Goede deskundige medewerker, vriendelijk, geeft goede en eerlijke informatie en legt alles duidelijk uit. Is pas tevreden als de klant dat ook is. We zijn zeer tevreden!
Zobacz, co mówią recenzenci
Tv heeft voortdurend storing: stilstaand beeld, krakend geluid, etc..Ik heb Trined vele malen gebeld, maar het lukt ze niet om de storing op te lossen. De powerline adapters hebben heel lang goed gewe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat ontzettend slecht dat je gewoon 14 dagen te vroeg van alles wordt afgesloten, terwijl we toch echt de juiste datum hebben doorgegeven. Inmiddels 4x gebeld, maar je weer aansluiten ho maar!! Geen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al jaren super tevreden klant van trined. Prettige klantenservice, doen wat beloofd werd, gewoon goede kwaliteit. Internet super stabiel ook qua snelheid. Ervaring met andere providers zoals Ziggo w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
TriNed is jouw lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. We hebben al 25 jaar ervaring en dat merk je aan onze stabiele diensten en snelle service. Ons motto? Wat we doen, doen we gewoon goed!
Dane kontaktowe
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
TV betalen zonder dat het is besteld
Vorig jaar is in ons park de internetprovider Greennet overgenomen door Trinet.
Alle contracten van de +/- 150 huizen zijn overgenomen door Trinet.
Veel contracten hadden geen TV in het contract.
Nu berekend Trinet iedereen ruim €12 voor TV omdat dat niet is los te koppelen van hun contract.
Hoe kan het bestaan, dat er kosten in rekening gebracht worden en automatisch wordt afgeschreven voor een service die in nooit heb besteld?????
De klachtenservice heeft maar een antwoord en dat is; het is onderdeel van het contract.
Kosten in rekening brengen en automatisch afschrijven zonder goedkeuring cliënt is strafbaar

Odpowiedź od TriNed
Goed stabiele verbinding en goede service bij problemen
Al meer dan 5 jaar tevreden klant bij Trined.
Internet, telefoon en televisie.
Altijd stabiele verbinding en snelheid.
Wel eens een interruptie van het internet maar iedereen moet wel eens een update draaien. Binnen enkele minuten weer online. Meestal ‘s nachts dus valt meestal niet op.
Twee keer problemen gehad met de glasvezel verbinding. Eerste keer 1,5 jaar geleden. Contact via WhatsApp ging heel snel en probleem werd snel opgepakt met duidelijke instructies om zelf dingen te checken. Uiteindelijk probleem hersteld.
Gister helaas weer een probleem met de glasvezel verbinding. Ook nu weer via Whatsapp contact gehad en uiteindelijk monteur moeten inschakelen.
Deze stond de volgende dag al voor de deur en was zeer vriendelijk en had zeer snel de verbinding kunnen herstellen. Defecte glasvezel modem.
Geen moeilijke vragen, snel handelen zodat de klant weer vooruit kan.
Heel veel dank Burak voor de goede service aan huis maar ook de mensen op kantoor die net zo belangrijk zijn.
Een zeer tevreden klant.

Snel opgelost
Ons internet/ tv probleem is razendsnel opgelost. De ene dag bellen en de volgende dag al een monteur.
Osman heeft ons supergoed geholpen , hij was zeer vriendelijk en behulpzaam en ook kregen we van hem nog wat goede adviezen.

Slecht bedrijf
Slecht bedrijf! Voor je het weet zit je aan een contract vast terwijl er 3x gebeld is, gewatsappt en zelfs gemaild, om niet akkoord met ze te gaan. Vervolgens word er pas gereageerd na 2 weken bedenktijd dus zit je aan ze vast!!
Vervolgens sluiten ze het bij je aan maar is er geen internet, monteur laat je gewoon zitten want dit is een"" basis aansluiting ""
Ze beloven je niet zonder internet te laten zitten, maar dit doen zij wel! Zelfs 4 dagen zonder tv en internet omdat niemand ergens iets van af weet.
Klantenservice neemt sowieso haast de telefoon niet op. Minimaal 20 min wachten iedere keer

Odpowiedź od TriNed
Ik ben al een tijdje klant en zeer tevreden
Ik ben al een tijdje klant.
en net een update gedaan naar een beter abonnement, de monteur heeft alles netjes aangesloten, en was heel vriendelijk en behulpzaam ik ontvang alleen geen tv met mijn bestaande router na grondig onderzoek te hebben verricht de conclusie
zei de monteur me hij doet het nog wel maar this tijd voor een andere want het is een oudje waardoor te weinig kracht voor signaal.
na ook een uur met de klantenservice gebeld te hebben hoe ik dit het beste kan oplossen ben ik weer een hele ervaring rijker na de vele goede adviezen en raadgeving van beide kanten betreft aansluiting kabels en welke opties ik nogml meer had.
(een zeer fijn humoristische gesprek)
ik ben dan ook enorm te spreken over de communicatie en het echt meedenken petje af Trined ik ben zuitermate tevreden dat wordt een nieuwe router heel erg bedankt daarvoor mag ook eens gezegd en gedeeld worden!

Odpowiedź od TriNed
en weer een aanmaning en nog steeds…
en weer een aanmaning en nog steeds geen borg teruggestort! de soap duurt maar voort. en duurt maar.... hoelang nog?
wat een afschuwelijk bedrijf!!!!!

Odpowiedź od TriNed
I talked to the most client friendly…
I talked to the most client friendly customer service operator ever!
A man willing to listen to the customer with a problem. And also willing to solve the problem. A kind man and fair!
Hope he will have a very nice vacation.

Odpowiedź od TriNed
De monteur (Osman) was zeer kundig
De monteur (Osman) was zeer kundig, heel vriendelijk en behulpzaam ! Had het probleem meteen gevonden en het was snel opgelost.

Contact omtrent contact
Vandaag contact gehad met een medewerker omtrent mijn contract.
Al enige tijd zat ik met vragen tot dat een medewerker genaamd Glen mij zo fijn geholpen heeft. Zeer kundig en ook geduldig heeft meneer mij verder kunnen helpen. Dit waardeer ik enorm!

Odpowiedź od TriNed
Internet goed, maar beleid teruggave apparatuur bizar
De internetaansluiting is gewoon goed. Dat is niet mijn probleem met Trined.
Recent heb ik besloten om een eigen modem/router te kopen zodat ik én af ben van een apart modem en een aparte router en van Huawei.
Keurig geholpen door de helpdesk om het up and running te krijgen.
Maar... nu wil ik modem en router inleveren en mijn borg retour, krijg ik dat niet omdat ik pas mag inleveren bij einde contract. Niet echt logisch toch?
Als ik - al dan niet gedwongen door beperkt glasvezelaanbod op mijn locatie - bij Trined blijf/moet blijven krijg Trined t.z.t. een zwaar verouderd modem. Zal ik de apparatuur dan maar op Marktplaats zetten??

Opgelost.
Bij de klantenservice goede tips gehad om het probleem op te lossen. Vriendelijke meneer die ook luisterde.

Oude contract
Ik kreeg een telefoontje over een mogelijk overstap naar Trined. Op mijn vraag hoe het zat met het oude contract, werd mij verteld dat Trined niet door zou gaan als bleek dat ik nog een oud contract had. In vertrouwen hierop heb ik ja gezegd. Echter nu bleek dat dat binnen 14 dagen had gemoeten. Geen enkele vorm van excusses over foute voorlichting. Geen gemaakte afspraken na komen. U zit er aan vast.
In goed overleg opgeschort tot mijn contract bij Ziggo afloopt. En dat duurt nog een tijd

Odpowiedź od TriNed
Waarom is zonder bericht onverwacht…
Waarom is zonder bericht kanaal 50 (ons) niet meer te ontvangen terwijl hij wel in het zenderpakket vermeld staat.

Odpowiedź od TriNed
Ten einde raad, maar problemen zijn opgelost
Ten einde raad, wat een drama. Inmiddels al enkele maanden zit ik met een klapperende internetverbinding en een slecht TV signaal wat resulteert in blokken en strepen of helemaal geen beeld. Ik ben al jaren klant en tot deze ellende begon tot tevredenheid. Echter, ergens in oktober vorig jaar kreeg ik plots een mail met daarin de mededeling dat ik een nieuw abonnement had afgesloten. Geen idee maar navraag gaf duidelijkheid. De huisaansluiting (FTU) zou worden vervangen en dit betekende een tevens een nieuw contract. Vreemde gang van zaken, maar oké. De dubbel ingehouden borg werd alsnog netje gecorrigeerd. Overigens wat positief is, de telefonische wachttijden zijn nooit lang. Echter, nadat FTU is vervangen zijn de problemen, voor mijn gevoel, begonnen.
Ik heb inmiddels 4(!) monteurs over de vloer gehad. Talloze telefoontjes en app berichten. Twee keer aantal uren vrij moeten nemen en een hoop ergernissen verder werkt het nog steeds niet naar behoren. Ik heb een lange adem en snap dat sommige storingen lastig zijn. Zeker wanneer deze zich niet consequent voordoen, maar ik vraag mezelf af of Trined dit opgelost krijgt.
Als dit niet zo is, geeft dit dan aan en compenseer mij voor de dienst die afgelopen maanden niet waargemaakt kan worden. Dan weet ik waar ik aan toe ben en ga verder met een andere aanbieder. Sorry Trinded maar het is niet vanzelf "gewoon goed"
Klantnummer invullen lukt ook niet, ik kan niet meer inloggen bij "mijn Trined". Ik zal mijn abonnement nr. invullen
28 mei
Inmiddels is mijn klacht opgepakt, zijn er heldere afspraken gemaakt en kunnen we op weg naar een definitieve oplossing. Trined reageert snel op mijn review en dat vind ik netjes.
24 juni
We zijn er bijna, maar nog niet helemaal.
De problemen lijken definitief opgelost. Oorzaak, naar ik begreep, zat niet in mijn huis maar in de glasvezelkast (zucht). Na deze werkzaamheden ben ik gebeld door medewerker van Trined ter controle. Deze vriendelijke medewerker bood mij aan om de eerder onnodig geplaatste splitter in mijn huis aan mij terug te betalen. Deze kostte mij 28,79 en Trined heeft gisteren 23,79 verrekend met de maandfactuur. Vreemd maar goed. Ik heb bij deze medewerker aangegeven dat ik eerder heb gesproken met Dhr Mo. Deze medewerker heeft snel gereageerd op mijn klacht via Trustpilot. Hij heeft mij toegezegd te kijken naar een redelijke vergoeding voor de maanden dat de glasvezelverbinding niet naar behoren werkte en de daaruit voortvloeiende overlast voor mij als klant. Dat ik vond en vind ik correct. Dhr Mo gaf aan hier op terug te komen nadat de problemen waren opgelost. Bovendien gaf dhr Mo aan dat bij ik bij vragen direct naar hem moest vragen. Aantal weken verder ben ik zelf gaan bellen. Gisteren zou ik terug gebeld worden, helaas. Vandaag weer gebeld en weer het hele verhaal gedaan. Hij gaat mij vandaag bellen, ik ben benieuwd.
Conclusie voor nu, problemen zijn opgelost, we zijn er bijna maar nog niet helemaal. Werk het ook netjes af voor mij als klant en doe wat je beloofd.
24-06 17:43
Jammer en hier was ik al bang voor. Beloof geen dingen die niet waargemaakt kunnen worden! Dat ervaar ik als erg vervelend. Kleine moeite lijkt mij om dit af te werken. Het lukt wel om snel te reageren op een review, had ik deze niet geplaatst had ik weer twee dagen niets gehoord.
26 juni
Vandaag ben ik gebeld door Trined en samen met Dhr Mo het hele proces nog eens doorgenomen. Er is mij tevens een netjes voorstel (plus klein extraatje) gedaan om mij tegenmoet te komen mbt het ongemak en de hinder. Hiermee is het boek gesloten en ben ik voor de komende jaren hopelijk weer een blije en tevreden klant. Ik pas mijn beoordeling op eigen initiatief aan. Natuurlijk was er een boel ergernis, maar ik heb ook begrip voor de in mijn geval complexiteit van de storing. Trined heeft steeds zijn goede wil laten zien om tot een oplossing te komen. 1 Ster aftrek, de communicatie kan soms wat beter en ik hoop dat ook Trined dit in de interne evaluatie meeneemt.

Odpowiedź od TriNed
Totaal geen empathie met oudere…
Totaal geen empathie met oudere gehandicapte mensen.
Een mail sturen na telefonisch contact met mijn man.
Ik was in het ziekenhuis en werd de volgende ochtend gebeld en wist nog van niets.
Nu zeggen dat ik accoord was met eindigen van bedenktijd en moet nu 250,00 betalen omdat we niet met ze in zee willen.
Donderdag mail en vrijdag bellen??
Dat is wel erg kort voor ouderen!!!!!

Helemaal top
Stabiel internet, behulpzame en vriendelijke klantenservice!

Odpowiedź od TriNed
Geen lange wachttijden als er een keer…
Geen lange wachttijden als er een keer iets is

Odpowiedź od TriNed
goede levering en hele goede service
Goed tv beeld, snelle computer via internet en een geweldige service als er iets mis zou zijn.
Bel s'avonds dat een zender flikkert. Ze lossen het achter de schermen op. 5 minuten later weer goed beeld.
De service heeft veel openingstijden zijn vriendelijk en kundig.

Odpowiedź od TriNed
Probleemloos TV kijken en internetten!
Probleemloos TV kijken en internetten!
Al 3 jaren een abonnement, maar nog nooit problemen gehad.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.