Svindel! Kina-skrammel og produkter uden nogen værdi sendes fra et lager i Holland. Intet reelt firma. De sælger bare kina-skrammel fra en lageradresse i Holland til stærkt opskruede priser!
Trimove
følger mig SNYDT! Har købt kattefontaner (drikke fontaner til katte) til en høj pris (i sammenligning med andre udbud) men når man vil købe filtre til dem, så melder de PASS! Varer de sælger er fra... Zobacz więcej
Virksomheden giver ofte en tilbagemelding ved. forestående levering .. Men - men , da jeg ordnede varen var der ingen information om at varen skulle afsendes fra Kina! Det ville være rart at vide... Zobacz więcej
Jeg blev første gang bekendt med Trimove.dk fra en Facebook reklame. Reklamen viste et smukt Smart Watch, med mange funktioner. Man kan måle EKG, blodtryk og puls, samt mange andre smarte funktioner!... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
mystisk "støvsuger"
I har sendt den forkerte vare (en meget lille støvsuger)og det vil i ikke indrømme - varen kan jeg ikke bruge den er sikkert til en bil - jeg kan ikke få en adresse så jeg kan returnerer varen ???? - jeg og min mand er mega utilfredse og kan kun anbefale andre at de ikke køber noget som helst hos jer TRIMOVE - den ene stjerne er med pil nedad
Efter lang ventetid kom pumpen i dag
Efter lang ventetid kom pumpen i dag, glæder mig til at bruge den.
Min vare levede ikke optil god kvaltet…
Min vare levede ikke optil god kvaltet og funktioner som vist
Kan ikke anbefale at man handler
Kan ikke anbefale at man handler . Lang tids levering og så virker det ikke når man modtager det så uff en oplevelse
God ind pakning
Ventede lidt længe på varen, men detonering jo ferie tid.
Varen var godt pakket ind.
Solidt Fint ur
Ok produkt men lidt lang leveringstid
Ok produkt men lidt lang leveringstid
Retur varer og…kan ikke får vejledning
Prøvet at kontakte med jer med mail og med telefonen og Messenger men vi får en rigtig svar at hvordan skal vi returnere vare .varerne fungerer udmærket men den er ikke til denne størrelse som jeg kan bruge til det opgave så derfor jeg vil returnere det vejer fejler ikke noget jeg gør klar besked varer fejler ikke noget størrelsen ikke passer
Overvågningskamera fungerer ikke som…
Overvågningskamera fungerer ikke som beskrevet under produktet.
Det er fx ikke muligt at indsætte sd kort og optagelser kan ikke downloades og afspilles.
Køb ikke - det virker ikke.
Dårlig
Fik ikke det jeg havde bestilt, og kunne ikke sende det retur, en meget dårlig behandling og oplevelse.
Købte en Vandtæt Anti-Tyveri Mini…
Købte en Vandtæt Anti-Tyveri Mini Rejsesikkerhedsbox, virker meget robust og holdbar i materialet, desværre røg knappen tilbage af sig selv når ny kode skulle indstilles og kan derfor ikke bruges.
Da hverken den oprindelige 0000 eller den nye kode virker.
Hilsen Claus Hansen
Bought a hands-free vacuum cleaner
Bought a hands-free vacuum cleaner. I am under-impressed. It is not effective
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk
Firmaet er fup, som sender produkter fra Kina til 50x overpris. Så hellere købe fra Kina direkte gennem Shein, Wish og Aliexpress til langt billigere pris og faktisk have varen og forsendelsen forsikret.
De påstår, at man kan få penge retur. Dette overholder de dog ikke. Stik imod købeloven for nethandel,bilder de købere ind, at åbnede produkter ikke kan returneres. Det er ulovligt at nægte returnering af åbnede produkter købt online.
Gør jer selv en tjeneste og fald ikke for firmaets fupnumre. Produkterne er langt under kvaliteten de påstår og prisen er langt over, hvad de faktisk koster på kinesiske sider, som varerne faktisk sendes fra.
Købte et smart Watch ur
Købte et smart Watch ur. Uret er i for sig flot nok. Det er bare for stort. Og så kan jeg ikke finde det danske sprog som de lovede mig at der var.
Spørger ind til returnering. Det kan man ikke med mindre varen er skadet ved ankomst. Hvad er det for en dårlig service. Handler der aldrig mere.
Hurtigt godt og fine oplysninger
Trimove sender fra Kina
Trimove sender fra Kina, selvom det ikke står nogen steder på deres side. Har nu her efter 17dage, stadig ikke modtaget noget.
Jeg har længe bestilt varen et andet sted, som kom efter 2 dage. Så, hvis denne varer overhovedet dukker op på et tidspunkt, bliver den nægtet modtaget og sendt retur til afsender.
Det var en ok vare
track and trace står meget stille…
track and trace står meget stille ligenu, den har ikke rykket sig siden 10-7-2025, så jeg er på ingen måde imponeret over fremsendelsen som ikke er modtaget endnu
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.