Zobacz, co mówią recenzenci
Rollmate besteld op 11 juni, op 10 juli ontvangen. Het produkt is precies als imschreven en werkt perfect. Tussentijds diverse mails gestuurd ivm lange levertijd, waarop altijd (weliswaar late) reacti... Zobacz więcej
Rolmaat gekocht n.a.v reclame tijdens een spelletje. Koop hier niks! Dit bedrijf hanteert geen consumenten bedenktijd of retourbeleid. Dat mag natuurlijk niet dus na een zoveelste mail van ons dat hu... Zobacz więcej
Heeeeel lang (meer dan een maand)op bestelling moeten wachten, terwijl levertijd op 14 dagen stond. Na mailen wel gekregen, maar zeer slechte kwaliteit.. Heb een review aangemaakt op hun website maar... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Oplichters
Oplichters, heb in juni 2020 een roll mate pro besteld. Kreeg een soort schroef opgestuurd. Heb dit gemeld. Kreeg keurig antwoord dat het heel vervelend was etc en dat een nieuwe zou worden opgestuurd. Je raadt het al, nooit wat ontvangen en mijn mails worden ook niet meer beantwoord. Heb ze nu nog 1 kans gegeven en ga dan proberen via een advocaat mijn geld terug te krijgen.
Dit zijn gewoon boeven!!!
Dit zijn gewoon boeven!!!
Geen reactie meer op mijn mailtjes. Ik heb er een spiegel besteld en betaald, nooit iets ontvangen en geen enkele reactie op mijn vragen wanneer mijn spiegel geleverd wordt.
NOOIT IETS BESTELLEN!
Een update over Trendsy de oplichters
Een update over Trendsy
Ik heb wel 3 keer een mail gehad dat ik mijn geld zou terug krijgen maar je raad het al nog steeds niets ontvangen.
Deze webshop zou uit de lucht gehaald moeten worden en de eigenaren opgepakt en zwaar gestraft moeten worden. Maar dat zal toch niet gebeuren de gewone man is gewoon de Sjaak en zijn geld kwijt
Heb in juni 2020 een rolmaat bestelden…
Bij deze oplichters moet je nooit iets kopen TRENDSY.NL!! Heb in juni 2020 een rolmaat bestelden betaald is nooit aangekomen. daar mails naar toe gestuurd 1 maal antwoord gekregen. Verder is het stil daar. Heb toen maar besloten om aangifte te doen. Heb dat ook aan hun gemeld dat ik dat zou doen zelfs daar heb ik geen antwoord op gekregen. Dus doe aangifte tegen die oplichters. En nooit meer kopen bij die oplichters.
Waarde loze oplichters
Waarde loze oplichters
Veel beloven niets na komen
Horloges besteld lijken nog niet op hun promotie film
Beloven niet tevreden geld terug
Uiteraard de Ali expres rommel terug gestuurd op 13 09 2020
Maar je raad het al geen geld terug en de rommel kwijt
Een groot Oplichters bedrijf
Koop er niets want je krijgt Troep
Geert
Zoek je product bij Ali Express
Rolmaat gekocht. Komt via Ali Express uit China. Werkte niet goed (1 functie defect en niet in te stellen op cm). Na retourzending en vele herinneringen geen geld retour ontvangen. Na 2 maanden aangifte gedaan en zowaar binnen een dag geld retour. Gevolg is wel dat geen sprake meer is van strafbaar feit en politie de aangifte moet intrekken.
Advies: koop hier niets, maar zoek je product bij Ali Express
Oplichters!! ze verdienen niet eens 1 ster
ze verdienen niet eens 1 ster. Los van het feit dat ze idd rommel uit China voor een veel te hoge prijs laten komen, leveren ze niet, maanden later of iets anders. Wij kregen een schroef ipv een rolmaat.... telefonisch kun je geen contact krijgen, alleen per mail. Er werd een nieuwe beloofd. Maar na herhaaldelijk contact gezocht te hebben via de mail blijft het nu oorverdovend stil. Pure oplichting!
Koop GEEN spullen bij dit bedrijf!
Koop GEEN spullen bij dit bedrijf!! Het zijn oplichters. Ik ben mijn geld kwijt, maar ik hoop dat er niet nog meer gedupeerden bij komen.
Pas op voor dit bedrijf
Rolmaat gekocht n.a.v reclame tijdens een spelletje. Koop hier niks!
Dit bedrijf hanteert geen consumenten bedenktijd of retourbeleid. Dat mag natuurlijk niet dus na een zoveelste mail van ons dat hun voorwaarden niet stroken met de wet het volgende: We moesten uiteindelijk alsnog de enorme leveringstijd uitzitten, de levering ontvangen en dan retourneren. Nadat wij dit gedaan hebben bleef elke reactie uit en geen geld terug. Wij geven niet op. De volgende stap is aangifte doen. We zien teveel mede gedupeerden om dit te laten varen. Voor ons waarschijnlijk te laat maar wij hopen met deze review anderen te behoeden voor een flinke teleurstelling.
Let op! Oplichters...
Let op!! Dit zijn oplichters...
Geleverd product is van plastic (uit China) en ik heb mijn geld inclusief retourkosten nooit terug gekregen.
Ze beloven van alles via de klantenservice maar er word geen actie ondernomen.
Bestel hier dus niets!!
Ga geen spullen bij Trendsy bestellen…
Ga geen spullen bij Trendsy bestellen het zijn oplichters die producten Uit china halen en voor een te hoge prijs verkopen. Ben er zelf ingetrapt helaas en probeer al maanden mijn geld terug te krijgen omdat Ik het product nooit heb ontvangen. Ik heb ook geen track en trace nummer van hun ontvangen.
Oplichters
Oplichters. Reageren niet op mail. Pakketje terug gestuurd. Geen reactie geen geld terug ontvangen
Absoluut een drama
Absoluut een drama. Slechte kwaliteit en het werkte niet bij ontvangst, na ruim een maand.
Op mijn klacht reageren ze niet en mijn recensie op de website plaatsen ze niet, dus anderen kunnen het niet zien. Schandalig.
Zeeeeeeer slecht!
Zeeeeeeer slecht!
Idem als hieronder. Rolmaat besteld. Bestelling geannuleerd. Toch het pakketje gekregen. Pakket retour gezonden. Nu nog steeds het geld niet terug. Zeer slechte communicatie!!
Hier niet bestellen! Boefjes zijn het. Je kunt dezelfde rolmaat bij de blokker kopen voor maar 15 euro!
Rolmaat besteld en de bestelling…
Rolmaat besteld en de bestelling volgende dag geannuleerd. De annulering werd geaccepteerd en geld zou ik terug krijgen. Dat was bijna 3 maanden geleden. Na emails telkens weer bericht ontvangen, dat het geld teruggestort zou worden. Ondanks de annulering veel later toch de rolmaat ontvangen en deze met retour formulier teruggestuurd. Maakt allemaal niets uit. Tot op vandaag mijn geld niet terug ontvangen en dat zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren.
Zie ook webshopchecker en ook bij politie bekend als gevaarlijke site.
Oplichters, waardeloze service
Zelfde ervaring hier. Rollmate besteld. Levering duurde maanden, ontvangen in enkel een enveloppe. Product is beschadigd en werkt slecht. Trendsy geeft nergens meer gehoord aan en reageert nergens op. Echt oplichters.
Nog niet ontvangen de rolmate die ik in…
Nog niet ontvangen de rolmate die ik in mei besteld heb. Vele mails gestuurd, kreeg opeens een schroef toegestuurd, weer mail ja dat kwam vaker voor, er was iets fout gegaan maar ze gingen het oplossen. Nu niet nog steeds niet gehoord ook geen reactie meer op mails, slechte zaak!
hopeloos organisatie
Ik heb op 24 mei 2020 een bestelling gedaan voor een 10x vergrotings spiegel gedaan wacht er nu nog steeds op
Volgens mij incasseren ze graag geld maar leveren ze NIET graag dus ,lijkt het op oplichterij
Slechte ervaring gehad
Slechte ervaring gehad. Hoewel de website beloofd dat je bestelling binnen een dag wordt verzonden, kunnen ze dit niet waarmaken. Ze bestellen rechtstreek bij AliExpress (hun leverancier?!) en maken zo veel winst. Product is uiteindelijk geleverd, maar werkte niet en was beschadigd. Kwam in een envelop van AliExpress.
Tijdens het wachten herhaaldelijk om een update gevraagd. Dan kreeg je een onpersoonlijke mail terug over de onverwachte drukte en een track-en-trace code die niet werkt.
Na ontvangst product teruggestuurd voor 7,95 (bij AliExpress rechtstreeks kopen was goedkoper geweest). Wel binnen 5 dagen het geld terug ontvangen. Ik ga hier niets meer bestellen.
Waarschuwing: niet(s) bestellen bij Trendsy: produkt(en) worden niet geleverd en men voldoet niet aan eigen "Algemene voorwaarden"
Tilburg, 29 juli 2020.
Net als veel anderen hebben wij iets besteld bij Trendsy: op 11 juni 2020 twee rolmates pro (ordernummer 5983). Het had een kado moeten zijn voor vaderdag. Tot op heden hebben wij helaas nog steeds helemaal niets ontvangen. Diverse malen al mails gestuurd aan hun info-adres.
In reacties hierop blijft men zich verschuilen achter 'enorme' drukte, dat men handen tekort komt etc.
Wel kregen we een track-en-trace link en code om "ons pakket" te kunnen volgen. Bij gebruik levert deze code nog steeds 'niet gevonden' op. Post NL weet ook van niets.
Wij hebben daarop aangegeven ons geld terug te willen. Diverse malen kregen we te horen dat daarvoor 'het produkt' eerst geleverd zou moeten zijn EN pas na retourneren naar Trendsy een eventuele geld-teruggave mogelijk zou zijn.
We werden echter op een stukje van Trendsy's eigen Algemene voorwaarden (artikel 11) gewezen, waarin o.a. dit te lezen is:
"Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen."
Verder staat er
"....zal het bedrijf geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren,
tenzij consument akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn. Indien de bezorging vertraging ondervindt,
of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan
uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om
de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding. In geval van ontbinding
conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk,
doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen."
Tot zover artikel 11.
Inmiddels zijn de termijnen allemaal verstreken. Wij zijn zeker niet akkoord gegaan met een langere leveringstermijn en hebben een tijd geleden via email laten weten de overeenkomst te ontbinden.
Het enige dat wij nu nog gaan doen is onze rechtsbijstandsverzekering inschakelen.
Wordt vervolgd, we houden jullie op de hoogte.
Update 3 augustus:
Nog steeds geen producten ontvangen en ook geen refund.
Vandaag voor het eerst contact gelegd met onze rechtsbijstand-adviseur bij DAS.
Deze wees ook op de mogelijkheid van een extra schadevergoeding, die stond ook al in artikel 11.
Wij raden anderen aan hier ook zeker op aan te sturen, dus naast eventuele teruggave van het reeds betaalde bedrag. Als Trendsy zijn verplichtingen niet nakomt kan dat nu eenmaal gevolgen hebben.
Vanaf dit moment zal de communicatie met Trendsy trouwens door DAS in gang gezet worden. Het enige dat wij nu nog gaan doen is de review die wij hier hebben gegeven ook op de facebook pagina van Trendsy zelf te zetten. Dit om hopelijk het aantal toekomstige gedupeerden drastisch te kunnen gaan verminderen.
Wanneer er een nieuwe update is, zullen we deze beoordeling opnieuw bijwerken.
Aanvulling 4 augustus:
op advies ook melding gedaan op ACM ConsuWijzer en ook aangifte gedaan bij de politie. Mochten anderen dit nog niet gedaan hebben: zeker doen, de kans dat de website van trendsy eerder offline gehaald wordt neemt dan flink toe.
Update 21 augustus:
we zijn erachter gekomen dat de exploiteur van deze webshop er nog meer heeft die op dezelfde manier werken. (paginabron van de site laat veelal teksten als shopifycdn.com zien). Veel beloven en niets leveren. Een daarvan is exclusic.nl. Hier ook zeker NIETS bestellen. Wij gaan dit ook laten opnemen in ons proces verbaal zodat men daar ook meteen een onderzoek naar kan gaan doen.
Update 27 augustus: beste mensen, de terugbetaling is binnen ! We hebben de rolmates zelf nooit gekregen maar dat blijkt achteraf dus niet zo heel erg te zijn vanwege de ervaringen van anderen die WEL iets ontvangen hadden maar van erbarmelijke kwaliteit en veel te duur. Ik vermoed dat onze aangifte bij de politie de zaak eindelijk vooruit geholpen heeft. Hoe meer mensen dit doen, hoe eerder dit soort sites worden aangepakt. En voor de rest van de gedupeerden hier: ik hoop dat jullie ook aangifte doen en de terugstorting in gang gezet wordt daardoor. Succes !
Laatste update, 18 november:
er kwam een heel dun pakketje binnen waarin volgens de opdruk '2 pieces' zouden zitten. Bij opening zat er 1 schroef in ! Ik ben blij dat ik de ontvangst van het pakket niet heb afgewacht alvorens actie te ondernemen. Jammer om te lezen dat er toch nog veel mensen zijn die hier iets besteld hebben. Sterkte met terugvorderen in elk geval!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.