Duidelijke foto's op de site, behangstaaltjes die gelijk zijn aan de kleuren die op de site getoond wordt. Groot formaat behangstalen (+/- A 4) Super snelle verzending. Ik ben super tevreden over dez... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooi, kwalitatief behang. Het had flinke vertraging door een storing bij de fabriek, maar daarvan werd ik keurig op de hoogte gehouden.
Reakcja na opinię
Trendy Kinderbehang heeft het mooiste behang voor de kinderkamers van nu. Met de populaire merken als Midbec, Borastapeter, Studio Ditte en Creative Lab Amsterdam heb je al het moois onder één dak! Van (bos)dieren behang en jungle behang tot bloemenprints en unicorns, de mooist prints en kwaliteit vind je bij Trendy Kinderbehang.
Stroinksbleekweg 48, 7523 ZL, Enschede, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Ik ben super tevreden over deze winkel.

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Snelle service en kreeg zelfs nog een mail om mee te denken/advies te geven over mijn bestelling. Top!

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Wilde behang omruilen voor andere kleur, na telefonisch overleg prima, snel en efficiënt opgelost.

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Wat een geweldige service!! Trendy Kinderbehang heeft van teststalen tot aan daadwerkelijke levering van het behang meegedacht en heeft er zelfs voor gezorgd dat de bezorging sneller plaats zou vinden door de leverancier.
Super vriendelijke, snelle en fijne communicatie! Ik zou iedereen Trendy Kinderbehang aanbevelen!

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Ik had behang besteld, en de kleuren vielen een beetje regen. Ik had daar een mail over gestuurd, en kon het zonder probleem ruilen,zelfs een geopende rol mocht terug.
Ik kan deze webshop zeer zeker aanbevelen

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Prachtig kwalitatief behang en snelle levering

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
snelle levering en met de hand achterop een staaltje het type behang geschreven.

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Prachtig behang uitgezocht voor de nieuwe kamer van onze oudste dochter, helaas ging het niet in één keer goed met behangen. Ontzettend fijn en goed contact gehad. Er werd meegedacht, naar oplossingen gezocht en het is na een aantal keer proberen helemaal gelukt!
Onze dochter (en papa en mama ook) is helemaal blij met haar nieuwe behang! En heel veel mooie complimenten over het behang!
Super service!
Prachtig behang!
Nogmaals bedankt voor het fijne contact en de mooie kamer die we dankzij jullie hebben kunnen realiseren

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Het voorbeeld is te klein (A4)
Je ziet zelfs de volledige tekening niet !
Voor €6,95 had ik tenminste een 50/50 stuk verwacht.

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Helder en duidelijke communicatie, afspraken worden na gekomen.

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Snelle reactie en goede kwaliteit behang! Super blij mee

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Zeer snel in reactie! Vriendelijk en behulpzaam. Snelle verzending. En prachtig behang!!!

Odpowiedź od Trendy Kinderbehang
Behangstaaltjes besteld. Deze lagen een paar dagen later al in de brievenbus. Hierdoor krijg je een goed beeld welke behang te bestellen, het maakt de keuze overigens niet makkelijker want ze waren alle 3 heel mooi! Gisteren de keuze gemaakt en de bestelling van het behang geplaatst. Ik ben zeer benieuwd hoe dit eindresultaat zal worden.