Svindel! Kina-skrammel og produkter uden nogen værdi sendes fra et lager i Holland. Intet reelt firma. De sælger bare kina-skrammel fra en lageradresse i Holland til stærkt opskruede priser!
Trimove
følger mig SNYDT! Har købt kattefontaner (drikke fontaner til katte) til en høj pris (i sammenligning med andre udbud) men når man vil købe filtre til dem, så melder de PASS! Varer de sælger er fra... Zobacz więcej
Virksomheden giver ofte en tilbagemelding ved. forestående levering .. Men - men , da jeg ordnede varen var der ingen information om at varen skulle afsendes fra Kina! Det ville være rart at vide... Zobacz więcej
Jeg blev første gang bekendt med Trimove.dk fra en Facebook reklame. Reklamen viste et smukt Smart Watch, med mange funktioner. Man kan måle EKG, blodtryk og puls, samt mange andre smarte funktioner!... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtigt levering men mangler…
Hurtigt levering men mangler information om at det kræver betaling for live oversættelse
Virksomheden giver ofte en…
Virksomheden giver ofte en tilbagemelding ved. forestående levering ..
Det ville være rart at vide .. ud fra annoncen får man det indtryk at varen bliver leveret fra en Dansk adresse.
Eftersom jeg ikke har modtaget varen
Eftersom jeg ikke har modtaget varen, og Trimove beder om en anmeldelse, kan jeg da ikke give flere **.
hurtig og præcis levering
Produktet er så godt som lovet… tog 8…
Produktet er så godt som lovet… tog 8 dage at modtage. Super tilfreds..
Min mini shaver kom til den lovede tid
Min mini shaver kom til den lovede tid, og fungerer særdeles godt.
Jeg er positiv overrasket over hvor let…
Jeg er positiv overrasket over hvor let det var at bestille og modtage ordren.
Og da jeg fik den bestilte ting var den i perfekt stand. Så kun positiv tilbagemeldinger herfra.
Pakken kom først efter 24 dage
Pakken kom først efter 24 dage, enorm lang leverings tid.
Der er ikke nogen pose med til opbevaring som der står i deres beskrivelse reklame på facebook.
Har haft kontakt med firmaet som meddeler at det medfølger ikke i deres produkt beskrivelse.
Leveringstiden er alt for lang
Leveringstiden er alt for lang. I mit tilfælde tog det 21 dage. Altså ca 1 uge mere end lovet. Noget skidt når man skal afsted på ferie og forventer at pakken er til rådighed.
Ellers gik forsendelsen uden problemer.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, og dyr returporto! Det kan ikke svare sig for mig at sende tilbage….
Levering var hurtigere end oprindelig…
Levering var hurtigere end oprindelig annonceret.
Hvordan kan anmelde et produkt eller…
Hvordan kan anmelde et produkt eller handel, når “man” ikke har modtaget bestillingen efter 21 dage?
At det tager over en måned foat få…varen
At det tager over en måned foat få varen jeg har ikke fået den endnu
God info.har ikke fået min pakke endnu.
tog sin tid,men tingene kom.
Fin fodhøvl der virker
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside
Rigtig god information om pakken og levering
Dejligt udvalg til fornuftige priser
Defekt bakkamera
I maj 25 modtog jeg et bakkamera som jeg ikke kan få til at virke efter mange forsøg. Det forbinder fint til tlf, men viser ikke noget. Det er desværre defekt og skriver "request service" Har siden 13/6-25 fået mails med "tak for din tålmodighed", brugsanvisninger og videoer om opsætning og alt er prøvet. Har flere gange bedt dem sende et nyt eller returnere mine penge.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.