tak
Logo design
Lever helt op til det lovet!
Fedt med YouTube klip så kan klart anbefales
Altid god service og professionelt…
Altid god service og professionelt arbejde.
SÅDAN!!! Service og kommunikation i top...!!!
SÅDAN!!!
Som et mindre håndværkerfirma er det super cool at få en simpel, enkel, hurtig, tryg og smidig behandling... Perfekt sagsbehandling med god tone og fantastisk service... kan KUN anbefale Trolle 100%
Stor anbefaling til Trolle Reklame
Stor anbefaling til Trolle Reklame. Jeg er blevet undervist og coachet omkring hjemmeside og markedsføring. Dvs. at Trolle har gennemgået min eksisterende hjemmeside, kommenteret via uddybende videoer, hvorefter jeg så selv har lavet ændringerne på mit site. Det har været nemt og overskueligt – videoerne har været grundige og er kommet omkring alt.
Det har betydet rigtig meget for min virksomhed, at jeg nu er helt i top ift. søgeord.
Kan varmt anbefale Trolle til hans coaching forløb.
Charlotte fra StyleB4sale
Altid effektiv og hurtig respons
Altid effektiv og hurtig respons. God til at fange de ting man ønsker i forhold til design og opbygning.
Kan klar anbefale Trolle Reklame 👏👏
Virkelig god kommunikation
Virkelig god kommunikation, meget fint forløb. Jeg er meget tilfreds med resultatet.
Engageret
Engageret, ualmindelig hjælpsom og dygtig - tingene bliver lavet også når man ikke er en haj selv - så er der kreative løsninger for at guide, vejlede og hjælpe.
SUUUUPER cool anbefaler GERNE
Er fuldt ud tilfreds med jeres hjælp…
Er fuldt ud tilfreds med jeres hjælp til at lave min hjemmeside,
så 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale Trolle Reklame.
Kan varmt anbefale Trolle Reklame.
Jeg sendte et eksempel og på 2 dage havde vi det logo vi skulle bruge.
100% tilfreds :-)
God oplevelse
Superfedt resultat og en god oplevelse af at de havde forstået hvad jeg ville have med det samme.
Sublimt stykke arbejde udført af Trolle…
Sublimt stykke arbejde udført af Trolle - han blev ved indtil jeg var tilfreds. Kan klart anbefales. Skal nu til at bruge ham igen og ser frem til samarbejdet.
God service og hurtig respons
God service og hurtig respons. Vil klart bruge ham igen.
Design af hjemmeside og logo
Trolle leverede en superfin hjemmeside og logo til vores virksomhed. Professionelt arbejde og stor tålmodighed med en kræsen kunde. Alt blev leveret efter aftale og til tiden. Tak.
Top professionel og virkelig tålmodig
Top professionel og virkelig tålmodig. Det kan kun blive 5 stjerner.
Super hurtig og professionel service
Super hurtig, professionel og priserne er virkelig gode.